Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm předvede bohyni Kerriganovou
31.5.2011 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Pěkné, ale to menu je otřes ( hlavně ta žížala s rukama ) To už v Blizzardu hulej trávu?
-
Vdyt snad SC a W tyto znacky vznikli driv tak jaky pak kopirovani;)
-
No nechci ti kazit zábavu, ale W40K vyrabovalo snad každou solidní existující sci-fi a fantasy Warhammer je zase vykradena tradiční fantasy.
Originalní tady není ani jedna značka. Což nám snad nebrání v užívání si obojího. -
Protože mě to už vážne irituje a taky to jak si někteří myslí jak universum SC není užasně propracovaný a originální.
-
notthisshitagain.jpg
Proč řešíš u novinky o HotS zrovna tohle? Já bych radši řešil jak příšerně teď vypadají její vlasy. Protože i to je víc relevantní. -
Neříkám že je SC špatná hra z hlediska hratelnosti ale to jak bezbožně okopírovali Warhammer 40k z hlediska hratelnych ras a snad i celyho universa je teda do nebe volající. Marinaci v power armorech? (=Space Marines), zergové? (=Tyranidi) a ta třetí rasa (=Eldaři). A to stejny Warcraft, jednoduše vykradenej Warhammer (vim že puvodně prvni warcraft měl byt ze světa warhammer ale i tak) Trpaslíci s gyropterama, puškama a parníma tankama? Kde jsem to jen viděl.. aha už vím.
-
Zmenila ale schopnosti ovladat zergy ji zustala
-
Tak nevím. Tohle se udává ve stejné době jako První část? Pokud vím tak Kirrigen *SPOILER* zase změnila na člověka ne?