Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar chtěl bych se zeptat zada existuje najaká české Guilda na serveru Lord Calypho (nebo tak nějak se to píše). Díky moc.
  • Hmm, funguje vam v My Account pod Subscription treba View payments nebo Change method? At kliknu na co kliknu nabehne stranka Ooops There was an error. Jako hrat muzu, vse se tvari o.k. ale mam obavu, co bude toho 21.1. az bude mit probehnout platba. A uprimne to ve mne opravdu nevzbuzuje duveru v bezpecnost me kreditni karty :-(
    • To je v pohodě, oni to v budoucnu dodělaj, slíbilo to. :-D
      • Aha, tak to jo, dik za info. No prinejhorsim koupim game time kupon, no :-)
        • Takze to nakonec neni tak spatny, jo? *1*
          Uz jsi zjistil, ze ten koridor byl ve skutecnosti CoD, kterej jsi omylem ALT+TABnul? *3*
  • No-lifers
  • Mohly by udělat nějakou free část, abych si to vyzkoušel zaplatil hru a pak hrál všude možně, akorát něměl přístup k věcem co jsou placený.. protože zaplatit za hru a pak každej měsíc platit se mi zdá nesmyslný.. např jako u multyp. her...
    • Erien
      Raději žádná hra, než hloupý F2P model.
      • V čem je F2P hloupý?
        • Treba v tom,ze zadne plnohodnotne F2P ve skutecnosti neexistuje?
    • Znáš to, jednou to někdo na ovce zkusil, uspěl a od té doby to dělají všichni a ovečky rádi platí, i když to postrádá jakýkoliv smysl. Buď platit za obsah a nebo za hraní, ale platit opakovaně v datadiskách za obsah a ještě za to že ho můžeš používat .... :-)
      • Jestli mas pocit ze free to play model je lepsi, muzes jit hrat Ceckovy f2p hry kde budes zradlo pro platici "premium zakazniky" pokud nebudes cpat vic penez jak oni. Model normalnich mesicnich plateb bez vyhod je nejlepsi co muze placeny mmo mit.
        • walltar
          Já bych řekl že jaký opravdu může být F2P (skoro) model uvidíme s příchodem Guild wars 2 ..... Já bych řekl že je celkem jedno jestli člověk hraje P2P nebo F2P pokud vemeš těch 15€ co platíš a každý měsíc je vrazíš do shopu tak bych řekl že nebudeš mít problém hrát. U P2P MMO vidím problém s tím že to nemůžeš dost často zkusit .... ono dát za něco 900 - 1200 a potom za dva dny zjistit že mě to nebaví nasere ... i když s těma penězma nemám problém tak prostě nerad peníze vyhazuju do kanálu. Takže P2P i F2P má svoje ýhody a když je F2P udělaný dobře tak aniu nemusí být na škodu. Bohužel většina vývojářů ale na F2P vidí možnost jak lidi podojit co to de.
          • Mas pravdu, ten trial chybi hodne. Ale casem urcite bude. P2p se musi umet, jak rikas, ale vetsina ho proste udelat neumi. Docela me zarazi proc dostavam minusy kdyz to vidim stejne, ale asi bych si odpovedel stylem welcome to the internet. *5*
  • No nenazval by som ju zrovna gathering profesiou, kedze slicing ides 99% iba na lockboxy, ale mas pravdu, nie je to crafting. Stale je oproti inym prof nevyrovnane. Ked crafting, tak co taky armstech alebo cybertech? Prakticky vsetko okrem biochemu je waste of time and money. Precitaj si ofic fora, kolko threadov je tam o tom, ze sa nic neoplati vyrabat, pretoze misie su drahe a matsy si musis aj tak kupovat, pretoze ich nie je dost. Veci sa nedaju de naspat a predavaju sa za par sto kreditov, zatial co vyrobna cena je podstatne vyssia. Stale to podla mna nie je vybalancovane.
