Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro fff: Sry to nebylo az tak na tebe... jen jsem v kratkem sledu procetl par celkem nechutnych reakci na diskuzich a pak se to nejak vysublimovalo u tebe :-) Nic ve zlem , nebylo to mireno primo na tebe ta hlavni cast meho postu... A jinak to o WoW 100 000 je jen takova slovni hricka na zacatku postu, to jsem enbral vazne ani ja, me spis zajimal ten zbytek a nevidim duvod v diskuzi u MMO hry napsat ktera je poelde nej lepsi a proc... to mi prijde k tematu :-)
  • Hned po skončení traileru sem mi vybavila ta scéna z konce Epizody 3, jak Darth Vader zařve "Noooo!"
  • yes :)
  • Predpokladam zas placeni co ? :(
  • Tých star wars hier tu už bolo toľko, že už mi lezú von aj ušami a iba pár z nich bolo dobrých. Všetko mi to pripadá na jedno kopyto. Nechápem, ako to môže ešte niekoho baviť. Keď som mal 12 rokov, tak vtedy bol pre mňa star wars super, ale teraz po 9 rokoch to tu stále vidím a je to to isté dookola, len postavičky majú iné "skiny". Ak by som sa mal pustiť do hrania znova nejakej star wars hry, muselo by to minimálne vyzerať aspoň 10x lepšie jak toto čo tu ukazujú a malo by to mať aj niečo naviac. Ale nič také tu nevidím. LEGO star wars bol best a žiadne takéto hlúpe mmo sa tomu nemôže vyrovnať. Toť môj skromný názor.
  • Mahcake
    *facepalm*
  • tak to uz potom ano :) tak to predsa len moze byt zaujimave..ale tak od BIOWARE to mozeme cakat..po genialnom pribehu v DAO a moja osudova laska mass effekt, ktora mi navzdy zmenila nazor na scifi zaner :D je dost mozne ze ja toto bude super :)
  • toto sem nepatri..chcel som to zmazat ale nejde to sry za spam
  • tak to uz potom hej :) to iste je aj v GW 2 spravene
  • http://www.oldrepublic.cz/
  • Ludo
    Vsetky tie ultra-uber-c00l brnenia a obleky mi k Star Wars a obycajnym Jedi/Sithom vobec nesedia. Ocenil by som skor nieco na sposob rob v KotORoch. Hlavne v 2 sa na to dalo pozerat.
  • Tusim ze i Everquest 2 ma nejaky 3-denni pass. Ale v dnesni dobe ty 3 stovky uz snad nejsou takovy problem ,ne? Drive jsme platili 2K za nekvalitni pripojeni pres modem+poplatky za hru a to melo 300Kc sakra jinou hodnotu *2*
  • Morpheus: ono globálně vzato jsou pomalu všechna MMO = wowku, myslím to tak, že se stejně ať už chceš nebo ne, ať už to děláš sebe pomaleji, ženeš za max. levelem a lepším vybavením. Naštěstí TOR to vyvažuje příběhovými linkami, které mají být pro každou postavu jiné a flashpointy, tedy skupinové questy které taky mají svou příběhovou linku apod. Prostě je to už teď někde jinde než wow, o čemž sámo svědčí vyjádření Blizzardu, které přeje TORU úspěch protože přicházejí s novinkami.
  • Mahcake
    To je pravda, APB něco podobnýho mělo, tam sis mohl zaplatit třeba jen za 14 dní.
  • to je na tom najhorsie..platis mesacny poplatok a pritom vyuzijes mozno 5 dni z mesiaca..mozno ani to nie..mali by uz zavies nejaky kreditny system..bolo by to spravodlivejsie
  • cinematic videa jsou minimalne tri pokud vim, a vsechny jsou bomba, zkus pohledat
  • Mahcake
    Zkus si představit SW s RIFT grafikou. Už chápeš?
  • No velmi se těším. Sice tohle video odpad, jak od nějakého 13 letého fanouška, to asi splácali hodně rychle. Každopádně se těším, až to vyjde. Ale stejně nebude čas se tomu plně věnovat, jako kdysi třeba ultimě :(
  • pocujte nehadajte mne to nevadi, kazdy ma iny nazor no..ja mam ten svoj z toho ze som videl nejake videa ingame..nie len trailery a jednoducho mi to pripominalo wow v inom kabate
  • uz to bude normalny otvoreny svet, instancia je myslim ze len uvodny pribeh hraca a potom niektori bossovia...a tie action bary zasa mne vyhovuju, ja ich nemam rad ked ich je vela...a nebude to take hrozne pretoze tie skilly su tak spravene aby jednotlive classy ich medzi sebou kombinovali (napr. mag spravi ohen a lukostrelec striela cez ohen a tie sipy zapali..) a je to aj o tom ze si vyberies skilly ktore si zoberies do boja podla toho do akej situacie ides takze mas tam vela variacii v pvp aj ked je tam len 8 povolani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit