Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se autorovi článku, ale čekal jsem, že se dočtu něco zajímavého a ne jenom to, že autor plnil q, který je pro grupu :) Škoda.
  • nemozem si pomoct ta komixova grafika mi na SW nesedi
    • Mna by zaujimalo ako niekto moze povedat ze graficka stylizacia v SWTOR je zla a ze chcu graficku stylizaciu z KOTORu. Sak su uplne rovnake. Dajte si do googlu swtor a kotor 1, prepnite na obrazky a porovnajte si to *7*
      • Vem si k tomu brýle prosím :-)
        • Prosimta nebud smiesny, KOTOR 1 mam nainstalovany a alt-tabujem sa do SWTORu, je tam rovnako pastelova grafika, len tvare v SWTOR maju viacej polygonov jak ebon hawk a cele to fici na vyssich detailoch. Inak v tom skutocne nieje rozdiel. Ked to niekomu vadi, tak ok, vas vkus, ale SWTOR a KTOR1 maju proste uplne rovnaku graficku stylizaciu.
          • Graficka stylizace jen o texturách. Ale jde o celkový dojem z modelů, animací, textur, nasvícení apod. A v tomhle to nemá mnoho společného. A jinak by mě ani nepřekvapilo, kdyby Bioware použilo základ ze stejného enginu který poháněl KOTOR, jakož to dělaj se vším (mimo ME, ten jede na Unreal 3.5) :-)
          • walltar
            No mě příde že Kotor měl trošku realističtější grafiku a TOR je takový komixovější a je to nejenom v textůrách ale i v modelech ...
    • jj neni to ono.. ale co jsem hral betu tak mi to zase tolik nevadilo.. ale radši bych byl kdyby to mělo blíž k původnímu Kotoru a nebyli tam jediove se širokýma ramenama jak z komixovyho batmana :D
  • docela mě fascinuje jak někteří "správní hoši" kteří nesnáší MMO a berou ho jako ztrátu času čtou na Games články o mmo a házej ty svý moudra do diskuze. *11*

A to, že si musí na diskuzi honit triko jak oni vedou žít normální život svedčí asi i o tom že to u nich zase taková sláva nebude.
    • možná a možná to jsou bývalí hráči, kteří se chtějí podělit o své zkušenosti, stejně jako třeba bývalí kuřáci..
      • Rvat do nekoho sva moudra se vyplati jen tehdy,kdyz ma ten naslouchajici zajem o zmenu. Jinak je to jen jako hazeni hrachu do zdi.
        Ze byl nekdo zavislak,neznamena ze jsou vsichni zavislaci. Podobne ''rozdavani zkusenosti'' musi nutne vyznet jen trapne.
      • možná :-)
  • Veskoslav
    To byl pěkně pitomý nápad si to pořídit před zkouškovým *1*
    • kotty
      Uplne vim jak se citis (byt u me jsou hlavnim problemem Steam akce) *1*
    • Mám stejnej problém s BF3 :D
      • Jo taky mám nahráno přes 100 hodin, ale u BF3 je dobrý to, že přestaneš na pár dní hrát a nic ti neuteče, naopak u MMO budou mít tví spoluhráči vyšší level, lepší equip apod... takže musíš makat s nima a na pauzu delšího tažení není čas ani pomyšlení :) To je jediné, ale za to velké mínus které přikládám každému MMO :)
    • a co tepr před maturitou :D
  • Tenhle způsob vyprávění mi vždycky příšerně nevyhovoval a iritoval mi, každopádně je hezký si přečíst něco nového o Star Wars *3*
  • Dalsi nazor , zacnu obsirne:

Je mi 24 let :). Kdysi jsem hraval hry i deset hodin denne. Nyni jsem rad, ze si vubec zahraju. Delam dalkove VS, pracuju na plny uvazek, zarizuju si byt a mam pritelkyni .. cas proste je malo. Hry zasadne kupuju. Za tento rok jsem nasel nekoli kulovku, kteryma jsem se prokousal az do konce a byl jsem spokojenym hracem. Faktem je, ze zatimco nekdo tu hru dohral za dva dny, ja ji hral mesic, dva. A ackoliv cas neni, rekl jsem si, ze zkusit TOR (muj oblibeny svet) by mohlo byt docela fajn. Kdysi jsem hraval WOW par hodin, libilo se mi to, ale nikdy mi zcela neprirostlo k srdci. U TOR se mi povedlo zazit takove pocity, jako kdyz mi bylo 14 nebo 15 let a sedel jsem u PC cely den. Je mi uplne jedno, cim si me ta hra ziskala, jsou mi u zadku vecne hadky, ze je to prevleceny WOW, ze to ma hnusnou grafiku a blablabla. Ta hra me pohltila a ja jsem zatim nadsen z kazde investovane minuty do ni. Neskutecne si preju, at si udrzi pocet hracu a dale se rozrusta. :)
    • walltar
      Řekl bych, že to je asi jediné na čem nakonec záleží .... jestli to člověka baví.
  • Ty voe : hra (1199,-) + karta (650,-) = Na*rat
    • Erien
      Karta jde sehnat i za cca 450 Kč, to je 225 Kč na měsíc. To utratím za večer v hospodě (někteří mnohem víc).
      • walltar
        No do hospody nechodím, ale 225kč mě většinou nestačí na lepší oběd nebo večeři...... no ale co takový chudák student ten prochlastá a potom už mu na MMo nezbude. *1*
        • Erien
          Tady podle komentářů je spousta lidí co tráví čas lépe, než hraním MMO. Až se divím, že plýtvají čas na to číst tyto články a vůbec odepisovat do diskuse, vždyť ten čas jde využít i LÉPE než zábíjením času v diskusi. Hospoda byl jen příklad za měsíc utratím pěnez všude možně, člověk to nechce ani počítat. To poslední co mě tlačí je ty dvě stovky za hru. :)
          • walltar
            Podle mě 200 - 300 za měsíc což je 6 - 10kč denně nic není ... to víc utratím v létě za zmrzlinu. Ale řekl bych že pokud člověku nestojí hra za to aby za ni dal 300měsícně tak by ji neměl hrát protože potom ho asi nebaví. Já chodím pravidelně na večeři za 15 - 20€ a nemám s tím problém, ale většina lidí co znám by to za večeři nedala. Stejně je to s hrama.
            • Erien
              Za kvalitní jídlo se prostě musí platit. Bohužel lidi mají rádi to svoje menu za "pade". :) U nás většina není schopna si hru koupit, ani když je pak třeba MP zadarmo, takže se člověk nemůže divit, že nechce někdo platit měsíčně.
      • tak to se pochlub, já jsem ji viděl pouze za 600 Kč .. díky moc:-)

