Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A? Spousta autoru tam praskne vlastni hre 10/10. A rozhodne budu verit vzorku X desitek lidi, nez takovymto "recenzim", ktere nezmini ani jeden bug ani to, jak s nami Bioware vyjebalo ohledne high res textur.
  • Ano? A jaky pak je prosim pekne ucel takove recenze? Aha, zadny.
  • na mensich lvl to cenu moc nema protoze je to narocny... pokud to clovek dela na alta uz je to jina vec...
    ale ktera hra nema nahodne generovany proc? je to proste klasika, ano neni fer a ano nadaval jsem na ni, ale zase statistika je statistika a ta se nikdy vyvratit neda, takez jestli je statistika epic jeden z 20ti tak to tak je a je smula, ze holt ja jsem ten co narusuje a zaroven doplnuje tu statistiku kdyz to dam na 29 pokus...
    system muze pusobyt, ze je nelogicky, ale zas cloveka to vede ktomu, ze ty veci vyrabi jinak by clovek delal jen zeleny veci na skill a hned je prodaval tak lepsi je zkusit jestli nahodou nemuze procnout modra vec...
    crafting neni easy coz je dobre a chapu ze pro casual hrace to je otrava, ale tak co holt budou si to muset sehnat od nekoho kdo je fakt echt crafter coz je podle me super...
  • MrSanta
    Při reversu jde o štěstí. Někdy se mi podaří získat fialku rychle, někdy vyplácám mraky modrejch. Ale mě to jako nějaká vada nepřijde. Prostě chceš mít tu správnou fialku, tak to stojí námahu. O to je ten úspěch sladší *4*
  • Jo, vsechno je jen staticke. Staticke hloucky stojicich mobu, zadna zmena pocasi, sakra ani zmena den/noc. To ze ma byt nova a inovativni hra? Za 9/10. Nenechte se vysmat.
  • Vzhledem k tomu, jak rychle ridne populace na serverech je to hra jen pro biodrony, jako ty. To bude prima, az tam zbydete sami a nikdo vam to veledilo nebude kritizova, co?
  • ales.smutny
    Já nekoukal na fóra, já podporu aktivně využíval. Nejdelší odpově´d na jeden z asi dvacítky ticketů byl den, většinou do dvou hodin a dvakrát jsem přímo volal na podporu a vždycky jen nejlepší zkušenosti. Fóra prosím neřešit, o tom jsem mluvil jinde, to je tak trocu "nereprezentativní" vzorek...jako všechna fóra :) Viz i podcast v tomhle týdnu.

A hodnocení? Víc, než u jakékoliv jiné hry tady jde hlavně o text. Je to MMO... Ostatně, zmiňuji se o tom několikrát v textu. Pokrýt universálně všechny aspekty hry pro všechny zájemce nejde, určitě ne jedním, jediným číslem. I proto má ta recenze rozměry čtyřnásobku normální.
  • Bohuzel nema moc spolecneho ani s KOTORem, protoze vsechny lode Imperia jako by z oka vypadly tem za Palpatina.
  • no vidis to, je to podle tebe blbost a stejne platis a hrajes :)
  • Tak predne classy jsou 4, ty na druhe strane jsou presne kopie, jen se jinak jmenuji. A za druhe ukaz mi jedinou SP hru, za kterou musis mesicne platit. A prosim pekne jake ruzne moznosti mame? 99% vedlejsich questu je pro vsechny stejne a vsechny jsou stejne nudne, neinovativni.
  • MrSanta
    Samozřejmě nehraješ SP, grupíš se s hráčema na heroic questy nebo FP, můžeš vlítnout do PvP warzony, když je tvůj šálek kávy. A ukaž mi hru, která nabízí 8 propracovaných příběhů, každý s hrací dobou minimálně 100 hodin? Za tohle já jim klidně těch 300 kaček měsíčně dám.
  • Ringwraith
    Tatatádadadáda.
  • Ale vzdyt ono to je zkopirovane WoW. Sami autori ti priznali. Bohuzel blbe zkopirovane WoW ze stavu, v jakem bylo v roce 2005.
  • Na craftingu mne nejvic stve ta nahodnost ziskani receptu. Muzu udelat dvacet barrelu, rozebrat je a nic. Pak vezmu alta, udelam pet brneni a po prvnim rozebranem mam jeden recept a po druhem dalsi. Navic cely ten system, ze recept vypadne pri rozebirani je uchylny. Vetsina vynalezu vznikla pri sestavovani, ne pri rozebirani. Navic dostat se na neco vyssiho nez je modry item spotrebuje tolik casu a penez, ze to nema cenu se o to ani pokouset.
  • ales.smutny
    Pak už se to bohužel kazí...dost... V endgame fázi je tam třeba absurdní situace, kdy jde vycraftit na max, myslím critlej barrel 22...a pak jde koupit za commendace, už nevím kde, 23...a tu prostě vycraftit nejde.

Právě, že zatím funguje crafting jako koníček...ale on by měl, aby to byla fakt skvělá složka hry a funkční, fungovat fakt jako řemeslo se svou rolí na trhu. Aby byl člověk odměněnej za tu trpělivost a náklady oproti těm, co tenhle craft nedělají.
  • Ano, neboli hrajes singleplayer hru a jeste za ni mesicne platis.
  • MrSanta
    To ještě někdo bere vážně hodnocení hráčů na Metacritics?
  • souhlasim... lidi se jen musej naucit jak to funguje a vzhledem ktomu, ze hra je nova tak lidi porad objevujou nove a nove veci...
    navic sami vyvojari rikali, ze top crafteru moc nebude taky ze kdyz byste chteli mit epicky vsechny mody od lvl 1 do lvl 50 tak to je teda fakt pekna fuska, ale neni to nemozny... a urcite jak zminil kolega je to uzitecny pri levelovani!
  • A co treba ty zbrane,na vyrobu kterych potrebujes veci z HM instanci? Pripadaji ti uplne k nicemu?
    A pisu vyse-nevzpominam si na zadnou MMORPG,kde by veci z craftingu byly lepsi nez z instanci/raidu.... Proc to tedy u teto hry lidem najednou vadi. Narozdil od jinych MMORPG je crafting v teto hre VELMI uzitecny pri levelovani.
  • tak to neni pravda :) my s nasi guildou jsme davali HM a to jsme teda nemeli vyfarmeny eq z normalu... ano je to zahul na heal a dmg, ale ty HM jsou porad dost easy, takze jde o uroven skillu a umet zahrat to jak za svoji classu tak jako celkova pravda... ale urcite nesouhlasim stim, ze na HM musi mit clovek top eq z normalu a na HM padaj veci rakata tak ty na normal clovek nikdy neuvidi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit