Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Trolling jak malovaný! *3*
  • Veskoslav
    Vím, že jsem pokrytec a předem se omlouvám, ale LÍBYLA?:)
  • Tahle hra se mi opravdu líbyla. Zatím pouze tedy,ale jen v Singleplayerové části a proto ji tedy zatím ani hrát nebudu. Totiž musel bych být blázen platit za (sice dobrou) singl hru 300 měsíčně.
  • Veskoslav
    Zklamu Tě. SW TOR nemá s filmy SW, co známe, což je 1-6 + knížky 7-9 (doporučuji přečíst, získaly cenu Hugo) nic společného. Příběh se odehrává okolo hry SW KOTOR 2, což je přibližně 3000 let před událostmi ve filmu. Zde máš ještě Sithské impérium, kde neplatilo pravidlo jeden Sith, pouze jeden učedník. Měli spíše ještě hienarchii Jedi než Sitskou, jaké je ve filmech. Ale přesto doporučuji shlédnout, obzvlášť V je krutý díl a osobně ho považuji za nejlepší z filmů.
  • asi to zkouknu, at vim o co go - kdyz uz to hraju :) ... proste jsem to vzal od jednicky
  • Promin ale meleš nesmysly -> BioWare NIKDY neuvedlo že se bude jednat o revoluční hru.
  • To co někdo psal -> to co v jiné onlinovce.
    ->PVE Operations a Flashpoints
    ->PVP (WZ, open (to je naprosto skvělé)...)
    ->budovat vztahy s Companionama
    ->Crafting
    ->..., ...., ....
  • Veskoslav
    Njn to se nesmí podívat na ty nejhorší filmy ze série. Doporučuji se podívat na původní SW filmy;)
  • podle meho dost zalezi na tom jak pristupujete ke svetu SW, mne napr. ty filmy pripadaji mirne receno trochu debilni (zvladl jsem jen ty dva prvni - klony a skryta hrozba) a tim ta hra pro me dost ztraci, projit si pribeh (jako v kotorech) je super - tyhle finty bioware umi... ale abych dostal k prozkoumavani rozlehle planety a mohl ziskat k SW svetu nejaky vztah a zajem na nem, na jeho fungovani (coz ve Wow nebo i Lotru funguje slusne) to ne ... je to asi podobne jako kdyz nekomu nic nerika Tolkien, taky mu to lotro asi k srdci nepriroste.. protoze v hernich mechanikach je nekdy dost rozporuplne a tezi z atmosfery sveta...
  • Veskoslav
    15 let hraješ MMO? Jakou hrou jsi začínal? ( I když pokud jsi ten samý anonym, co tu píše, tak neočekávám normální odpověď....)
  • Ellendway
    Až tak blbě bych to nebral. Kandidátů na propadák roku je více :)
  • Hraji MMO již 15 let. Ten kdo tady ohodnotí zabugovanou hru číslem 9 je v ů l . STWOR je propadák roku !!!!
  • Detail, ale nezda se vam, ze tam uplne chybi nejake environmentalni efekty? Napr. na Alderanu vsude lezi snih, ale nejakou snehovou prehanku jsem tam nikdy nezazil, nebo nejake stridani povetrnostnich podminek...trochu skoda, pusobi tak diky tomu kazda planeta trochu jednotvarne a genericky
  • Veskoslav
    Metacritics brát vážně? Spousta lidí tam práskne 1/10 jenom proto, že se jim to líbí;)
  • Veskoslav
    Tak třeba u Zaklínače jedničky bych vyjmenoval 2 stránky negativ, ale přesto bych hře dal 9/10 za to, co mi nabídne. U téhle hry je to i dle mého vysoké hodnocení, slušelo by spíše 7/10-8/10 maximálně, ale u 9/10 bych čekal něco, co mně naprosto ohromí, neodrovná, ale ohromí. Jinak si taktéž myslím, že kdyby se hodnotilo "SP" u TOR, tak si zaslouží 9/10, ale ten zbytek 5/10:)
  • Ellendway
    Osobně si myslím, že celé recenze na MMO(RPG) jsou zbytečné a 'nepravdivé'. Bioware a EA situaci při spouštění nezvládlo a teď trpí plno hráčů. Bohužel to jde vidět i na serverech - z plného serveru je najednou medium.
  • Ellendway
    Ono je hlavně nesprávné porovnávat tyto dvě hry. Přeci jen Warcraft toho má za sebou docela dost a vývojáři díky bohu už nenaslouchají tolik hráčům jako tehdy. Proč díky bohu? Protože se jim to v určitých bodech opravdu vymstilo.

Metacritics bych nebral až tak moc vážně. Je tam spousta lidí, co dává 1/10, atd.
  • Ellendway
    Samozřejmě toto chápu. Jen mi nejde do hlavy, proč po tolika záporech, které autor recenze napsal mohla hra dostat tak vysoké hodnocení. Nechci samozřejmě Aleše urazit.

Upřímně bych se u recenze zajímal i o to, jak Bioware řeší problémy hráčů, jak rychle odpovídá na problémy ve hře a jak všeobecně komunikuje. Pokud by toto Aleš bral v úvahu (a opravdu se podíval na fóra SWTOR, zkusil si napsat ticket, atd.) musel by hodnocení opravdu upravit.

Jestli jsem celé hodnocení tedy dobře pochopil jedná se hlavně o úkolovou linii, která byla hodnocená. A ta si 9 zaslouží, protože jsem si nedávno zničil klávesnici od neustálého klikání na mezerník u přeskakování úkolů.
  • Veskoslav
    Proboha. Recenze nikdy, opakuji nikdy nebude a nemůže být objektivní. To je to první, co musíš pochopit.
  • 9/10 pokud mas rad styl bioware, singl player, story, star wars universe atd. 5/10 pokud ti vadi neresponsivni ovladani, imbalanc v pvp, loadingy 4x po sobe, na nekterych sestavach fps dropy, pristup k fixovani, respektive nefixovani chyb. Vyber si sam, nekde mezi 5 a 9.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit