Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #2
29.12.2011 | Karel Drda
136 příspěvků
-
je ve hre nejaky trial? docela rad bych to zkusil. podle druheho obrazku to vypada na hodne prebehliku z wow :)
-
-
Dej jim měsíc a oni se zase vrátí ke svému WoW :)
-
-
tak jasem jeden dezerter hral sem wow 4 roky a wow me naprosto prestalo bavyt od data lich king cata hruza uz to bylo moc prehnane tak sem to raci prestal po 4 rokov hrat a kdiz sem se dozvedel o pande tak sem se jen zasmal a sem rad ze tet hraju SW zmena bavi meto a k wow nemam chut se vratit jen SW me skamal pvp nejsou dobre vyvazene postav ale hra je teprv necelej mesic v provozu tak to chapu
-
no nebude jich tolik kolik si malujes. V swtoru je spousta veci dotahnutych opravdu daleko a to jsme teprve na zacatku. Wowko je mrtve i blizard to jiz vi proto nejspise uz davno focusuje "titana". Ono dost zalezi co na 50levelu zatim jsem na 28lvl a jsem spokojen ikdyz sem zacal trosku zhurta tak sem z te hry unaven ale to je tim ze 8hodin prace 4-5 hodin swtor a na zbytke uz nezbyva moc casu tak sem nejaky vysisovany :D. nebo si vem treba profese grin je uplne jinej nemusis jezdit po mape a hadat se s jinyma sberacema o kytky a podobne veci. Me osobne je swtor sympatictejsi nez wow co bylo. Samozrejme nehodnoti ten end game tam sem nebyl vubec nevim pvp sem nezkousel nebyl cas... S jedinou vytkou co souhlasim, je vec kdy clovek chodi s hangaru 10min nez dojde na prostranstvi kde muze nasednout na litaka nebo na svuj prepravni prostredek. Ale tusim ze tohle casem poladi.
-
-
Tohle je ale naprosto běžné chování u nového MMO, prvních 2-5 měsíců si to každý vychvaluje. Počkám si na Tvůj názor potom, pokud bude stále stejný, tak to uznám bez dohadů. :-)
-
-
tak ten uz ti muzu rict rovnou za 5 mesicu to hrat jiz nebudu pac bude jaro a leto :-) subscription sem si koupil na 90 dni vice te hre uz obetovat nehodlam. Uzil sem si z wowem...
-
-
Takže to hraješ jako singl? Nevím kdo si vybírá mmo podle toho kde se zábavněji expí profese. Jediné co je v SW dotažené do konce je to že si nadabovali questy, jinak tam není jediná věc která by tam fungovala líp než v jiných mmo hrách.
-
-
ano hraju leveling jako single kdyz je tak mocne k tomu prikurtovan pribeh Mam sw universe rad. Jak rikam neznam tu hru na 50levelu jeste tam nejsem takto ji nehodnotim. Vse ostatni hodnotim kladne. A to ze slicing sype who cares tak si ho vsichni udelejte ja mam profese jine vybiram si podle toho co me i bavi a zajima ne jen proto ze to neco sype. Ja si tu hru uzivam nekdo to hroti kazdy sme holt jiny:}.
-
Crafting je udelany vyborne jak pise a spolecnici vychytani do detailu,mapa i dennik s codexem jsou spickove zpracovany..tohle v jinych mmo neni uplne bezne
-
-
@ Trololo:
Slicing nieje gatheringova profesia. Slicing nic nevyraba. Ked posles pandrlaka na misiu zo slicingu tak ti prinesie credit case aky obcas dostavas za questy. V credit case su kredity. TOt vse. Je to profka ktora zaraba prachy, nieje to nevyvazene. A nerfovali len mnozstvo slicing hubov vo svete. -
Ano? Mne to teda uplne vychytane nepride. Profesie su nevyvazene. Zober si taky slicing, uz ho museli nerfnut, pretoze ti stacila tato profesia a kredity ti nerobili ziadny problem. Je to pohodlnejsie ako v inych mmo kvoli kompanionom ? Ano. Je to vychytane? Nie.
-
-
-
-
-
-
že by to Kratos začal hrát taky? *4*
-
Omlouvám se autorovi článku, ale čekal jsem, že se dočtu něco zajímavého a ne jenom to, že autor plnil q, který je pro grupu :) Škoda.
-
hm lvl 16 ziadne bindy bez starosti...kde su tie casy *6*
-
Tenhle způsob vyprávění mi vždycky příšerně nevyhovoval a iritoval mi, každopádně je hezký si přečíst něco nového o Star Wars *3*
-
Thalo je pěkná sv*ně *1*. Bez healera jsme ho nesložili. Klika, že úkol se dá splnit i bez jeho zabití.
Extra bod za chat z prvního screenu *1*