-
to byl sarkasmus
-
EDIT: Beru zpět.
-
zajímavé že všecí co hru nehrálí furt říkají jak po 50 není nic dělat
-
@miker17: nemůžu posoudit, WoWko jsem hrál cca 1 rok a kolem doby co vyšel Burning Crusade, dřív jsem se o něj nějak moc nezajímal. Vždycky jsou prostě slyšet víc ti nespokojenci, navíc kolikrát nadávají lidé, aniž by libovolnou hru hráli a jenom si chtějí zaprudit.
-
Lidi chcou mít inovatinvni questy tak jako mají GW, WoW, nebo Terra .....proč bych já jako hráč měl poslouchat nějaké dialogi když jsi je můžu přečíst a proč bych měl slicovat nějaké počítače když můjí jít zabít 10 vlků *16*
-
@MrSanta
nepříjde vám to nostalgické (zahájení WoW)....že tohle se přesně dělo na WoW fóru zaspamované fórum žvasty(jak nesedí Lore, jak to nepřehledné,nehratelné, jak se miliony lidi unsubnou, dokonce se tam objevily i podobné obrázky jak tu furt strkal MIKI HOSHI ) -
napadlo, ale tobe nedochazi (sposta veci) ze je to nova hra a tudiz nema cenu zatim rozdelovat ty servry, kdyz nevis presny pocet te dane komunity (stalo by te to dost penez) ale to nema cenu s evropanem resit...
-
Hodně lidí si tu stěžuje na questy, jak jsou jenom o zabij / přines / dojdi. Já bych moc rád, aby mi tu někdo napsal, jak si ty jiné, lepší, questy představuje. Protože když to vezmu na dřeň, tak všechny questy jsou stejné. Hráč musí z místa A dojít do místa B, tam něco provést a pak se vrátit do místa A nebo pokračovat do místa C. V SW:TOR k tomu má člověk aspoň pěknou omáčku a jednou slicuje počítače, jindy získává vzorky, tu zase něco sabotuje, či někoho zachraňuje nebo doprovází.
-
na MIKI HOSHIHO nereaguj on si nedá pokoj i když slibil že do TORU vrtat dál nebude
-
Hledame hrace na serveru Lord Calypho http://swgccorps.enjin.com/
-
Takže pokud jsem to pochopil dobře, tak je tam několik obtížností na jeden raid? Stejně jako ve WoW?
-
Je to stejné jakou u Skyrimu (tady máme aspoň mody), ano TOR je dobrá hra, ale problém je, že to měla a lehce mohla být perfektní hra. Nepochopím proč se Bioware nedokázalo poučit z chyb, které udělali jiní. Všechny ty věci, které mě šíleně štvali jinde za ty roky odstranili, byl to vždy pokus omyl, ale BW nám je vesele zkopíruje pět let staré a mechaniky. Hra má spoustu dobrých nápadů, ale jsou příšerně implementované.
Na čem hra staví jsou dialogy a cutsceny, které velmi dobře maskují to, že jsou ve hře jen tři druhy q, zabij, oprav, dones a nikomu to nevadí....
Hra má neuvěřitelné množství loadingu, hlavně při přesunech z lodi mám kolikrát chuť hru rovnou vypnout, než abych běžel po stý přes dva airlocky, halu a spaceport, kdyby tu byl alespoň teleport zpět do lodi, tohle prostě designoval nějakej masochista a je to jedno z nejhorších rozhodnutí vůbec, hned po něm by šel magor co udělal budovu senátu a podobné hrůzy a půlku q dal do druhého patra.
Dobrý nápad je holocall, tohle bych rád viděl i v jiných hrách.
Vesmírné bitvy jsou fine, ale jen párkrát a dost mě štve, že je tam velmi málo variací, snad to předělají.
Bugy ve hře mi nijak moc nevadili a dají se v pohodě přežít, problém mám jen s dost špatnými rozhodnutími v dizajnu hry a nezbývá mi jen doufat, že s tím v dohledné době něco udělají.
Moje hodnocení RPG část 8/10 Coop 8/10 MMO 5/10 Loď 4/10 Grafika prostředí 9/10 Grafika postav 5/10 Crafting 5/10 Level a Q dizajn 5/10 -
Taky mě to přestává bavit. Přesně tohle mě štvalo u mmo "Warhammer". Chápu, že opravy jsou potřeba, ale to musí kvůli několika chybám 3x týdně vypínat na půl dne servery?? Proč teda neaplikují velký patch jednou týdně s opravou všeho co se nastřádalo??
Kromě toho začínám mít pocit, že jednu věc opraví a další dvě nové chyby uděljí. Tuhle hru jsem si zamiloval, ale začínam uvažovat, že brzy skončím a nebudu se vůbec divit, pokud kvůli tomu začně odcházet čím dál víc lidí. *16* -
Prostě přijdeš do vesnice, uvidíš že na ni útočí já nevím třeba nějaký potvory :D a sám se rozhodneš jestli jí pomůžeš nebo ne. Prostě živý svět, konečně..No jestli tě nebaví PvP tak pro tebe gw 2 nebude, to je pravda.
-
Firma co vyrabi GW2 vydava jeden MMO propadak za druhym :D
-
No tak to neber, nikdo ti to nenuti ale ja za svoje hrani platim, a za takhle nedodelanou hru fakt platit nebudu. Ty si klidne plat, kdyz te to bavi.
-
lidi, kteří vědí, co to je statistika a jak s ní zacházet?
-
A jak to tedy bude reseno? Ze jsi neco napsal ze tam nebude je sice hezke,ale nicnerikajici. Navic fakt ze tam nebude klasicke rozdeleni roli muze naopak spoustu hracu odradit. A PvP? Jako vzdy jde mimo me.
Tupe zabij a prines k otazniku neni ani ve SWTOR. -
Musím souhlasit, bohužel jsem se nedostal moc daleko, ale prvních 22 lvl. za sith inquisitora začíná připomínat KOTOR 1 (zase najít x artefaktů po planetách...). Ne že by mi to vadilo, důležitější je kontext, ale čekal jsem víc a ani nevím, jak ten příběh bude pokračovat, nejsem ani v polovině (nemám hotovou ani Balmoru).
-
Nový systém úkolů, kde nebude tupé zabij a přines k otazníku *1* ani tam nebude rozdělení na tank, dps healer. A to nemluvím o PvP....