Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #3
12.1.2012 | Karel Drda
88 příspěvků
-
To je zase jednou dementní příspěvek. Co dělá systém v JA nadřazený tomu v TORu? Uvědomuješ si, že srovnáváš dva různé koncepty, z nich ani jeden není lepší, nebo horší, ale prostě jiný? Vždy záleží na jednotlivém provedení a ten z TORu funguje dobře
-
Tam tomu nasadili trochu jinou podobu, z těch klonových válek, jde o kopie jednoho bounty huntera, dle druhé filmové epizody.
Tito vojaci jsou spíše vojenskou složkou staré Republiky. -
to bz me zajimalo, proti komu republika bojuje, kdyz imperium je az za nekolik tisic let ;]
-
Njn. Už jsem chtěl napsat, že trooper je přece imperiální voják, ale nějak mi nedošlo, že impérium je až za nějakých X tisíc let a že ve staré republice byli tito vojáci jako jedni z pilířů armády:)
-
Me rozesmalo ze jako Jedi pouziva trooperskou helmu.
-
Právě že stále potkávám jen troopery a jsem jeden z nich *1*
-
Ale zobrazovani a mizeni travi dela klient a individualne, boje ridi server a centralne. Ale jinak mas pravdu no. Nemyslim ze Conan padl kvuli tomu. Byli tam jine problemy, ale narocnejsi na hrani to bylo, tudiz to nebylo pristupne uplne vsem a to je to co EA nechce, jsou to jen obchodnici a oni potrebujou udelat produkt ktery bude hrat co nejvice lidi ne jen par geeku.
-
Vždy se rád těším na tyto příhody. Doufám, že dotyčného potkám i ve hře:)Zkouškové úspěšně zkončilo, nechť se TOR vyvalí z krabice:-D (Jinak mně docela překvapila jiná MMO v poslední době a to BattleStar Galactica a souboje, jak jsou zpracované na to, že je to pouze v prohlížei)
-
Mně spíš přijde, že Jedi je více než republikových vojáků:-D
-
Hlavně přemnožená...
-
Kdyby to měli odladěný jako miny a solitare, to by teprve byla pařba!!!
Jo, počkejte, ona je to vlastně jiná hra, jiná doba, jiný systém... Njn, co se dá dělat, budu to alespoň hanět...
Pánové, když chcete hrát střílečku, hrajte střílečku, když chcete hrát strategii, hrajte strategii... Ale nestěžujte si, že "ta hra není strategie" když je to závodní simulátor. -
Já bych to zase hrál jedině v případě, že by se to hrálo jako piškvorky *4*
-
Islo o skill hraca ze kedy sa ma vyhnut mecu pri dueloch napr alebo keby ma naplno zautocit
-
Ano Jedi Academy tak se to melo hrat.. A Bioware by to možná i skusili, ale nadřazený společnosti jim to přikázali být jak idioti a delat WoW jiného vesmíru! Tak mi řekněte když všichni tvrdí něco o zavedených principech "Jaktože ty principy mohli v Flagship Studios udělat jako v JA?" to opravdu nema hlavu ani patu jen vidinu tučnýho konta... *16*
-
youtube.com
-
Pri UT instagib v 16+ som si uzil srandy, dobre casy *1*
-
Narazil sem dneska na "příhody" Bounty Huntera (nájemného lovce), zdá se to jako povedená třída, možná zkusím.
http://www.postavy.cz/novinky/lovec-odmen-ve-svete-star-wars-the-old-republic/ -
Škoda :(, snad se časem něco objeví :).
-
Samozrejme to co pises je totalni nesmysl, server SW toru neni jedna fyzicka masina - prakticky muzou mit zatez rozlozenou virtualizaci na stovky vykonnych stroju, navic kde jsi v SWTOR prosim te videl setkani 1000 lidi na jedne obrazovce?
Ty vzorecky realnejsiho soubojoveho systemu jsou asi tak narocny na vykon jako zobrazovani a mizeni travy.
Problem je uplne jinde. Cim primitivnejsi system tim je jednodussi a levnejsi jej udelat a take samozrejme vyvazovat, aby byl +- odladeny. Navic, 95% soucasne herni komunity to takhle staci a jsou na to zvykli z WOW-like MMO. Jak spravne pises - conan to zkusil a padnul na hubu. Dnesni komunita chce neco co se nemusi ucit. Neco co zvladne jednou rukou v polospanku muj osmiletej syn. Kdyz to udelaji slozity a sofistikovany bude je to stat vic, bude jim to trvat dyl a bude to hrat "hornich 10 tis.". Musi udelat primitivni masovku zavedeneho stylu - aby to zvladli pochopit a ovladat vsichni a malinkate upravy pridavat opatrne a postupne. -
Proto má vlastní lod ne ? *1*