    • fffuuuu to malo byt na pana EHM :P a este link na jeden whine thread :) http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=96459
      • no takto mas pravdu ale ja to nestavim do role ze na tom musim vzdy vydetla a vzdy to neco prinese. Prinese to malo 1-2 veci za celou hru jako to bylo ve wowku. Kdyz vytahneme wowko tak drive craft profese byly skoro uplne k nicemu treba takovej BS . Az pozdeji co pridali cuting gemu a podobne veci se to rozjelo. Ja koncil ve wow z kombem BS a JW jako tank myslim ze horko tezko sem mohl mit lepsi kombo. JW bylo jestli se nepletu az z datacem takze pokud to poresi do prvniho datace tak budu spokojen. Jeslti nekdo ocekaval ze ta hra bude 100% a dotazen do konce je naivni blazen a zije ve svem svete:}.
        • Eh praveze vo wowku boli profesie vzdy celkom pouzitelne, ci uz vanilla, tbc, wotlk alebo cata. Napr. uz spominane bs zbrane boli napriklad v tbc top velmi dlhu dobu. Neber to tak, ze som WOWfanboi prosim ta, len davam priklad, hram oboje :)
          Jasne, necakal som 100% profesie, ktore budu od zaciatku v najlepsej moznej podobe, no stavat 1 nad vsetky ostatne si tiez mohli odpustit. Hra ako taka je dobra, SW svet je spracovany moc pekne (napr. space battles zerem :D ) no core hry, teda rozhovory pri questoch ma prestali bavit uz na lvl 20. Nechcem si predstavit, ked si budem lvlit nejakeho alta a budem to musiet pocuvat znova, brrrr.
          Dufam, ze zmenia nejako armory, teda okrem troopera, pretoze niektore itemy na mojom jedi shadow vyzeraju, jak keby bol tancovat v modrej ustrici.
          • tak nejak sem tusil ze vytahnes ragnarosovo kladivko ci neco podobneho :}.. A kde v tomhle smyslu neni pouzitelny treba artifice? ktery se svym snoplakem mam. Krystaly se hodi porad mas lehci pristup k upgradum zbroje i mece tak nevim.

Co se tyka zvhledu z modre ustrice na to mam radu:}. Ja tohle vyresil salamounsky a odmitam se divat na nejaky teply zadek od kluka a proto mam jedi consularku ale sem shadow jako ty ale spis tank nez "assasin" :} tohle kombo me se priznam uplne rozbilo tank aby si sam sapoval targety tak to ma bejt:}}}
            • s tim pvp si me trosku zklamal docela sem se na to tesil ze by mi to mohlo jit. Ve wowku sem hral prvne paladina to me s nim pvp nebralo vubec pak shamana to mi zase neslo az pak s warem a misty me to bavilo dost. A co sem koukal tak ten consular shadow je do pvp tak na zbezny pohled minimalne zajimavy.
            • Heh to kladivko bolo v classic WOW :) Ked nie zbrane, tak napr. zase v tbc to boli craftovatelne tailoring veci, ktore sa pouzivali este velmi dlho po zaciatku. Ano, aj v SWtore sa daju pouzit niektore itemy, no je ich velmi malo, staci ist flashpoint a dropne ti lepsia, vid problem armstechu. Sam mam artifice, a necham si ho, ale skor preto, pretoze som lazy phuck a nechce sa mi robit inu profesiu :)
              Osobne nemam rad hranie za female chary, fml. Jediny set, ktory sa mi naozaj paci za shadow je pvp, ktory si uz farmim, aj ked pvp je uplne ina kapitola, ktoru radsej nechcem ani rozoberat.
        • Nikdo kdo se nad tím zamyslí takové věci nečeká, ale takových hráčů moc není. Proto nové MMO zanikají tak rychle jak vznikají. Když hráči přijdou z odladěných MMO a začnou hrát něco co se tomu z větší části podobá akorát to není vyladěné a dotažené do konce, řeknou si dřív nebo později proč by to mělo hrát, když se můžou vrátit ke své doladěné hře. (A případně se vrátit o rok déle až to doladí a dotáhnou do konce -- z vlastní zkušenosti, tohle nefunguje. K takové hře se už nikdy nevrátí a když tak jen na skok.)
  • Chtěl bych se optat, jak je to s CZ a SK komunitou na tom LoL serveru? Je tam opravdu velké zastoupení čechů a slováků? Je mi jasné, že se to nedá určitě srovnat jako s DrakThulem ve WoWku, kde se potkávají jenom CZ a SK hráči. Můžete mi to přiblížit? Díky.
    • Je jich tam jako nas....šafránu....hlavně za republiku....a je hodně failů, když potkáte nabouchaného týpka, který se jmenuje Semínko, nebo Zloun, byl tam dokonce týpek jménem Zmrd, a to mě dokáže dycky potěšit....fakt že jo, sám lituju toho, že jsou tam češi, naštěstí si udělali vlastní chat a když nezačnu mluvit česky já, neví o tom....jaká blaženost to je....a jaké utrpení když na ně narazíte ve flashpointu.....náš národ upadá pod křídly debilů
      • ale no tak to maj sici byt master windu master yoda obiwan kenobi? Jmeno jako jmeno. Jasne pouzit Z m r d je nahouby pac je to sprosty ale jinak je to jedno. J a mam treba YodovaTinktura a nemyslim si ze je to spatny nicK:} naopak sem se jej snazil vymyslet at je zajimavy i vyznamovy. Yodu mam nejradsi tinktura je desinfekce sith je bebinko takze je to jasny sem takovy jediovsky viktor cistic. Napriklad seminka mozna budu znat ten hral wowko a taky mel takovej nick. Nekdo proste nechce menit. Zloun mi za necestnou stranu prijde taky dobrej.
      • Je jich tam jak nas..., nebo jako šafránu? Tyhle výrazy maj úplně opačnej význam.:)
        • MrSanta
          Tady je rozpis CZ/SK guild podle serverů: http://www.beastriders.cz/spynet.php . Mění se to. Na LoLku se jich najde dost, ale republika jasně prohrává.
          Jukni kdyžtak na www.sw-tor.cz nebo na www.oldrepublic.cz
          • jj republika je v haji. Sici znami z wow sli na "hordaky" ja toto nechapu hrat za ty pripalene nymandy ale tak kazdemu podle jeho vkusu :-)
      • Já potkal v jiné hře orka a ten se jmenoval MamHoZelenyho.Vtipné bylo,když to jméno obhajovat tím,že je ork a opravdu ho má zelenýho...
      • No to je sice hezký, ale když někdo neumí anglicky, tak jediná možnost, jak si zahrát, je s CZ a SK hráčema...
        • Pokud někdo neumí anglicky tak vůbec není důvod tuhle hru hrát a rovnou může hledat jiné mmo.
          • walltar
            Jo hrát plně dabované, MMO s příběhem pokud neumím anglicky je vyloženě volovina ... to potom z té hry nic nemáš.
      • To je pro Evropu jen jeden server?
        • MrSanta
          Není, servrů pro EU jsou mraky. Jazykově jsou rozděleny na ENG, GER, FRA. Komunita se před startem domluvila a velká část šla na LoL, ale i na jiných serverech se češi najdou. Hlavní část LoL CZ/SK komunity se snaží předejít problémům, od začátku se stanovil přísný zákaz používání češtiny v generalu, tradu atd. Zatím se to docela dodržuje, snad se to nepo*ere.
          Tomi: s těma jménama si nevybereš. Záleží na guildách, jaké mají pravidla. A když je tam někdo sólově, tak to moc neovlivníš. A někdo si taková jména dává z recese. Navíc LoLko není RP server, takže není povinnost mít "rozumná" jména. Já jsem potkal JK Erziku *2*. Jsou tam přitroublá jména i v angličtině a kdoví jaká ještě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit