Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také mám něco na srdci.

Jasně, je dost těch, kterým hra prostě celkově nesedla a to beru. Ale že najednou tolika lidem vadí rozmazané textury (na kterých se ještě pořád pracuje), zatímco ještě rok zpátky to bylo samé "na grafice nezáleží, hlavní je hratelnost", to neberu. Že tady fňuká někdo, kdo čekal, že jeho classa bude überpower a bude zabíjet nepřátele po desítkách, to neberu. Že má někdo problém s tím, že po doexpení postav už ho hra nezabaví na 20 hodin týdně, to neberu. Že se někdo může jebnout z toho, že hra není 5 týdnů po vydání (do kterých spadá i vánoční období) dokonale odladěná, to neberu.

Na grafice se pořád dělá. Narozdíl od WoW, tahle hra je na cestě stát se vyváženou záležitostí a tak se snad žádných überclass nedočkáme. Po doexpení i kdyby to člověk hrál jen 3 hodiny týdně, tak to pořád vychází 25kč/hodina a navíc tahle hra bude pořád přinášet nový obsah. Taková argument je u MMO úplně mimo. Spousta věcí jde vychytat až za ostrého provozu a bude to chtít nějaký čas. WoW se kterým to tolik lidí srovnává není odladěno dodnes.

Neříkám, že TOR je dokonalý, ale rozhodně mě to chytlo víc než mě kdy chytl WoW, nebo jeho téměř identické kopie typu Warhammer online. Tahle hra nabízí něco trochu jiného a rozhodně je dál, než byly ve stejné fázi ostatní hry.
  • Ellendway
    Víš, on je problém, že to jsou stále opakující se žvásty a přesto s tím nic Bioware nedělá :)
  • Ellendway
    Samozřejmě, to je to samé jako CoD vs. BF.
  • Cahir
    Dejme tomu, že je to tak tisíc ža několik tisíc lidí. Takoví už dokážou zaspamovat fórum docela efektivně. Nejvtipnější je, že jsou to stále dokola ty samé žvásty. Co je to v porovnání s těmi několika miliony hráčů??

Nejdřív si u všech článků o SWTORu trapně troloval, teď jsi přešel na rádoby seriózní informace. Kde máš statistiky? kde máš objektivní fakta? Co máš? Máš hov*o. Máš akorát tak pár obrazků z "nezaujatého" 4chanu a nicneříkající čísla z fóra. Oficiální fóra byli vždy ta největší žumpa a serózně je může brát jen duševní chudák.
  • Jimei
    koukám že tady každej kdo napíše jakoukoliv kritiku na tu hru je hned fanboy wowka
  • Cahir
    Legrace je, že je to opakující se kolečko asi pěti lidí. Ale znáš to, když je někdo hodně činný, je jeho práce vidět.
  • Jo, a 50ti strankovy thread na forech swtor ti da za pravdu. Nesmyslne behani prazdnymi budovami, po prazdnych planetach s nahodne roztrousenymi moby mne uz take zacina ubijet. Jen to, nez se doplacas na lod je uchyularna. Zejmena, pokud jsi na planete s orbitalni stanici. K tomu mapy, kde by stacila jedna mala ulicka an zkraceni cesty na polovic, ale proste je tam zed, takze musis obehnout pulku mapy.
  • polovina věcí nefunguje tak jak má, ale dostane to 9/10.

Co takhle dát 7/10 a po půl roce, jestli to upraví dát 9/10?
  • Cahir
    Proč rušit? Kvůli těm několika hysterkám, které zde do zblbnutí ulevují frustracím ze svého života? Apeluji na redakci, aby se nenechala udolat několika řvouny. Jsou to dokola ti stejní jedinci.
  • SWTOR jsem zkoušel a musím přiznat, že mně už nebaví ten starý styl mmorpg, nic proti lidem kteří to hrají když je to baví. Co bylo docela ubíjející to neustálé běhání sem a tam jedna cesta 5minut a ty rozhovory i když to někoho bere, přestal jsem je číst po chvíli, přijde mi, že jich je tam až moc. Samožřejmě neříkám, že to je špatná hra, jen mě nebere a počkám si na něo nového, snad to bude brzy. BTW považuji se za velkého fantu SW
  • Ringwraith
    That's what SWTOR fans actually believe.
  • Cahir
    Fanda Tery, nebo GW2 jestli si dobře pamatuju?? Ahá...
  • Cahir
    Tak to je mi tě pak líto. Dáváš přednost kvantitě před kvalitou...
  • Cahir
    Objektivní recenzi může napsat jedině Bůh, případně jakási vyšší bytost. Ty, jako člověk, ať už hodnotíš text před sebou nebo pozoruješ hvězdy na nebi, se nikdy nemůžeš dostat mimo svou mysl a mimo tvými smysly zprostředkované obrazy. Můžeš maximálně tak argumentovat ve svůj prospěch, čímž se můžeš objektivitě v přeneseném slova smyslu přiblížit. Pan Smutný v recenzi argumentuje, čož dodává jeho slovům mnohem větší váhu než vašim nicneříkajícím výkřikům.
  • tohle je diskuse o sw tor...wow sem nepleť ano
  • Omg, proč je tady tolik haterů? S recenzí souhlasím, po dlouhé době MMO, které může hrdě stát po boku WoW a nabídnout hráčům plnohodnotnou alternativu. Jestli nemáte nic lepšího na práci, než se tu ukájet nad vlastními ubohými příspěvky s naklikanými plusy, tak se pojďte připojit k nám na server Legions of Lettow.
  • Ellendway
    Ano, 10 - 15 haterů má desetitisíce účtů na trolling.
  • A napdlo te, ze kazda normalni spolecnost provozujici MMO a majici fyzicky servery v USA a v Evrope ma casy udrzby oddelene? Evidentne nenapadlo.
  • A ano, kdyz dojdou argumenty, nastoupi urazky.
  • Ellendway
    Nesmysl? Z LoL, který byl v podstatě plný se najednou stal Medium a to se stalo dalším asi 10 serverům. V USA mají jeden heavy server, zbytek je medium.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit