Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nj proč zkoušet něco nového když mužem krasně dojit. a jak už tu někdo zmiňoval blizard si svoje esport hry pro korejce mužou strčit do pr..le
  • MoravaGeorge
    Škoda, ale koncept nezněl špatně, hlavně ta vlastní loď.
  • Hlavne uz ne zadne dalsi diablo od blizzardu to posledni stacilo znicit vse .
    • Lawliet
      Prooč? Ja myslím že už nemaj co zkazit *2*
    • Zerathus
      Nemyslím že Diablo 3 byla špatná hra.Ano spousta věcí mně na ní neseděla (RMAH,debilně udělaný system questů) ale stále jsem u ní proseděl přes 100 hodin a kdyby mně nepřestala bavit tak bych dal dalších 100.Navíc vývojáři se snaží a stále vychází nové patche (1.0.5 zdraví a nabízí nové bosse k vašemu gustu)
    • Hmm co kdybys tu napsal kolik hodin mas odehrane v Diablo 1, Diablo 2 a kolik jsi toho nahral v Diablo 3, kdyz tu jen tak prohlasujes, ze D3 znicilo vse? Takove placnuti do vody umi kazdy.
    • Věc názoru. Mě D2 bavilo mnohem víc než D2 a pořád si ho občas zahraju. Keci o tom, že něco zničili jsou směšný.
      • To je p*ča :D
      • N7N7
        Tak to mě D2 bavilo úplně stejně jako D2. *2*
    • bliznam uz davno nezalezi na fanouscich jen na vlastni kapse, treba prikladem je sc2 udelany ne pro fanousky ale pro e-sport v korei a reklamu blizzu
      • Big_Pete
        prosimte komu kdy zalezelo na fanouscich a komu kdy nezalezelo ne "vlastni kapse"...vubec nevis, nemas nic, zeres rybiz
      • Veskoslav
        Cože? To myslíš vážně nebo jenom tak plácáš? Hlavně, že fanoušci si to pochvalovali a potrvrzují to nejenom recenze hráčů.
        • fanoušci e-sportu si to pochvalují, ale nazor nekoho kdo ma nekolik postav v d3 na max levelu nepovažuju za relevantni...
          • Názor člověka, který má hru projetou několikrát není relevantní? Retarded logic is retarded.
          • nehral jsi to extra dobre ale byl jsi v diamond lol nice lepšího tam neni
            • a co je tohle ??? spíš seš taková píč. co nemá co dělat a tak kecá bláboly ve všech diskuzích a do všeho se sere stejně jako já *1*
            • Veskoslav
              Mamko, já na Tebe už dávno nereaguji, jestli sis nevšimnul;) Nejsi zase středem vesmíru;)
            • to že nejsem žadnej pro gamer nemění nic na faktu že sc2 vlastním hral a dohral sem ho a říkám že je to píč.vina a je to stejně relevantní nazor jako ten tvuj tak už běž do haj.lu děkuji *3*
            • Veskoslav
              Nic lepšího tam není? No ty o tom víš asi hodně, co? A člověk nemusí být v 4 vs 4 zase tak skvělý, aby se dokopal do Diamond. Záleží na tvých spoluhráčích....Ale jak říkám, naprosto zbytečné na Tebe reagova. IQ nižší než bod mrazu.
            • a co jako se mám posr.t ? nejsem zadnej korejskej esportovec a nemam potřebudu to hrat 24/7 abych si mohl honit triko jak sem dobrej
          • Veskoslav
            Ono se to těžko hledá bez toho čísla za nickem;)
            • Veskoslav
              Nic to nenašlo. Možná je to mou chybou, ale nemůžu Tě najít.
            • Lepusek#2963
          • ty vole nemužu si pamatovat vše co sem hral a bylo super. zato si pamatuju co mě nasralo a to byla kampan SC 2 *1*
            • BTW si mě mužeš najít na BN když si myslíš že sem sc 2 nikdy nehral.... nick Lepusek
            • x_ander
              Ty voe, tak jsem se už dlouho nepobavil. "Vydím", že nejsi žádnej troll, ale obyčejný magor. Plácáš tady, jaký jsi znalec, a přitom teď rychle googluješ hry, abys nás oslnil svou znalostí. Teším se na další hlod :)
            • jo každý ? ty asi každymu vydíš do hlavy že to víš :-D
            • jo a Age of empire 2 taky paráda. já si vzpomenu *1*
            • Veskoslav
              Každý si pamatuje hru, která ho bavila. Každý......
          • Veskoslav
            Co to meleš ty blboune? V životě jsem Sc nehrál nějak extra dobře, povětšinou jsem byl rád, že se plácám v Platina lize a úspěch maximální byl Diamont. A kampaň považuji za jednu z nejzajímavějších v rámci RTS. Navíc se dá hrát offline bez vázání na battlenet. A co má společného D3 a Sc II například, to mi vysvětli ty blbý šašku?!!! Obzvlášť, když Sc II je 2010 a D3 je 2012....A mám dvě postavy, kdy jedna z tě dvou je bratrova. Ale vlastně reaguji na Tebe, člověka, co lže ve všem, co napíše.
            • Veskoslav
              RA 2?:-D Proboha....Strategický prvek byl ten, že jsi postavil tolik jednotek, na kolik ti vyšly suroviny a to jsi poslal, žádná strategie nic. Prostě postavil jsi 1000 pěšáků poslal, postavil jsi 500 tanků, poslal, postavil jsi 500 Tesla tanků, poslal. To je ten strategický prvek? Jde vidět, že jsi skutečně "pařan" a RTS máš zmáknuté. Kdyby jsi napsal Total War série či DoW II,kde jsou skutečně prvky strategie, tak to pochopím. Ale toto? No jasně jsi potvrdil, že jsi akorát trol, co je Cody.....A je vidět, že Sc kampaň jsi viděl maximálně tak z letadla a možná ještě více, když tvrdíš něco o slepených mapách.....
            • btw: lepší............... strategie od Relic Homeworld 1.2 atd..............
            • x_ander
              Aha *1* takže jako jediné příklady uvedeš "starý dobrý" War 3 a Red alert 2 (nic proti nim, ty hry mám moc rád) a přitom vyřváváš, že někdo "nic pořádného nehrál" ? Dobře ty, pobavils *15*
            • kampan SC2 je naprosto průměrná 30 skirmish map slepeny blabol příběhem. a o STRATEGII si člověk muže nechat jen zdát. většina misí ma nějakej timer takže trvaj tak 20 minut maximalně. nějaké strategicke uvažovani co a jak a kde udělam je tam naprosto potlačeno. bud není čas nebo prostor mise jsou dělany stylem dostaneš novou jednotku tak ji masuj a pak přejeď NAPROSTO TUPE AI ktere i na větší obtížnost je stejně TUPE jen posílá víc vojáků.
              lepší kampaně měl třeba stary dobry WAR3 plus FT, i ten Red Alert 2 byl lepší sice naprosto béčkovej příběh ale jako strategie to fungovalo 100x líp
            • x_ander
              Mamko Tatič: no za to ty se předvádíš jako inteligentní člověk *15* . Ne, že bych se potřeboval zastávat Veskoslava, ale musím mu dát ohledně te kampaně SCII za pravdu. A ty mi teď, chytráku, řekni pár příkladů RTS, které měli zajímavější a nápaditější kampaň než Starcraft, třeba z hlediska děje (pomíjím teď fakt, že tvrzení "jedna z nejzajímavějších kampaní" je čistě subjektivní a každý může mít jiný názor, jen by mě zajímaly tvé přiklady, ty tvrdý pařane).
            • Veskoslav
              8?:)A nenapsal jsem nejzajímavější, ale jedna z nejzajímavějších a to je podstatný rozdíl, ale chápu, že je to těžké tyto dva pojmy rozeznat. Ne to určitě ne. A v rámci RTS mám projeté AoE všechny díly až po III, Total War (Rome, Medieval oba díly a Shogun oba díly), Total Anihilation, všechny díly DoW, Warhammer Mark of Chaos, Rise of Legends, Ground Cotrol I i II, Supreme Commander, Warcraft II a výšše, Dino Island, různé Tyco série, Sim Sity 2000 až po poslední díl, Sc+datadisk, Sc II atd. A pořád trvám na tom, že je jedna z nejzajímavějších kampaní.
            • ty seš mě taky kre-en. prej Kampan nejzajímavější v ramci RTS *1* kolik ti je ??? tak 8 let ne ? si asi nikdy nic pořádnyho nehral když dokažeš tenhle blabol vypustit z drž.ky *1* važně ty tvoje moudra to je jedna kravovina za druhou.
  • s touhle stránkou jsem nespokojen, reši se tady vetsinou same nezajímave kraviny, když už nejaky članek o nečem zajímavem vyjde nestojí za nic včetne diskuze pod nim. A pak se ten článek stratí pod zaplavou spamu takovychhle kravin
    Time to move on
    • Teplotaji, koukej mazat poustet moudra jinam ty koste!
    • To je takova skoda ze uz jdes...
  • No zatím diabla z vesmíru byly všechno propadáky (viz Space Siege ...) ale věřím , že s izometrickou detailní reinkarnací Crussadera by tehdá bodovali .
    • MoravaGeorge
      Tak třeba Harbinger imho byl dobrej, taky Zax: The Alien Hunter, nebo DeathSpank
      • no, Harbinger mě nebavil vůbec, Zax jen chvíli a DeathSpank jen první díl, druhej už byl jen recyklace... ať chcem nebo ne, pro tyhle hry to chce prostě nějakou naprosto pohlcující atmosféru/lore/prostředí, který zrovna pro mě má ten Crusader nebo Diablo (Dungeon Siege 2 taky začal dobře), ale ostatní moc ne...
        • GlaDOS
          Promiň, ale nemluv za všechny. Pro mě je scifi prostředí více pohlcující setting, než fantasy. U Harbingera jsem zkejsnul na docela dlouho a Zaxe jsem před pár roky ještě na Win98 propařil skrz na skrz. Takže bych nějakou dobře zpracovanou scifi Diablovku s chutí uvítal.
  • uz z toho obrazku je zrejme ze by to byla kravina
    • MoravaGeorge
      Jenže ten obrázek je z Harbinger, jak je i uvedeno pod obrázkem...
  • Perfekcionizmus v Blizzardu? To ano, jen se presunul od programatoru do marketingu. Trvá jim to, protože tam mají bordel.
    • Díky za interní info. Další, co má asi rodiče v Blizzardu...
    • kolikrat jsi s nekym z blizzardu mluvil nebo jejich kancelare navstivil? Bordel mas tak leda ve svy prazdny palici...
  • Ja chci Starblo :/
  • ... a me z toho skoro hrablo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit