Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ÁÁha, že mě to nenapadlo hned. Ale když tě to baví tak proč ne.
  • Vazne by me panove zajimalo cim jsem si vyslouzil vase nelichotive hodnoceni. Nelibi s emi rozdeleni hry na tri dily ani jejich cena. V cem je problem?
    2Smejki-mam pro tebe taky jeden filmovy citat : "Pro hlupáka každý hloupý..." (Forrest Gump)
  • A ty by uz jsi proboha mohl poznat sarkasmus. Ale to bych chtel asi moc. Omlouvam se vsem nerdum do SC 2ze jsem si dovolil vyjadrit svuj nazor na cenu a rozdeleni hry do tri dilu(ano tohle je taky sarkasmus)
  • smejki
    Nikdy by mě nenapadlo, že budu citovat Homera Simpsona.
    "Dámy a pánové, představuji vám pitomce."
  • to s tim premyslenim by sis mel vzit k srdci, to co pises nema logiku, nejsou to argumenty ani to nedava moc smysl, je to jen takove bezduche blaboleni mi prijde
  • Ethy
    Neboj, tohle všechno vím, spíš mě zajímá kdy to vyjde.
  • Veskoslav
    Délka hry se určuje podle délky hraní, nikoliv sekvencí, to by jsi proboha už mohl vědět.....
  • Zkus premyslet nez neco vyplodis. Vsichni mi tu porad predhazujete pocet misi,ktery me vubec nezajima.
    A ano,byl bych spokojeny,kdyby byly vsechny tri hratelne rasy v jedne hre. Kdo tvrdi ze mu vyhovuje kupovat tri hry misto jedne,je bud pokrytec nebo hlupak.
    Sila Starcraftu nikdy nebyla v kampani(kterou tak nebo tak vetsina lidi dohrala jednou max dvakrat).
    Ale jsem rad ze jsi si na me uz udelal nazor. kazdy vidi jen to co videt chce
  • Veskoslav
    Co třeba kvůli kampani?;) MP není zase všechno:)
  • Veskoslav
    Vyjde samostatná Dota od Blizzardu z hrdinů Diabla, Starcraftu a Warcraftu:)
  • no, SC2 Wings of liberty jsem si koupil, Už to nehraju tak často jako kdysi. Marně přemýšlím, proč bych si měl koupit další díl... Pro občasného hráče ( né ten co u toho sedí několik hodin denně :) , je to podle mě zbytečnost...
  • staru
  • Ethy
    To jsem na to zvědavej :). Dojedu si kampaň abych viděl kam se to s Kerriganovou pohne, dám si pár MP her abych se opět utvrdil v tom, že na tuhle hru nemám ani micro, ani macro a tím to pro mě asi skončí. Škoda že ty custom mapy nejsou zatím na takové úrovni jako byly ve W3. Nebo se pletu? Kdyžtak napište jestli se to už zlepšilo. Element TD se zlepšuje patch od patche, tak uvidíme s čím přijdou *4*. Snad s tím vydají i Blizzard All Stars, ne že bych tý mapě dával nějaký naděje, ale když přestane bavit Dota 2, bude kam jít *4*.
  • jo prodavaji tri dily a co???? to je ku*va argument. ja radsi tri obsahle dily nez jeden mismas. navic diky tomu hra bude zit jeste par let mimo esport. se pos*r ze sis nemohl zahrat kampan za vsechny rasy hned, tuhle argumentaci fakt nechapu. oni vydaji obsahove stejne vydatnou hru, ale protoze je kampan jen za jednu rasu tak je to najednou spatne, a to ze chcou vydat dalsi dva dily o stejne velikost je jeste horsi. si se zblaznil nebo ti neco spadlo na hlavu?
  • looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

dumbtard kidie
  • Demo bylo už po vydání. Každý originál měl u sebe navíc 2 keye na starter verzi...
  • smejki
    Tohle mě vždycky pobaví.
    SC1: 30 misí
    SC2 WoL: 30 misí

Kdyby ve WoL byly úplně stejné mise, jaké tam jsou, a jen by se na nich vystřídaly všechny rasy (každá po 10 misích), byl bys spokojenej a držel bys kušnu? Asi jo, jak sleduju tvojí logiku. Zbývá si jen odpovědět a otázku:"Co to o tobě vypovídá?" Nic, čím by ses mohl chlubit, abych byl upřímný.
  • a pritom je to tak proste... nelibi nekupuj
  • Kampan u podobnych her neni vse. Ja to hraval porad dokola,nekdy jen urcite mise. Druhy dil me nebavil hrat vice nez jednou. Jsi fanda SC2? Tim lip pro tebe. Ceka te jeste dvakrat to same.
    A pocital jsi do delky hry druheho dilu i ty nudne,supernudne kecaci ingame sekvence?(pry to ma celkem kolem dvou hodin)
  • blbost, delka kampane WoL je stajna jako vsechny tri puvodniho sc dohromady, takze fail argument

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit