Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímně jsem zklamaný, přijde mi jak když na tom kluci vůbec nemakaj. Tyhle videa maj opravdu nevalnou kvalitu, hlavně filmovou. Střh, kamera všechno je hrozný. Nezlobte se na mě je to opravdu hrozný.

A co je to za vývoj postavy? Proboha? Co je na tom tak převratnýho? Stejná postava s jiným gearem. To je jako kdyby jste si vzali WoWko a řekli Paladin bude moc healovat, tankovat a DPSit. Takže to není nic nového převratného.
  • Může to bejt dobrý, ale graficky to neni žádná sláva. Zlatej RIFT :D
  • Aha.. Tak tobě nejde o hratelnost ale jak to vypadá...
  • Krasna hra uz se tesim, vsadim se ze az to vypukne uvidime vsude jen Sithy a Jedi :) aspon budou poradne bitky =D Jak tak koukam tak se svetelnym mecem odrazej vsechno, chudaci lidi v pvp co budou strilet.
  • It´s so poor ... *1*
  • vypadá to hůř, než KOTOR, kdyby raději udělali onlinovku se saběhlim propracovanym systémem, jako měl Neverwiter nights
  • No snad né, kámo, nebuď pesimista *9* Já tomu věřím, vypadá to fakt pěkně
  • Náhodou Bastila byla super.
  • Phate27
    Todle bude obrovskej průser.
  • TO je hrozný, jak je tady každej s těma mínuskama paranoidní... *7*
  • Však to sou ubožáci .
    Když sem poprvé hrál v kotoru za jediho tak sem si připadal jak člen náký homosexuální sekty
  • Nejsi, mně se taky líbí, je fakt, že v MMO si to moc nedokážu předstaivt, ale právě jako MMO animace se mi to líbí ještě jednou tolik :D Snad to bude fajn
  • hlavně že to má lepší grafiku jak wowko a to mi stačí k radosti:). ihned kupuju
  • MrSanta
    Spíš to vypadá, že jsem já jedinej komu se grafika vč. animací líbí *8*.
  • chudáci jediové, byli tam za úplný ubožáky *1*
  • Nejsi. Animace jsou des uz od sameho zacatku. Jen drive lidi rikali:"Neboj,to je jen alfa verze".
    Ale pozor,tady se za to davaji minusy *1*
  • Mně přijde, že prostě vzali modely z KotOR a udělali z toho onlinovku, nic proti, KotOR mě ohromě bavil, ale dnes už není rok 2003. To je ale jen výtka ke grafické stránce, hratelnostně a příběhově to bude asi naprostá bomba. *3*
  • Ethy
    Jsem jedinej komu příjdou ty animace pohybu fakt hrozný ? Ale jinak vývoj postavy paráda :), škoda že nebude čas to hrát když je to mmo :(, kdyby radši udělali KoTOR 3
  • Dlaha
    Na grafice mi většinou moc nesejde, ale tohle vážně nevypadá moc dobře. Narážím teda hlavně na pohyby postav, který vypadají hrozně uměle. To že tam není 20 post-process effectů a odlesky od všeho, co jen jde, to mi nevadí.
  • Těšim se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit