-
Ale to je prave ta chyba. Recenze v profesionalnim magazinu by vzdy mela byt objektivni. Bohuzel doby objektivnich recenzi jsou davno pryc. Prece nemuzeme hre od EA dat nizke hodnoceni, ze?
-
Jo, take jsem si rikal. Ale je to jen dalsi dukaz, ze hodnoceni v magazinech lze pouze ignorovat. Podle hracu to ma na Metacritics 5.9 Opravdu nevim, za co dal autor tech 9. Za kopii WoW z roku 2005 1:1?
-
Recenze je subjektivní názor recenzenta, nikoliv objektivní. Stejně jako si klepu na čelo, že někdo dal Skyrimu 10/10, ale respektoval jsem to. Proto je tady diskuze nebo čenářské recenze, kde člověk může napsat svůj názor a ůvod toho, proč by dal méně nebo více nastupnici hodnocení:)
-
Bohuzel ano, jedine si to dat znova za jinou postavu. Otazkou je, zda se ti za to chce platit kazdy mesic pres tri kila.
-
Trolle, trolle... samé pluska sbíráš :D
-
Nejsem si jistý, zda hodnocení 9 mohu brát za vážné nebo jestli se autor recenze nemá datum stanoveno na 1.4.
-
po bete jsem ovsem byl nadsenej
-
Okej:) šekuju pěkně
-
No mne to nevzalo kreditku, tak zbyla jen dvoumeicni predplacena herni karta. Zajima mne, jak dopadne pribeh za vanguarda. Coz se ale opravdu hodi k SP hre.
-
Mam vylevelenou jednu padestaku a jednu 45, wz me moc nebavi (presne receno ze zacatku me bavily hodne a stravil jsem tam dva dny v kuse, ted uz je to spis nutne zlo) prosel jsem flashpointy, ted jedu hc a hotova 1 operace :)...kraft me nechyt nic nejsem motivovan vyrabet.. Leveleni se mi velmi, velmi libi a bavi me vcetne te story...ovsem druha postava uz trochu min...na ilum jsem prilit (jsem modrej :)) desetkrat zhebnul a zase vzal roha...takze mne to vychazi zatim tak, ze az mi vyprsi predplacena karta, budu mit tri chary 50 a asi dalsi platbu uskutecnim az s dalsim pribehem...nebo nevim, treba me tam neco udrzi....ale je fakt, ze mi nic nerika svet SW (hry od bioware me ale bavi vcetne kotoru)
-
SW TOR považuji za jednu z nejlepších MMO. Není dokonalá, to vůbec ne. Chyb jak máku, mnohdy nudné pasáže atd. Ale je to jedna z mála her, co mně prostě do toho děje vtáhla. Přiznám se, že jsem nikdy nehrál WoW a nikdy jsem ani nechápal tu mánii okolo a to i přesto, že RTS ze světa Warcraftu mám moc rád a po Sc a AoE jsou mé nejoblíbenější. Hrál jsem ale LII (po poslední upravě a nemožnosti použití klávesnice k pohybu, překopání systému zbraní a zbraní, se z toho stala fraška, GW (velmi skvělá hra, na to, že člověk si koupí pouze hru a neplatí), LOTRo (nádherné zpracování MiddleEarth a toulky míst, co známe z knížek a obrovský svět k objevování), 4Story (skvělá česko-slovenská komunita, kvůli které jsem to "hrál" skoro dva roky). U TORa mně prostě zaujalo to kolem. Příběh války Staré republiky a Sithského impéria, války světelných mečů, prostě to všechno dohromady člověka nadchne. U někoho vyprchá, u někoho převládne. U mně prozatím to druhé. Navíc kolik sci-fi MMO je? Star Trek Online (neměl jsem možnost), BattleStar Galactica (vyzkoušejte, už kvůli té grafice, co Vám poběží v ormálním prohlížeči:)) a také občas zabloudím na testování Bounty Hounds Online (vyzkoušejte, mile překvapí, sice neuhů spousta, ale je to ve fázi beta a hráči jsou odměňováni za odhalování chyb atd.:)). Podle mně TOR je něco jiného než WoW, už z toho důvodu, že se jedná o sci-fi, které nehrají miliony korejců, číňanů atd., a kde staré hráče už stěží potkáte, jelikož už jim nic nenabízí. Navíc většina odešla, když zjistili, že sety, co tvořili X měsíců, mají některé děcka za pár týdnů. Navíc poslední datadisk jasně ukázal, na koho je WoW zaměřené. TOR prostě je o světe SW, temného světa sci-fi. Hra pokulhává, to jistě, je tady ani ne 2 měsíce, spousta chyb atd. Dal bych tomu rok a potom soudil, jaké to je MMO:) U mně osobně 7/10. Dal bych 8/10, ale sliby Bioware (pokud zku*ví MassEfect 3, tak jim zapálím sídlo) jako vždy nesplněny. A jejich podpora je snad nejhorší ze všech. Nepočítám-li Ubisoft, kde poslední dobrá hra byl Prince of Persia WW.
-
Horse climbing je schválně! Jsou to přece koně ze Skyrimu! Ty něco dovedou!
-
Jo, je to proste SP s pridanym MP. Jen je problem, ze platit mesicne za SP je blbost. Mam scoundrela na lvl50, ted jedu vanguarda na lvl39 a pak, mozna, zkusim jeste imperialni agentku. A pak koncim. 99% questu je vzdy stejnych, zabij x toho a y onoho, prines to a to a nez mne tu fanboys ukamenuji, ze to je v kazde MMO, tak jim pripomenu ty kecy Bioware pred vydanim, jaka to bude revolucni hra. Bohuzel revoulce se neda tak, ze do posledniho puntiku okopiruju WoW ce stavu z roku 2005 a necham namluvit NPC postavy. SWTOR je totalne prumerna hra, ktera si zaslouzi tak 7/10 a to jeste se zavrenyma ocima. A to, jak ubyva hracu na serverech je toho jasnym dukazem. Skoda, melo to potencial, ktery ale totalne promrhali.
-
Ja osobne sem si druhej mesic nepredplatil. Jednak na to nemam moc casu, za druhy momentalne mi to za ty penize nestoji (a hlavne za ten cas).
Nerikam, ze se uz nikdy nevratim, ale hra ma v soucasnym stavu az moc (gamedesignovych) chyb. -
Nastaveni obcas buguje a to co je ve hre nereflektuje nastaveni v menu, mozna je to pripad autora, ale to co je na screenech je opravdu low, jak jsem psal vyse. Na (medium=high) jsou o dost ostrejsi. Kazdopadne jak rikas, jejich "fix" byl profesionalni *15*
-
Hra jede na medium textury, z nejakeho duvoudu high textury, co v bete byly v pohode v plne verzi vypnuli. Jsou videt jen v rozhovorech. A reseni Bioware na stiznosti hracu? Polozku medium v menu prejmenovali na high. Tomu rikam reseni. To je nejmene na 10/10
-
Ty textury na screenech jsou na low. Na high jsou ostry stejne jak na tech "promo" screenech co jsou v te galerii taky (az na par itemu na ktery se pravdepodobne zapomnelo).
-
srry ne aukcni sine, ale galaktic market.. nebo jak.:)
-
je zajimavy jak se lisi aukcni sine na jednotlivych serverech, hraju na dvou a aktualni stav napr. light arm. je 7 stran vyberu na jednom vuci 95 stranam na druhym apod .. na nekterych serverech se proste nekrafti.. nebo nevim
-
Mohu se zeptat? Ty textury vypadaj fakt tak hrozně nebo to je na low?