-
Od spuštění preorderu nehraji nic jiného. Je to asi první mmo, kde naplno zkouším hrát za mnoho altů a nemít ani jednu postavu za takovou dobu na maximálním levelu. Ta hra musí mít odlišný přístup, oproti klasickým mmo, jinak z toho budete mít naprostý kulový. *15*
-
co se tyce craftingu tak nevim na kolik kolega z recenze ten crafting zkoumal, ale neni to zas tak spatny jak se zda... dulezite je mit matros a porad peta posilat na mise, ano stoji to credity, ale tak jako co by jste chteli vsechno zdarma? :D a nasledujici vec je, ze modre veci si pro svuj lvl nakonec udelate vzdy nejlepsi vy a nemluvim o tom, ze se muze clovek prokopat i k epickum jen to neco stoji... co prodavaj vendori jsou vetsinou jen urcite casti... jako priklad na lvl 19 mod sezenete od vendora modrej ale lvl 15 protoze 19ku umite jen v craftingu... takze asi tak... clovek si to musi trochu projit a prijit tomu na chut... ale rozhodne ty profese na expeni maji vetsi smysl nez ve wowku! a ano pripoustim, ze propastna mezera na aukci je, ale to je dano vice faktory 1. ekonomika je v zacatcich takze ceny jsou dosti nevyspytatelne 2. nikomu se nechce craftit veci pro alty protoze ted leti veci pro 50ky 3 a dalsi co me ted nenapadaji, ale je toho vic...
to rambos: ten crafting nepridavaji az ted to neni pravda... naopak nevim zda chodis operace kadopadne tam pada planku haba fura, ano pravda jen pro nektere profese a ta tvoje je mimochodem jedna znich :D a da se na tom hoooodne videlat... -
stare zlate casy MUDu...
-
PS: ta rychlost u lvlovani craftingu se mi taky nelibi meli to udelat daleko pomaleji. jde to az moc rychle :) kdo vi treba i toto cekaji upravy
-
a k cemu ti jsou ty recepty co ti padnou ? ja skupuju receptu co se da a vetsina z nich jsou jen pro paradu :) . Samozrejme nerikam ze se v tam neda najit item kterej je pak na fialovy urovni i s augmentaci velice krasnej :) , spis vidim problem v celkovym pojeti hlavne v tom ze do HM se pomalu nedostanete bez radneho obleceni pak prijdete dovnitr a zjistite ze tam padaji veci na stejne urovni co mate zrovna na sobe :)) ( to sami postup normal - HM , nemozne se oblict v normalnech a jit pak HM ) no proste jsou tam urcite chvile kde to musi vychytat a doladit :)
-
lidi vzpamatujte se ta hra teprv zacala jiste ze to nebude bez chyb :) a musim rict ze na tom pracuji opravdu jak vztekli aby to dali dokupy
-
Nevim. Marne vzpominam na hru,kde nekdo dobrovolne nosi na max lvl veci z craftingu.
Crafting ve hre je podle me naopak skvely. Veci ktere si muzete vyrobit(v mem pripade Armtech-zbrane) byly stokrat kvalitnejsi nez drop nebo odmeny za questy. Jedine co me stvalo je fakt,ze crafting leze strasne rychle. Sbirani surovin priblizne od 30 lvl pro me nemelo cenu,protoze muj crafting skill uz byl mnohem vyse nez suroviny na planetach. A max lvl v craftingu jsme dosahl kolem 40 lvl. Proste crafting leze strasne rychle.
A recepty? Zminuje tu nekdo ze recepty padaji treba i z Investigation,kdyz mate stesti? Ne vsechno vas nauci trainer. -
jakou jinou "singleplayerovou hru" muzes hrat tak dlouho s tak ruznymi moznosti a navic i s ostatnimi hraci ? Rekl bych ze by se ti to vyplatilo i kdyby sis zahral jen singleplayerovou cast za vsech 8 class :)
-
Po 3 týdnech stále baví.
-
Pockej na 50tku tam uz je to s receptama a craftenim trosku slozitejsi :( hlavne co se tyce rozmanitosti
-
Crafting bych tak kriticky nevidel , delam synthweaving a docela slusne si vydelavam a umim vyrabet pekny veci samozrejme stejny kvality se daji sehnat i jinde ( i kdyz treba bracery co jsem si vyrobil sem nenasel lepci ani u veci s lepsim ratingem ). Uprav bude urcite vic nez dost kazdopadne bych uvital co nejdriv upravu rozmanitosti equipu :). Bohuzel pro nas 50tkovy obsah zacinaji dodelavat az ted *9*
-
Já to říkám pořád - zrušte číselné hodnocení her. Alespoň na zkoušku třeba na měsíc, co to udělá.
K recenzi - zatím jsem četl akorát odstavec s craftingem a dovolím si lehce nesouhlasit. Můj vanguard si dělá vlastní zbroje (armormech) a jsem na lvl 37. Fialová schémata z reversu jsou o dost lepší, než to co běžně najdu nebo dostanu v PVE questění. Jedině snad modifikovatelná zbroj by byla lepší, kdyby do ní člověk narval pořádné mody. Jenže ty se zase těžko sháněj.
