Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bla, bla, bla...
  • Anarcha
    víš většiba kupijících SC2 si tu hru nekupuje primárně kvůli kampani , ale MP a kampaň je v zásadě takové spestření.
  • Anarcha
    Mě třeba pokud bych měl porovnávat herní zážitek tak u mě jasně vede SC2 na druhou stranu co do propracovanosti universa SC2 W40K nesahá ani po články prstů u nohou.
  • Anarcha
    Vzhledem k tomu kolik času jsem již strávil v MP SC2 je cena to poslední co by mě trápilo vzhledem k tomu , že co do hodin zábavy se mi to vrátí několikanásobně.
  • smejki
    promiň, usnul jsem v polovině tvého příspěvku
  • Kerriganová je tu s námi už přes dekádu, toho se pak holt těžce zbavuje *3*
  • Já mám zase W40K radši než SC a taky jsem toho názoru, že SC je jen vyhypovaná vykrádačka. Od tebe se ale liším v tom, že to nikomu necpu jako fakt. Tvůj názor ohledně W40K je jen subjektivní, tak to tak příště prosím prezentuj...
  • Ta tak. Mám univerzum W40K rád a oba díly DoW jsou podle mě povedené, ale jestli mají nějakou slabost, pak je to kampaň...
  • Spades
    Každý ma jiné chutě - DoW 2 má podle mě úplně stupidní příběh (i datadisky) a SC2 má luxusní kampaň.
  • Spades
    Hulila, hulila, až z toho na posledním screenu zčernala :D:D:D
  • :D :D A nebo chodit ven a nepsat blbý komenty. U toho taky nebudete usínat. ---> no ták, probuď se *2*
  • Třeba ji naučil kouřit trávu, tak taky přešla na rastafarianství. ;)
  • Spades
    no jelikož SC2 je od stejných designérů, tak bude vzhled vycházet z právě původní hry, pokud se nepletu... ä tam šla vidět v animačkách a na obale

důležité je to, že tahle Kerrigan vypadá víc jak Gabriel Tosh než ta původní Kerrigen
  • Spades
    Myslím, že zapomínás na jeden důležitý fakt. My se tady bavíme o POČÍTAČOVÉ HŘE - tzn. to jestli mě bude nebo nebude bavit stolní hra je irelevantní
    Důležité je to, že WH a WH40k POČÍTAČOVÉ HRY jsou totální sračky, a SC2 spolu s warcem jim natrhávají pr*el jak na běžícím pásu...

Máme tu i stolní hru StarCraft, která je naopak totální blbost, a určitě bych si radši zahrál Warhammer 40k než toto, ale to už je ůplně jiná kategorie...

Ohledně toho Tolkiena a DnD - Tady jsem to myslel jako kdo přebral nápad (kouzla, příšery atd... ne mechanizmy) a Tolkien sice bral z nějakých těch afrických legend či co, ale to neznamená, že většina fantasy je teď až moc podobná jeho dílu...
  • Pravda, mebude to pouze datadisk, ale datadisk za cenu dvou plnych her.
  • SC 2 kampaň - blbost. jestli chcete fakt chytlavou kampaň pri ktere nebudete usinat nudou jako pri SC2, hrejte DoW2 retribution
  • štourale, nevíš jak vypadala v původní hře? pár rozplizlích pixelů....
  • převedeno do jiné teze: jediné skutečné auto je Ford, že jo?

Já si vážím Warhammeru, pokud se nepletu, pravidla vychází z deskové hry, kterou SC převzal a stvořil dokonale fungující jednoduchý a zábavný svět (systém), nebo se pletu?
  • smejki
    Tokien jakoukoliv spojitost s WWII popřel, to jen tak pro pořádek *3*
  • Lukasko nevim kdo tu je retarder , ale ked uz stes do mna rypat ...WH40k je len mladsi brat WH...a co sa tyka sveta WH tak ten ma jednotiek daleko viac ako posrany SC2.
    Ale vobec neviem kde si sa docital alebo kde si pocul ze SC 2 je lepsi nez prapovodny original z ktoreho pochadza ....
    na margo J.R.R.T a DnD > Tolkien to pisal ako dielo o jazykoch a nareciach v starobylom anglicku s "spetkou"reflexie na II. svet. vojnu, pricom DnD je cisto ciste stolove "HC papirove RPG.
    Kdezto Blizz vydava SC2 jak cisty marketingov tah ( a zdima tupcov jak si ty o lowe) .
    Stes epic battle ?
    Kup si zopar flas vodky alebo svojho oblubeneho napoja, hafo ganje , zavrite sa s partiou priatelov a priateliek na tyzden na chatu a mastite RPG ( shadowrun, Warzone, AD&D, dracak je mi jedno co , ale ver mi ze pozitok z SC2 sa tomuto nevyrovna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit