Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm předvede bohyni Kerriganovou
31.5.2011 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
třeba já, jejímu jménu přechylování imho nijak neubližuje
-
Orly?
http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_40,000 -
jedna jediná věc - vůbec mě to netrápí *5*
-
Tak to je dobře, že v originále je psáno "hive mind" a my se nemusíme fackovat...
-
Teda pánové, přeložit "swarm intelligence" jako "úlová mysl", to si fakt dejte facku.
-
To jsi takový vypatlaný retard, či ?
99% věcí není originálních. A asi jen 5% z nich je lepších jak originál (Mezi ně patří i Starcraft 2)
Ano, je to vykradenej Warhammer 40k, ale je tak 1000x lepší...
Navíc všechny fantasy jsou vykradené od Tolkiena a z DnD a Sci-Fi zase ze Startreku, Starwars a starship troopers -
Asi takhle bych to viděl:
DoW 2 měl jedinečnou šanci vymést se SC2 podlahu. Jak to dopadlo, víme všichni *5*
Vzhledem k tomu nechápu, jak vůbec nějakej fanoušek Warhammeru může vytýkat StarCraftu, že je to vykrádačka, aniž by ho hanba po papuli lépala. Podle týhle logiky by přece DoW 2 měla bejt mnohem lepší hra. No ne? *7* -
Tak jdi do toho, co ti brání?
-
On pravdepodobne nemyslel PC hru od Relicu Dawn of War, ale universum Warhammeru jako takove. Prvni "stary" Warhammer vysel tusim v roce 1983, Warhammer 40 000, tedy ten z budoucnosti, vysel 1987. A jednalo se primarne o DESKOVE hry resp. hra s miniaturami!
Navic by se dalo rici, ze snad veskere best sellery Blizzardu je vybrakovany material z jednoho nebo druheho Warhammeru. Napr. Diablo vypada jako dvojce Bloodthirster, podobnost je jiste jenom nahodna.
A Starcraft vznikl z jednoducheho duvodu. Kdyz Blizzard prisel za Games Workshop, ze by prevedli stolni Warhammer do pocitacove verze, tak to neproslo. Tak si rekli, ze to stejne udelaji; zmeni nazev/jmena ras a voila, na svete je super "originalni" hra. Blizzard je stejny jako Apple, umi prodat cizi napad.
PS: Deskovy Warhammer je daleko vymakanejsi, nez jakakoliv predloha, at uz ta verna (Dawn of War), nebo jinak recyklovana (Starcraft). -
Za hru z prostředí Mutant Chronicles bych rval ruce. A bylo by mi jedno jaký žánr. RPG, střílečka, MMO, strategie - a klidně i tahová, těch je jak šafránu ...
-
Tak, tak. Ale myslím si, že to až takový průšvih není, když se někdo inspiruje už od hotového. Co třeba Bioware s Mass effectem. V podstatě se jedná o mladšího bratříčka Star wars a taky je to super hra se skvělým příběhem. Ono vypůjčit si nějaký nápad není zločin, ale sprznit ho, to nasere.
-
Power armor nieje idea Warhammer 40k, prvy krat sa objavil v scifi starship troopers. A porovnavat par vyvolenych, geneticky vylepsenych, fanaticky oddanych polobohov (space marines) s trestancami, ktorych loajalnost je docielena drogami (terran marines) mi prijde trosku pritiehnute za vlasy.
-
Malus, nedá mi to musím si do tebe rypnout, ehm ze kterého roku je hra Warhammer 40k? z roku 1998? Nebo snad ještě dřív? ... (pravda je že někde z roku 2005-2010 že?) opravdu mě irituje (schválně jsem použil tvoje slovo) jak někdo může porovnávat hru se hrou která vyšla prokazatelně dřív, SC 2 musí být podobný jako SC BW, mě jako fandovy kdyby z toho udělaly něco nového něco úplně originálního co by popřelo samotnou podstatu SC tak zajedu k Blizzardu a rozbiju jim okno šutrem! Já chci pokračování stejné ponuré hry jako byl SC, svět není originální co si budem povídat jde to z té hry cítit obvzlášť u zergské rasy. Když už bych to k něčemu přirovnával tak je to film Vetřelec, srovnejte si vetřelce s podobou hydry, v té době toho taky pravda nebylo moc co kopírovat (obrazně), SC zavedl velkou škálu novinek a navíc je zpružnil, jediná hra z té doby co jeho pozici mohla ohrozit byla serie Command and Conquer a ta ještě byla zoufale pomalá atd... diskuze na X hodin co sem nepatři.
Popravdě Kerigenova, štve mě to, čekal jsem že budu hrát za Overmind, znovuzrozeni slavného Nadvědomí, jenž sjednotí slavnou a krutou zergskou rasu, rasa která svou krutostí a bezohledností mě tak okouzlila, chtěl bych opět vidět ty slavné zergy co vyhlazují planety, přemasí ubohou terranskou civilizaci a v rovnoceném boji se postaví mocným a vyspělým protosum. Mám ve zvyku hlásat slávu roji (swarmu, overmidu apod) ne nějaké královně. Vždycky u zergu platílo že jednotlivec je nahraditelný, tisíc jednotlivců jsou jen ztráty, ztráta několika milionového rodu už zabolí. -
Co ty vis, kdyz je moznost si hrdinu upravovat, tak se treba bude vzhled taky menit :)
-
proc uz kua konecne neudelaji stary dobry Shadowrun nebo este hutnejsi Mutant Chronicles (v CZ Warzone ....a aby se amici dobre posraly , tak to este i sfilmovat.)
Drzim tu s ludmi co maju nazor ze SC je jedna poxebana hra ktora sprosto vykrada ine zanre. -
Jo. A tak jí to v tom outru z WoL seklo... *9*
-
No to bylo dilema! Osobně nepřechyluji a nemám to rád, ale zrovna u StarCraftu mám celkem silně zafixováno Kerriganová... a už tak je tam těch anglicismů (Swarm, XXX-ling) tolik, že jsem výjimečně byl za přechýlení rád.
-
Kerrigan vypadá strašně...
Měli ji necht rozpuštěné vlasy, protože takhle vypadá jak nějaká rasta feťačka...
EDIT: Zdá se mi to, nebo je na posledním screenu fakt černá ??? -
Kerriganová? To ji někdo vážně říká takhle debilně počeštěným jménem?
-
A co Tyranidi/Zergove vzdyt to jsou vetrelci a ten film byl natocenej uz v roce 1979, Blizzard byl zalozenej presne pred 20 lety 1991 a prvni Warhammer hra vysla v roce 1983 takze klidek iritovat te muze uplne vse *1*