Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #3
12.1.2012 | Karel Drda
88 příspěvků
-
Ale já neříkám že WoW to dělá špatně. Úspěch WoW naprosto respektuju, protože si nemyslím, že by jakkoliv složitější systém soubojů, byl u mainstreamového MMORPG krok dobrým směrem. Dnes jsou všichni MMORPG hráči zvyklí na tupý grind a horkotěžko by si zvyklali na to, že musí při hře neustále dávat pozor na dění na obrazovce.
I mě samotnému bylo nepříjemné, že v SW TORU chybí autoattack. -
Už nemám BAN, vidíš? Dočkal jsem se, finally! *1*
-
Nevím jak je to se sytémem boje v Tera, ale vím, že jejich grafická stylizace je aboslutně mimo mě.
-
Karrull by měl hlavně platit příplatek za nadváhu *1*
-
Jo, TERA má možná jakýs takýs systém kolizí, ale pořád to je na míle vzdálené soubojům "jako v Jedi Academy hurr durr!!"
-
Díky, podívám se na to *4*
No vypadá to bombasticky, paráda! Jestli budu ještě někdy chtít hrát online, tak tohle či možná Guild Wars 2... *4* -
Hráči podřízeno = autoheal, autoaim, autolock, autoattack, autobalance a co já vím kolik auto udělátek se to do dnešních her ještě cpe, aby byly podle soudobých standardů "dostatečně zábavné".
-
Jen tak pro tvoji informaci, u Age of Conan to nebyl soubojovy system, co ho znicil.
-
WoW a jemu podobni vyhravaji, jakmile se zacnou vyjadrovat lidi co tvrdeji "Jediná možnost jak dneska utáhnout nějaký rozumný combat, je dělat to pseudo-tahově". Ono uz podle tveho nicku jde poznat, kde ty svy napady beres.
-
Oficiále: http://www.moviebattles.com/
Neoficiále:
http://www.youtube.com/watch?v=i88lVux7C18
http://www.youtube.com/watch?v=Q0wVoKG4540
BF3 i CoD sedí v koutku a brečí ^_^ -
Cool, mělo by to zastavit voly, co používali tvůj nick k nadávkám.
-
Kortosiové tyče? Energetická brnění? Ysalamiriové proti účinkům sil?
Ta "nerealističnost" by byla přítomna v tom, že by takové celkem vzácné předměty měl každý druhý. Ale osobně byl bych ochoten spíš obětovat četnost kortosiových plátových zbrojí než účinky lightsaberu. -
Konečně mi skončil BAN, co na to říkáš?
Mimochodem jsem věděl, že jsi to ty... Kdo jiný by taky vymyslel takový originální nick?! *5* -
Jo, Jedi Academy, to byly časy... Žádný velký skiller jsem nebyl, ale zábava to byla veliká. Teď už však na hry není moc čas a chuť, spíše se orientuju na hudbu (no jo, audiofil).
I když zas Jedi Academy... Rozumíš, JEDI ACADEMY, to není jen tak ledajaká hra. *4* O čem to MovieBattlesII je? -
I'm glad you like it. *3*
-
LOL, ten nick *15* *15* *15*
-
A co TERA online?
Ta utáhne reálný boj, kde musíš oponenta skutečně fyzicky trefit.
Nebo i Vindictus, který je na Source engine.
Jo, asi ne s litrem lidí, ale se spoustou.
Jo a jako bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=Uv_xIRy322o -
Tohle by mohlo fungovat v PvP nebo v PvE pokud by tvůj oponent byl jedi, ale proti nějakejm standardním mobům by byla aplikace podobnejch mechanik dost problematická. Lightsaber nevykreješ ničím kromě lightsaberu, a pokud by měl mít realistický účinky, tak by byl dost overpowered. V MMO mimo jiné musej vybalancovat hromadu tříd a to jistý ústupky v reálnosti holt vyžaduje.
-
Nedokážete pochopit, že MMORPG nepoužívají nějaký komplexnejší soubojový systém ne proto, že by byli vývojáři neschopní vymyslet něco jiného, ale protože na to nejsou technické prostředky? To že to funguje v 16 lidech v JK: Jedi Academy, neznamená že by servery utáhly sekání 1000 lidí v nějakém perzistentním světě.
Jediná možnost jak dneska utáhnout nějaký rozumný combat, je dělat to pseudo-tahově, stejně jako WoW a vlastně všichni.
A taky proto, až příště někdo bude remcat, že zase okopírovali combat systém z WoW, uvědomte si, že ono to moc jinak nejde.
(Jasně, třeba Age of Conan to zkusil aspoň trochu jinak, ale koho to bavilo?) -
Spíš naopak. *8*
Nevím jak se hraje MovieBattles II, ale po pár letech hraní multiplayeru na v1.0, musím říct, že je to spíše právě jedna z her, kde hráči JE všechno podřízené.
Jeden z mála systémů meelee soubojů, kde hráč mohl úder skutečně ovlivnit a fungovalo to i online. Navíc, na 1.0 bylo na většině serverů nastaveno FFA bez force powers a zbraní, takže šlo čistě o umění šermu.
Komunita byla taky geniální. I když jel na serveru deathmatch, většina hráču prostě jen seděla v kantýně a chatovala.
Jó, sladký dětství. Byla to první hra co jsem kdy hrál online *14*