S tím, že crafting může být docela drahý koníček souhlasím. Než se člověk "proreversuje" k fialovému schématu (který má ty správné bonusy), tak to někdy vyjde na docela pěknej balík. Ale o to je ta radost zase větší *1*
For The Republic! -
Pokud to nechapes,pak to neni hra pro tebe. Takze te to nemusi trapit *1*
-
Proc? Vazne si an to nedokazes odpovedet sam?
Protoze kdyz te neco bavi,jsi schopen prekousnout i spoustu chyb. Naopak kdyz te neco nebavi,hledas chyby i tam kde nejsou. Je to normalni a lidske -
Pro tebe propadak,pro jine prekvapeni roku. Ja patrim do druhe skupiny. A to se mi nelibi grafika a svet SW nesnasim. Presto me hra kralovsky bavi. Ale proc se vubec bavit s trollem,ktery za jiny nazor hned urazi?
-
Lidem,pro ktere byla WoW prvni MMORPG co kdy hrali, se kazda nova hra zda jako zkopirovane WoW. Je to otravne a nesmyslne,protoze zaklady MMO hrani vznikly davno pred WoW.
A kdyz jsou nektere veci jinak,kdyz si nejaka hra dovoli zkusit neco noveho(a spousta novych veci je i ve SWTOR)vetsinou ti sami lide na forech krici ze je to spatne,ze ve WoW to bylo lepsi.
Bludny kruh. *16* -
hrál jsem betu. hra na mě bohužel(ano, mimo singl) silně udělala dojem zkopírovaného wow, s pár přidanými vychytávkami. ps. mě a jistěn ne jen mě by se líbilo, kdybychom četli příspěvky z obou stran barikády. long live the empire!
-
Pvp neni imbalanc, proto ma operativ 60s cd na blind a scoundrel 90s. A to ze op muze stunovat za behu a scoundrel ne je taky ok. Druha vec je, ze treba ve Voidstaru kdyz utocici tym jede v urcitej moment tak muze obrance locknout v spawn zone a nemuzou vubec nic. Dotky preventujou capping, tky docela kravina. Rng system gearovani - taky blbost.
Low lvl sorcrer ma dmg, low lvl sentinel ma mozna prd.
Merc/com je s tim onebuttonem trapny, nekterym classam totalne chybi jakakoliv rotace.
Jestli je na PTR fixly ten lag a nedocasteny casty, dobre pro ne.
Loading si tezko "zmanazuju" kdyz za nekym jdu nebo se tam proste chci podivat.
Engine, mluvim o dropech, ktery maji jen nekteri lidi, uz jsem to tu psal vickrat, ja je mam treba na Balmore, dps jdou k nule. Naprosto bez duvodu.
Bugy - taky nevim proc by fixovali neco co neni rozbity, stacilo by mi kdyby fixli to co je rozbity *15* treba ten error v launcheru, kvuli kterymu se obcas musi kus hry stahovat znova.
Edit: Pokud ti prijde ze to je ok, samozrejme, gratuluju a tise zavidim. Me ta hra ale zklamala a z vetsi casti hlavne technicky. A nejak se nebudu ostychat to proste rict nahlas. Je to holt muj nazor. -
pvp nieje "imbalanc", pvp vo wowku je nevybalancovane, v SWTOR je proste balancovane na 8v8 respektive kamen papier noznice. Ludia na ofic forach cely cas whinuju ze operative/scoundrel su op a ze ludia chcu nerf (skutocne, kazdy druhy topic je "nerf operatives"). Su krasne videa ako operative pred biochem nerfom dava behom 3s stunu killy. Taktiez sa whinuje ze chcu buff na mercenary/commando lebo aj ked ma dmg dobry tak ma malu surviablitu. Ja ako juggernaut sa operativom/scoundrelom smejem, vacsinou ich ignorujem alebo nudim dokym sa nestelthnu, zato mercenary/commando proste stoji na mieste a nech robim co robim on proste spamuje jeden gombik a ukuse ma jak psa bez toho aby som mohol utiect alebo mu spravit nejaky realny dmg. Kamen papier noznice.
Ability delay fix je v dalsom patchi, uz je na PTR a funguje to, dalsi...
Loading 4x po sebe je dost neprijemny, ale staci si podla toho zmanazovat hru a budes to zazivat len dva krat za planetu.
Enging je vskutku zle optimalizovany a napr pri Ilume kde je 30+ hracov to klesa na 10 fps kazdemu, nezalezi od zostavy, dufam ze to fixnu rovnako ako ability delay.
A bugov v prvom rade v hre bolo skutocne malo, sam som sa stretol len s jednym alebo dvoma, neviem preco fixovat nieco co nieje rozbyte. -
Tu devitku jste asi napsali vzuru nohama, jinak moc nechapu jak mohl ten nebetycny paskvil dostat tak vysoke hodnoceni. Pokud bychom to hodnotili jako single player pak snad ano, ale jako mmo rozhodne ne.