"May the force be with you" *14* *1*
        • Erien
          http://www.thehut.com/games/platforms/pc/star-wars-the-old-republic-time-card/10576655.html Záleží na kurzu, ale je to kolem 450-460 Kč. Poštovné zdarma.
          • Poštovné je zdarma jen v UK, jinak stojí 0,99 libry.
            • Erien
              Asi ne objednávám a nikdy jsem poštovné neplatil.
    • Ktery Ackovy mmo to resi jinak (az na GW)?
      • Kteří hloupí lidi to platí?
    • Prosim Vas jaktoze ti vojaci republiky vypadaji skoro jako za klonovych valek? Vždyt je to nekolik tisic let let pred tim ne? Tohle me strasne vrta hlavou, muze me to nekdo vysvetlit ?
      • walltar
        Aby to vypadalo jako SW a koupilo si to víc lidí .... ale třeba teď si vůbec nevybavuju jestli v KOTORU a KOTORU 2 vojáci co vytadali takhle, si vybavuju jenom ty maníky v cromové zbroji s mečem
        • To asi myslíš sithské vojáky
        • ve starym kotru jeste takhle hloupě nevypadali
      • Jimei
        Vítej ve Svete SW kde pojem Desing nikomu nic neříká a za 4 tisice let se prakticky nic nezmení..
        • Nemusim. Jestli mas soudnost,tak si nafackuj. Zmen si avatar a nepis ty DYZÁJNE
          • Ježíš, tak mu vypadlo g. A co? Máme se z toho posrat?
          • Jimei
            Ty si nějaký Forever Alone že si odpovídáš sám ?
        • Desing - musim mit mec,kterej sviti,abych porozumnel reci tveho kmene????
    • Za 9 měsíců? To není tak strašný.
    • walltar
      Vítej ve světě placených MMO *1*
  • Mne to teda moc nebavi, ne ze by to bylo uplne spatne, ale porad od toho odbiham ke Skyrimu, kterej ac ma nedostatku taky hodne, je hezci (opravdu vyrazne), otevrenejsi, svobodnejsi, klidnejsi... Do TORu se musim nutit (kdyz uz to mam zaplaceny na 3 mesice-doufam, ze to za tu dobu dohraju aspon za 2 classy). Kdybych to nepouzival jako hlavne chat s guildou tak nevim nevim... Ale je fakt, ze me svet SW nikdy nebral (ty filmy - i kdyz jsem videl jen prvni dva, hrozbu a clonewars - mi prisly spatny(velmi) az infantilni). Taky mi trochu vadi ta grafika cilena na mladsi (az velmi mlade) hrace. Co se mechanik a inst. tyka, z meho pohledu je to presne jako Wow takze dejavu jak svine, vazne nic noveho (krom namluvenych dialogu).. kdyby aspon ty FP byla nejaka vyzva jako treba v Lotru... Jinak preji Bioware at na tom vydela 10 miliard dolaru *2* , a treba az se ti vyvojari nebudou muset hnat za prachama, jen tak z legrace a nudy udelaji BG3 *1*
    • MrSanta
      Nic ve zlým, ale proč to vlastně hraješ? Grafika se ti nelíbí, svět Star Wars tě nezajímá a že to nebude oproti WoWu žádná revoluce se taky vědělo už dávno.
      • Tak ona se tam presunula cela guilda :), a kdo vi jestli se vrati :). Navic mam to zaplaceny, je mi lito to nevyuzit a preci jen bioware hry me vzdy velmi bavily (az na DA2). Ma to i pozitivni stranky samo, jen se mi nechtelo je vypisovat, ty tady uvadi kdekdo :)
    • Kéž by BG3, BW teď musí programovat jak chce EA. :-)
  • MrSanta
    Thalo je pěkná sv*ně *1*. Bez healera jsme ho nesložili. Klika, že úkol se dá splnit i bez jeho zabití.
    Extra bod za chat z prvního screenu *1*
  • hm lvl 16 ziadne bindy bez starosti...kde su tie casy *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit