Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm je z 99 procent hotov
16.6.2012 | Adam Homola
109 příspěvků
-
Doufám, že desing jednotlivých misí kampaně bude o hodně lepší než ve WoL, kde to byla jedna velká arkáda na pár desítek minut. A dopředu prosím, nepředhazujte mi, že kdybych hrál na vyšší obtížnost prodloužil bych si tak zážitek z kampaně. Je to stejně nesmyslný argument, jako tvrdit, že si film vychutnám víc, když si pustím rychlost jeho přehrávání na polovinu....
-
-
Tak tohle je výsměch.WoL má podle mně jednu z nejlepších kampaní v historii vůbec.Pocit z ní přetrval i týden po dohraní.To bude tím že jsi asi nehral SC 1 a nerozuměls kdo je kdo nebo nemáš dobrý vkus.
-
-
Opakuji, že nehodnotím příběhovou linku, ale desing jednotlivých misí kampaně. O velkohubých a nenaplněných slibech Blizzardu, jak bude kampaň nelineární v závislosti na výběru mise, ani nemluvě.
O tom jestli jsem hrál SC1 nebo o mém vkusu, víš prd, tak se prosím zdrž komentářů v tomhle směru.... -
hodne najivni pocit
po kampani z Homeworld 1 mam super pocit i ted, rok a pul po dohrani
-
-
Vážně srovnávíš něco, kde zábava přichází sama aniž by ses musel jakkoliv snažit, jenž poskytne stejnou míru zábavy aniž bys to dokázal ovlivnit a něco, kde podstata zábavy je snažit se a taktizovat, vydat ze sebe lepší výsledek?
-
-
Vyzněla by snad kampaň nějak jinak při vyšší obtížnosti, kromě délky hraní? Cítit uspokojení ze svého stylu hraní nemá nic společného s desingem jednotlivých misí kampaně. Není to třeba jako v RPG kdy si prozkoumáním dungeonu, který nesouvisí s dějovou linkou, prodloužím hrací dobu, ještě se odměním expy a na jeho konci narazím na nějakou odměnu.
-
-
-
Jen aby. Bioware taky u ME3 rok před vydáním tvrdilo, že už mají hru hotovou a jen dolaďují drobnosti, přitom ale ještě chvíli před vydáním minimálně překopali část scénáře.
-
-
Tak u Sc se toho moc nebojím, že by to dopadlo stejně.
-
-
A tím bych si tak jistý nebyl, to poslední procento o kterým Justin Bowder mluví je ve vývoji her kritické, můžou zjistit, že něco nefunguje tak jak má nebo, že se jim tam něco prostě nelíbí. Mám stím taky nějaké skušenosti, i když jen jako amatér - modder chápu co to odladění obnáší. Většina společností si v takovým případě odklad už nedovolí, ale blizzard je tím pověstný, naštěstí většinou ke spokojenosti zákazníka. Takže doufám, že to dopadne dobře a s výsledkem budeme spokojení i my.
První kampaň za terrany byla asi nejlepší kampaň ve strategii co sem hrál od W3, dohrál sem asi 3x, tak doufám, že pokračování bude aspoň stejně tak dobré.
-
-
-
Lepsia kampan ako u niektorych RPG
KRÁL ŽIJE
(verim vo Warcraft 4) -
Jsem docela zvedavej jak to bude s Kerriganovou pokracovat :). MP bohuzel nehraju protoze jsem v nem hrozna lama :D, ale na SP a Arcade mapky s blizzard dotou se moc tesim ;)
-
-
no Blizzard nemá zrovna moc kreativní scénáře, takže vem kopírák z Diabla, Kerriganová bude pomáhat aby se v posledním díle stala uberpadouchem :)
-
-
Zdaleka nejlepší RTS současnosti. Hands down.
-
-
Když konkurence de facto neexistuje... *4*
-
-
ale tak to neni chyba sc 2 .) budme radi, ze aspon blizz do toho de a navic se tomu i dost venuje. no uvidime co bioware generals za dva roky
-
-
-
Však už je na čase :)
-
To abych si šlehnul jednu nebo dvě Hype-away. *3*
-
po té trapácké kampani z SC2 si tohle mužou strčit do špic
-
-
starej war 3 má lepší kampan než tenhle sranec rozdělenej na 3 díly ždímat prachy to by jim šlo jo kdyby chtěl někdo sc 2 origo tak prodam i z učtem pro wow kdyžtak napište na scmartin@email.cz
-
Kampan tragicka? Hm. To ze musia zachranit masoveho vraha, aby zachranili seba, tragicke a temne je. Pretoze ona si fakt nezasluzila zachranit.
-
Asi jsme oba dva hráli jinou kampan :O... -1
-
V novém datadisku se to nebude samozřejmě točit jen kolem kampaně, ale také kolem multiplayeru, který je celkem hraný :)
-
-
celkem je slabe slovo
-
-
Tohle je část kampaně SC2 stejně jako byla Wings of Liberty taky jen jedna část. Neříkám že souhlasím s rozdělením jedné hry podle kampaní na tři samostatné, ale kvůli kampani za lidi bych flintu do žita neházel.
-
-
lol? Lepší kampaň než ve Wings of Liberty v jiné RTS nenajdeš.
** měla to být reakce na pána o úroveň výše.
-
-