Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    @ huhi: nezapomeň na jednu většinu, co huláká, že je hra příliš lehká a na druhou většinu, co huláká, že je hra příliš těžká *1*
  • Pokud vím, Bioware chtělo převést svoje podání příběhu, rozhodování a rozhovorů do online hry. To se jim povedlo a v tom je hra imho revoluční. Plus plně namluvené dialogy a unikátní questy pro všechny třídy postav. Revoluční herní systém Bioware nikdy neslibovalo, to je pravda (alespoň pokud vím).
  • MrSanta
    V takovém podání a rozsahu jako má SW:TOR? Ale jdi, ty ťunťo.
  • *Jedinecna nerovna se Novinka
  • Nikde jsem nepsal ze je to novinka. Jedinecna <> novinka.
    Tak povidej. LOTRO? Ke kvalitam SWTOR ma hodne daleko. A nejaka jina? Nevzpominam si.
    Navic jsi mi stale neodpovedel na otazku-v cem ma byt GW2 originalni? Vazne me to zajima.
  • Bioware není 10 lidí kolem jednoho stolu. DA2 vývíjel jiný tým než SWTOR, takže je nesmyslné říkat, že když DA2 možná nesplnilo něčí očekávání (zatím jsem se k němu nedostal) tak musí být SWTOR propadák.
  • Zabavnost hry nespociva v dokonalosti ve vsech bodech. Muzes mit nadherne fotorealisticke textury,hru bez bugu(mimochodem kde jsi prisel na to ze je jich neuveritelne mnozstvi to nevim),skvely crafting(skvely je i ve SWTOR) a tuny veci pro max lvl a stejne muze byt hra nuda. Ja vim ze je to pro nektere tezke pochopit,ale je to tak *2*
  • Příběhové pojetí v MMO není žádná novinka.
  • Mam dotaz. Jestli ti pribehove pojeti SWTORU(ktere je mimochodem zcela jedinecne na trhu s MMORPG hrami) pripada jako stary herni styl,tak prosim postni tu nejake info o novinkach v hernim stylu GW2. Co ja tak poocku sleduji tak se zadna revoluce nebude konat ani tam.
  • Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy a Operace a nemáte s kým? Nebaví vás, že náhodná parta ve Warzonách nemá špetku snahy zapojit nějakou taktiku? Tak to zkuste s námi! Guilda MYTH hrající na PVE serveru The Red Eclipse hledá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete mezi námi ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info mi napište ve hře na stejné jméno (/tell nebo mail) nebo navštivte naše stránky na http://community.myth.sk
  • Uprimne,tuhle otazku myslis vazne? Pokud ano,tak se divim ze jeste hrajes hry. Ono vlastne hrani her je jen click,click,click,click... a donekonecna click na mys. Jestli te to bavi,pak musis mit hodne nizke naroky *1*
    A ted vazne. Takovy troll jako ty mi ve hre rozhodne chybet nebude. Tesim se az tobe podobni ze hry odejdou. A doufam ze i s for...
  • Tahle hra je dobře udělaná, vlastně na začínající MMO se jí nedá nic moc vytknout. Ale bohužel, měla vyjít před 5 lety. Těžko se bude v následující dekádě moci prosadit proti nastupujícím MMO jako GW2 s tímhle starým herním stylem.
  • Ziiiv!
  • Textury jsou naprosto otřesné.
    Bugů neuvěřitelné množství.
    crafting tu je k ničemu.
    Po maximálnim levlu není co dělat.

Jasná hra na 9/10 :) Zajímalo by mě kolik dáte GUILD WARS 2, která je ( soudím podle bety ) asi tak 5x lepší jak toto.
  • Proč to hraješ a platíš za to? dokud budou divní lidé jako ty, můžou se společnosti typu bioware a blizz chechtat nad debilitou lidí kteří mu rvou prachy za výrobek který nechtějí :)

Taky nekupuju a nežeru celer který mi nechutná. Ty evidentně ano! lol
  • Co nedela? Ability Dealy byl pokud vim odstranen,na PvP v Illumu se pracuje... Jestli to vsechno chcete mit hned,jak se to obejvi na foru,pak si radeji dejte na 3 mesice pauzu. Pak to zkuste znovu.
    Nejvice me dojimaji jak vsichni ti nespokojeni forech se ozyvaji 've jmenu vetsiny''.
    Kdyby meli vyvojari dat na vsechny stiznosti,tak by museli zblaznit-speeder je moc pomaly,speeder je moc drahy,crafting je moc drahy,planety jsou male a koridorove,planety jsou prilis velke,questy jsou opakujici se,....
  • S tím souhlasím, ale stejně si myslim, že tady neni vůbec potřeba být fanda nebo znalej SW, podmínkou je jen mít alespoň trochu rád scifi :-)

To si nemyslim, spíš bych řekl že plno lidí jsou fanoušci SW, který nemaj s MMO zkušenosti a nemusí jim to sednout...
  • Cahir
    Chápu Santo, ale takovým bys chtěl ustupovat? Takovým co nečtou recenze, a pak spamují diskuze řešíc dokola připitomělé čísla? Oni by si našli nějakou jinou cestu, jak prudit. Nejlépe je ignorovat. Normální člověk je stejně nebere vážně.
  • 1.) HC mod dungeonu tam je. Jmenuje se to hardmode flashpoint. Dostavas na to daily quest. LFD neni. normalne se shani grupa pres chat
    2.) Gear ma ted tri teary prvni tear ti pada z bossu na hard mode flashpointech. plus ti padaji badge za ktere si prvni tear muzes koupit. Druhy tear pada z end bosse v hardmode flashpointech a na operacich na normal mode ze vsech bodu. plus ti za daily a weekly questy padaji badge za ktere si tento gear muzes koupit. Treti a nejlepsi tear pada na hardmode opracich. co pada na nightmare operacich nevim jeste sem ji nebyl.
    2.) Raidy tu jsou, jsou vcelku narocne. Zatim jsou jen dva. Prosel jsem oba na normal mode a tank and spank je tam vseho vsudy jen jeden boss z celkovych 10.
    5.) 50 si delaji daily questy a hraji warzony a delaji operace, to stejny co ve wow.
  • průměr je odjakživa 5/10 nechápu tvoji logiku s 7/10 což je logicky nadprůměrné hodnocení, jsi absolutně mimo a píšeš nesmysly, odporuješ si a vůbec je to trapné, raději nepiš příspěvky když se nedokážeš logicky vyjádřit, děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit