Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me prekvapuje spise jina vec. At hledam jak hledam,na forech i ofic strankach je zminka o 31.1. 2012 ,ne o dnesku. Jestli se BIOWARE da skutecne neco vytknout,tak je naprosta nekomunikace s hraci. Na forech neni ani jeden DEV post.
  • Ano,crafting je nedilnou soucasti MMORPG. A SWTOR ma podle me jeden z nejlepsich craftingu. Ze se autorovi recenze nelibi je uz jina vec.
    Vesmirne mise jsou velmi prijemnym zpestrenim hry,hra na nich nestoji. Autori se nechali slyset ze vesmir se jeste vylepsi(rozhodne nemluvili o prekopani),takze muzeme i doufat...
    Soudit podle videi je velmi osidna vec....
  • trolo
    tie textury su vtip ze ano? :-D
    inac tato hra ide mimo mna. mam star wars rad a aj som sa tesil na novy kotor ale ked sa z toho vyvrbilo MMO tak nie dakujem. nenormalne to zerie cas a prd z toho.
  • Nesahá to wow po kotníky pro tebe :) Jiný lidi radči budou běhat ve světě, kterej se jim líbí a ne ve wow, kde za chvíli budou chodit teplý pandy a nová classa bude monk... :)
  • Crafting trenujes i skladanim. A mnohem vic. A jak mam asi myslet dopredu, kdyz na to nemam suroviny, he? Protoze na kazde planete najdes jen neco. A uprimne, za ty prachy, co nacpu do toho, ze mi to posadka odkudsi prinese, si tu vec muzu rovnou koupit.
  • Ze klesa populace rikaji trollove na oficialnich forech uz tyden od vydani. Nuda a navic nesmysl.
    Navic ani neumis diskutovat. Jako male dite. Kdyz ma nekdo jiny nazor,hned je to fanboy,biodron,nerd...
  • Heroic 2+ dam sam, na to hrace nepotrebuju. Navic jsem prermanentne tak 4 levely nad danou planetou, takze odmeny z heroic misi jsou mi k nicemu, davno mam lepsi veci. Flashpointy jsem zkusil dva, krome pocatecniho Esseles mne vubec nezaujaly. Navic nevim, proc bych ve sve hre mel poslouchat konveraci jineho hrace. A to nezminuju to, ze pokud je tam s tebou dalsi trida jako tvoje a oba mluvite stejnym hlasem, pusobi to fakt divne. A, PvP zony s prevahou Imperia 3:1, desna zabava. Ale klidne, jsou to tvoje prachy, muzes je investovat jak chces.
  • Po přečtení recenze si myslím že si hra (alespoň v této fázi) zaslouží spíše 8. Crafting, přestože někdo může tvrdit opak, je nedílnou a velice důležitou součástí MMORPG světa. Taktéž ty vesmírné mise, dle videí co jsem viděl a co jsem si zde četl, nejsou nic extra. Jistě, minihra dobrá, ale pokud, jak autor píše, pracuje již nyní Bioware na překopání, tak to znamená, že ani on s tím nebude příliš spokojený. PvP na Ilumu a herní engine tomu jen přidává.
  • Je to vyborna hra, rozsahla a poctive udelana, hraju ve skvele guilde, ale proste se do hrani musim nutit, pak me to sice vzdycky chytne... ale ten pocit z jinych mmo kdy to cloveka chytne a nemuze se dockat - ten tu nemam. Jako bych v te hre nemel prostor, vsechno je v pravidelne mrizce obsancovane mobama a treba nejaky oblibeny misto, na ktery bych se rad vracel, nebo se mi libilo jen tam tak byt jsem zatim neobjevil. Vzpominate si nekdo na nejake konkretni zajimave misto na Tarisu, Tatooine, nebo Nar shadaa? vsechno bylo tak nejak porad stejny.
  • Nesouhlasim. Ma to cenu,protoze pri tom trenujes crafting a jeste navic mas skvelou vec. Jenom nesmis na 20 lvl zacit vyrabet zbran/brneni.. na 20 lvl. Musis zacit delat predmet lvl 25 a nez na tu uroven dolevelujes,budes mit na vyber ze tri ruznych fialovych variant. Proste myslet trochu dopredu.
  • *1* *1* Blahopřeji. Mě WoW baví i po 3 letech. Tak a jen si mínuskujte, fakt že tahle hra nesahá wow ani po kotníky nezměníte *3*
  • Ne, tehnle system pusobi na cloveka tak, ze se na to vys*re, sezene si oranzovy komplet a jen v nem meni mody za commendation na dane planete. A sem tam koupi neco na GTM. Zeleny veci nikdo neprodava, protoze je nikdo normalni nekoupi, kdyz z misi ma mnohem lepsi. A ne, crafting je EASY, jen je tam nesmyslna podminka toho, ze musis spotrebovat tunu surovin, protoze je delane na rozebirani. Ukaz mi konstruktera, ktery vymyslel zlepsovak po tom, co rozebral cele auto/letadlo. Bell asi take nejdriv vymyslel telefon, pak sluchatko, pak to cele rozebral a napadlo ho to spojit? Zkratka sance na lepsi recept by mela byt pri vyrobe, ne pri rozebirani.
  • Populace na serverech stoupá jeslti to apson trošku očkem sleduješ :D Ale nic počkej si na čísla od EA =)
  • Ještě takovwej malinkej dodatek -> hráčů neubývá naopak přibývá kdyby náááhodou něco :D
  • Rad si zahraju takhle zkopirovane wow(jak vy rikate) protoze me bavi, uz jen proto ze neuvidim WOW tak si zahraju jaky koliv produkt o kterem vy wowkari rikate kopie wow .... Ono to neni kopie wow protoze to zkopirovalo nektere napady i jinych mmo ... a taky kolik toho vymysleli jine mmo a pak to wow jen opalil v jednom ze svych patchu nebo tezce zaplacenych tak zvanych datadisku ... Bez si hrat wowko asi ti to chyby a pis taky radeji na forka o wowku ...
  • MrSanta
    End-game crafting logicky neznám a toto mě krapet děsí. Ale třeba dodají nějaká nová schémátka a zase to bude zábava. Mě udělá radost už jenom to, když mi ta fialka padne. Mám takový pěkný hřejivý pocit, když jiný trooper z pugu obdivuje mojí zbroj ve Flashpointu. A když mu jí během FP vyrobím a na konci daruju - to je pocit k nezaplacení *1*. Na kšeft to nemám, na to se mi nedostává surovin. Většinou všechno co vytěžím padne na snahu dostat tu správnou fialku pro mě a Elaru. I když teď zrovna nosím chestku, co mi padla na Talaru V. Sice bych do ní potřeboval sehnat nějaké mody, aby byla lepší než co si můžu vyrobit, ale zase vypadá moc hezky.
    Otmar Arndt the Honorable, Vanguard (shield spec) lvl 37, Legions of Lettow
  • Ty classy jsou sice jen 4 pac sou totozne s temi na druhe strane ale pribehy se lisi takze pribehů je 8 ... Jiste ze za zadnou Sp hru nemusis platit mesicne ale ani si taky nemuzes zkusit PVP atd ... radeji SWTOR za 999,- hraju ho cely mesic (kazdy den 10h) a pak si zaplatim 3mesice cca. 1000,- ve vysledku hraju 4 mesice a zaplatim 2000,- ... Koupim si SP hru za 999,- ktera trva cca. 40h takze ji dohraju za 4 dny a hura do obchodu vybrat dalsi SP hru abych se nenudil 999,- dalsich par hodin a tak to jde cele 4 mesice a vychazi mi ze bych musel koupit 30 her SP hry ktere stoji od 500 - 1200 kc ... i kdybych koupil jen ty za 500 tak utratim 15000,- a to nemluvim ze tolik her ani nesezenu a kdyz sezenu 1/3 her tak kolik jich bude natolik kvalitnich aby me bavili a to mluvim jen o RPG ... Pac nelze srovnavat MMORPG s jinyma zanrama. Takze asi takhle !!!!
  • Teda neveril jsem, ze je Bioware schopno jeste vetsiho amaterismu, ale mylil jsem se. Vypnout servery v sobotu rano v Evrope, to chce opravdu genia. Zacinam litovat, ze ta predplacena herni karta byla na dva mesice :-(
  • Ano, nejvetsi prekvapeni roku asi pro Bioware, protoze mesic po vydani uz jim utikaj lidi a novi se nejak neobjevujou. A ano, take se spis klonim k tomu, ze je to propadak. Po tom, co do nas nahustili vydat tohle? No ale po Dragon Age 2 by mne to nemelo prekvapit.
  • Uprimne, tebe opravdu bavi porad dokola, na kazde planete delat ty same quaesty zabij/zabij vic/prines? To musis mit opravdu hodne nizke naroky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit