Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic ukazuje vývoj avatara
30.4.2011 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
Neztrapnuj se. Tvrdit o hre,ktera jeste nevysla a kterou nikdo nehral ze old republic = world of warcraft rok 100 000 (to je tak vsechno od nej k tematu) ,to je bud provokace nebo ignorantsvi. Tak jakypak svuj nazor?
A mimochodem-kdyz tvrdim ze jeho prispevek je mimo,to je taky jen nazor,tak za co me spilas? Nijak jsem ho neurazel. -
keby to vazne bolo o ekonomike a vztahoch medzi jednotlivymi spolocenstvami hracov tak by to bola parada..ako kedy Lineage 2 :) to by mi ani ten styl boja uz nevadil lebo v mass pvp to nudne nie je
-
Já si právě myslim, že je to vždycky naopak. Ty hůř prezentující hry jsou vždy ty lepší než ty co se vytahují-např. APB-samozřejmě taky jak u čeho.
Musíme holt vyčkat a uvidíme jak nám to naservírují. Já to zatim vidim s optimismem. -
Jo obrovsky volny svet, a obrovska volna vyborne vybalancovana ekonomika by to mohla zachranit... Ale ja uz jsem holt spis pesimista... A slusnou ekonomiku umi snad jedine korejci...
-
S těmahle videama je to vždycky stejný, holt se na to dívej víc z tý lepší stránky a bud rád, že vůbec z toho něco vidíme.
-
Mimo? Rekl svuj nazor... Ale to se tady nenosi moc, tady uz se uroven diskuzi zacala blizit bonuswebu... je zajimave, ze stoupajici kvalita portalu ma na svedomi klesajici kvalitu diskuzi... :-)
-
Je pravda, že GW 2 špatně nevypadá, ale jestli nepřidaj Action bary k tomu 10-mistnýmu základnímu, tak ztratili dalšího hráče.Neříkám, že je zrovna dobrý mít 40 skillů a spellů jako ve WoW, ale je to přece jen větší zábava vybírat z tolika kouzel a nehrál jsem zatim žádný jiný MMO kde by jich bylo tolik, samozřejmě taky záleží na povolání.Jinak jestli odstranili instancovaný zóny jako v 1, tak by mi to možná ani nevadilo.
-
hej mas pravdu asi som robil reklamu ale stojim si za svojim...ja som sa tiez kedy na ten SW tesil ale potom som videl video z hrania..a proste uvidel som tie action bary a vseliake okienka a ciselka a hned som si spomenul na wow...SW mala ist podla mna v style stareho dobreho Galaxies ktoreho originalku som bohuzial nikdy nevyuzil (cakal som kedy spravia stary Pre-CU server ale za 6 rokov som sa nedockal) v tomto vidim akurat velke pvp co moze byt fun
-
Ano, ja se tesim na Guild Wars... Star warsy me vubec nepresvedcily... A hlavne nicim nezaujaly. Treba nakonec prekvapi, ale nevim nevim... kazdopadne zadne predobjednavky, zadne head starty... ja uz si radeji pockam co z toho vyleze...
-
Ano, ten soubojový systém bude tak revoluční, že PvP pravděpodobně nevybalancují ani za několik let a ano na M1 Pandu se fakt nedá dívat... A klasické questy "zabij, seber, promluv si" (aspoň ve WoW) už prakticky vymizely.
-
Já ty pohyby nevidim tak hrozně, aspon se to tolik neopakuje jako v AoC, i když to může bejt jenom ted. Mně hlavně jde o tu atmosféru ze SW a ohromnej volnej svět s jinými planetami atd. Grafika sice neni nejnovější ale taky neuškodí a je to zas něco novýho.Podle mě to bude velká konkurence proti WoW , i když je žánr přece jen jiný, tak komunita určitě přejde na něco nového.Ale z traileru se zatim nedá nic pořádné vyčíst.
-
To mas sice pravdu(az na to ze nemuzes vedet jestli je styl boje nudny-videa ti tohle jen napovi),ale tvuj predchozi post je stejne uplne mimo. Je to spis reklama na GW2
-
kamo vidim tu hroznu grafiku s tymi hroznymi animaciami s tym nudnym stylom boja...este aj tie light sabery vyzeraju hrozne
-
Ty animace problém nejsou.
-
Absolutni souhlas. Autori neustale tvrdi ze je to zivotni dilo BIOWARE,ale prezentace ani kvalita videi tomu neodpovida. Jedine CINEMATIC video (zatim je snad jedno) se jim povedlo. S touhle hrou si pockam az na recenze. Koneckoncu posledni hry od BIOWARE mi davaji z apravdu. Radeji pockat.
-
Tor= Wow? řeknu to jednoduče, nevíš o čem mluvíš kámo.
-
rift = krajsie wowko
old republic = world of warcraft rok 100 000
ak chcete nejaku skutocne dobru MMO tak sa prichystajte bud na prichod TERA, ktora ma uplne revolucny system boja v mmo hrach..ale zasa ma zvlastne korejske avatary a vyzera to divne
alebo sa teste na Guild Wars 2 ..system boja ostal stale target->actionbar spam, ale uz to nie je klasicky tank-dps-heal system :) a ziadne klasicke questy...a svoju postavu nie len levelujes ale ty jej skutocne vytvaras charakter, kuknite nejake promo videa na youtube..tu je bombovy fun-made trailer
http://www.youtube.com/watch?v=IhFylw4LYjQ&feature=feedf -
Hlavně, že ty jsi ve swtor nahrál x hodin:) WoWko už nehraju. Pro tvojí informaci a no hrál jsem na offiku. Aby mi zas někde neřekl, že hraju free.
A za tím co jsem napsal si fakt stojí. Kvalita těch videí je opravdu tragická. Pokud jste trochu rozumní tak to taky vidíte.
Bohužel když krituzuju kvalitu videí, tak si každej myslí, že říkám jak ta hra je špatná. Ale to já neříkám, ale to je bohužel zdejší krátkozrakost. Nikdy jsem ji nehrál tak to nemůžu vedět. Akorát se mi strašně líbí jedna věc. Když budu říkat o nečem co jsem nehrál, že to bude super. Tak je to v pohodě, nikdo nebude řešit jak to můžu vedět když jsem to nikdy nehrál. Ale když naopak budu říkat, že to je na hovno. Tak bude oheň na střeše. -
Zbožňuju AC hry poměrně je mi to jedno kde to bude ale radši bych byl za nějaký Egypt,Japonsko nebo Francii (Pěkne šplat na eifolovku xD). No velice rád se enchám překvapit ale Ezia už fakt nechci. *3*
-
Jdi si hrat wowko a swtor si neber do huby.