Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajimave, Biodroni v akci. Bioware vyresi problem s high res texturami tak, ze polozku medium prejmenuje na high a biodroni jsou u vytrzeni a klikaji minuska.
  • hlupáku
  • textury jak z roku 1999
  • platime stejne jako americani a mohli by mit trochu ohledy (nebo jim nase penize a napr. treba rusu smrdi? ) mne je to celkem fuk, ale za vstricny jednani to nepovazuju, co by jim to udelalo posunout udrzbu tretiny serveru o par hodin?
  • Neminim se hadat o hloupostech. At tak nebo tak,me nejaka odstavka serveru vubec netrapi.
  • Ringwraith
    Dobrá recenze, Aleši.

Přečíst si ji těch 10-15 haterů z Bioware fór, tak určitě přestanou dělat desetitisíce postů o tom, jak se jim hra nelíbí.

http://i42.tinypic.com/281fmhi.png
    (Desetitisíce jsou velmi střídmý odhad toho, kolik z těch stotisíců postů kritizuje hru. Těch 10-15 haterů se musí zapotit.)
  • tak to by me zajimalo kde si to koupil :) pac 23 znam jen z columi gearu co maz bud za operace nebo za last bossi v HM flashpointech... co vim tak planky na 23+ jsou z operaci a nebo world bossu... a jak rikam, kteto absordni situaci jsem doopravdy nedosel...
    mimochodem nejlepsi profese je boichem, takze kdo zacina tak doporucuju tu pac to je fakt hodne preboostovany...
  • Merwis
    No jak je vidět, tak málo.. což je ale váš problém, že? Já o tom věděl den dopředu a tak jsem si hraní na dnešek naplánoval a nemám si na co stěžovat. Samozřejmě znova opakuju, že nadpis mohli zvolit lepší, ale ta informace tam je, stačí jen rozkliknout to téma. To je jako když tady lidi kouknou na číslo hodnocení a hned jdou do diskuze, aniž by si přečetli recenzi :-)
  • a napadlo te treba to, ze evropa neni stred sveta :D jako sry, ale myslel si, ze se vse bude ridit podle nas je dost hloupi... hra cili na americkej trch, kterej je 1. vetsi 2. SW tam maj vetsi zakladnu... tak nevim proc takovy prekvapeni :P
  • Protoze mne zajima, jak dopadne pribeh za troopera. Ale neboj, az to zjistim, tak uz mne neuvidis. Stejne jako spoustu dalsich lidi, co to uz zabalili nebo zabali a servery zacinaji byt prazdne.
  • MrSanta
    Jestli ty heroicy děláš jenom kvůli odměnám, tak je jasné, že ti jsou k ničemu. I když můžeš vlastně sbírat commendation a pak gamblit bedny.
  • Nezlob se na me,ale kolik procent hracu se pri precteni Scheduled Maintenance: January 31st, 2012 cte zbytek,ktery jde videt jen pri rozkliknuti? Navic kdyz ten text uvnitr byva pri kazdem Maintaince stejny,jen s jinymi daty.
  • Zayl
    Ale no tak, to je přece jasné 10 z 10ti.
  • To jsem nectel ani jsem si to neuvedomil. Pak to uz chapu. Ale co nechapu je fakt,proc,kdyz te ta hra tak stve,proc ji (asi) porad hrajes a neustale ji tu kritizujes? nuda?
  • Merwis
    Tak to se asi díváš špatně, protože na foru v tématu "Upcoming Patch + Scheduled Maintenance: January 31st, 2012" se hned na začátku píše, že zítra (vydáno včera) bude na cca 4 hodiny odstávka serverů kvůli uploadu nového patche. Samozřejmě pokud čteš pouze nadpisy, tak o tom nemáš ani páru. (Uznávám, že nadpis není úplně výstižný)
  • Tak to pozor, ono to na min neslo .. coz je dost prasarna. Takze mne by to treba na dva mesice stacilo (free 30 dni + mesic) , ale pokud jsem nechtel zakladat novou kartu (tu s vyplatou do jejich systemu opravdu vkladat nebudu) musel jsem zaplatit o mesic vic... bravo Bioware
  • Protoze ten jejich debilni system mi nevzal kreditku, tak jsem musel pouzit dvoumesicni kartu, jak uz jsem tu psal. Co na tom nechapes?
  • Ne, neni to vtip, je to reseni problemu ala Bioware :-(
  • A jeste vice me prekvapuje,ze ac si v temer kazdem postu na neco stezujes,mas predplaceno na 2 mesice. *2*
  • U prvnich dvou vet nechapu souvislost. A ze nemas material? Prosim? Posilej sve spolecniky na mise. Jak pisu v jinem postu,me se naopak nevyplatilo sbirat material na planetach,protoze uz mi davno k nicemu nebyl(muj craft skill byl vetsi). Poslat jednou za 5-30 minut spolecnika na misi,to je tezka vec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit