Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm vyjde v březnu - UPDATE
13.11.2012 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
Jop. Spoustě lidí nevadí vyšší cena, za předpokladu, že je poměr cena / získaná hodnota stejnej, nebo vyšší, jako u nominálně levnějšího zboží. Říká se tomu obvykle "být ochoten si za kvalitu připlatit", ale značnou roli v tom můžou mít i "osobní preference". Dostudovat do příště...
-
Co to meleš Wol jsem kupoval za 899,- a že dodrželi to, že nebude stát jak původní hra no kdoby to byl řek, že původní hru rok po vydání zdraží *1* , ale klidně se nech vojebávat a ještě u toho mlaskej
-
ja si nic omlouvat nepotrebuju hlupacku, ten datadisk je za sluzby a zabavu kterou ti poskytne za zcela odpovidajici cenu, zdaleka lepsi koupe nez nejake singlovky co clovek dojede za par hodin, nebo novinky za 1799 na konzole
-
Proč se vůbec špiníš tím, že na něj reaguješ? Mínus, report, hotovo... *6*
-
Ne já tento plakát doma nemám !!! Ale jen obrázek tohoto milého pána, to je střáček díky němu můžeme hrát hry z tématikou 2. SV!! (ironie)
-
nudá................
-
Prosím, jen pro moji zajímavost, sdělíš mi tři novější hry které tě bavily? Slyším od tebe jenom nadávky a otrávené reakce.
-
Vskutku,divne jak si lidi dokazi omluvit fakt,ze nekdo prodava predrazene datadisky.
-
Tak si to stáhni, socko *7*
-
vskutku, SC2 hraju od dne vydani doted (a SC1 vlastne obcas taky), maloktera hra ma tak dobry pomer ceny a hodin zabavy u ni stravenych jako Starcraft :)
-
Cena, jakou měl vždy Blizzard u svých datadisků, tak nevím, co se divíš. Navíc dodrželi i to, že to nebude stát jako původní hra. Navíc u Blizzardu je to vždycky dražší nakupovat;) Navíc ten "datadisk" bude nejspíš mnohe obsáhlejší než jiné RTS, co se vydávají za plné hr:)
-
40€ vskutku tomu rikam dobra cena za datadisk *10* *16*
-
http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?id=7849184
"StarCraft® II: Wings of Liberty®, will be available in stores and online beginning March 12, 2013."
Mě to příde podložený to tvrzení o vydání :) -
Zíííííív
Předpokládám že každý velký fanda bližžsrandu má na stěně plakát s tímto:
http://images.mmosite.com/my/upload/cc/b4/hyuk/09/0727/20090727201304_289.jpg -
a v kterém roce?
-
co myslíte kterou si zbali connor saru nebo Novu?