Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm vyjde v březnu - UPDATE
13.11.2012 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
osobně bych byl rači za 1 hru z 3x 10 misemi spojenými debilním příběhem než mít toho sice víc ale stejně debilní za 3x 900
-
Nebo by to mohlo stát 1500,- a za MP zvlášt 500,- navíc!
-
Nebo by to mohlo být FreeToPlay. Že bys v základu mohl stavět jenom marináky a za další jednotku bys musel poslat zlatáčky...
-
Tak mi kup z Ameriky něco, co tam mají za 800,- a řekni, kolik si za to zaplatil.
-
Jn, mělo by to stát 200,-
-
LOL. Víš o tom, že časové a finanční náklady na výrobu contentu se zvyšujícím se výkonem stoupají? Že efektivita tvorby stoupá mnohem pomaleji? Už sis někdy všiml, že v roce 1998 vyšel Half Life, kde standardní chodba je 30 vertexů a přes ně natažený 4 primitivní malý textury a celý je to ozdobený jednou dvanáctivertexovou bednou, aby se neřeklo? A že v roce 2011 vyšel Rage, kde přiblblej rozpadlej most, kolem kterýho jen projedeš, dá víc práce a má víc geometrie než půlka toho starýho Halfa? Udělej si doma spritovou strategii a všechen příběh odvyprávěj textem a pár jednoduchejma nimacema. A pak se pokus udělat něco ve stylu Starcraftu 2. Pak si možná sám vrazíš výchovný dělo.
A ano, představ si to, že vymyslet 30 misí v roce 1998 je stejně náročný jako je vymyslet v roce 2012. Dokonce ještě náročnější, protože nároky na kvalitu jsou mnohem vyšší. Vzhledem ke konkurenci i vzhledem k historii. Gamedesign neurychlíš, narozdíl od tvorby contentu. Ten se sice dělá 15x rychlejc než kdysi, ale dělá se ho 1000x víc.
Suma sumárum: Přestaňte si cokoliv nárokovat, zhýralci zpovykaní. Přestaňte si vymejšlet hovadský výmluvy. Klidně si Blizzard nenáviďte, klidně si ty hry nekupujte, klidně si je promězamě kraďte, ale proboha, pro vlastní dobro, přestaňte ze sebe dělat pitomce a na zjevnejch kravinách zakládat kritiku. Prostě nemáte Blizzard rádi. Nemusíte to obhajovat, nedělejte to, nejde vám to. -
si tak trochu pleteš datadisk a dnešní DLC
-
A já prohlížel ceník PC z roku 1994 a 286 stála 250tisíc mám si teď uchcat do trenek, že nadupaná i7 stojí 20tis.?
-
no jestli spustí od příštího patche ten global play a každý si kdekoliv na světě vybere k jakému regionu se připojí tak nevidím jedinej důvod kupovat to v EU *1* už snad nebude verze krabice podle regionu al budou společný....
-
na to nemusíš hrat kampan stačí kouknout na youtube videa, ja to tak udelal a usetril spoustu času *6*
-
Hodně drahá kampaň na datadisk
-
PLETEŠ si pojmy s dojmy, samostatně spustitelný to nebude! A když vemu co vše obsahuje krom SP Wol tak Hots s 30 SP misi a 2 jednotky/rasa do MP je sotva 20% puvodni hry.... http://eu.battle.net/sc2/en/game/heart-of-the-swarm-preview/faq#q6
-
SC1: 1998
SC2: 2010
Fakt jsi tak stupidni ze obhajujes to ze za 12 let se vyvoj nikam nepohnul kolik lidi kupovalo hry v roce 1998 a kolik v roce 2010 ten trh vzrostl nasobne a zrovna tak porce zabavy musi byt nasobna ne stejna nebo budes obhajovat hry stylem na ZX spectru mela hra 4 levly tak co by dnes nema zase jen 4 *9* -
No pro mě je to taky FIFA. *1*
-
No teda, to potěš koště. Takže abych si to shrnul, tak v období únor-březen 2013 vychází StarCraft 2:HotS, Bioshock: Infinite, Tomb Raider a do toho ještě SimCity. A jelikož nejsem troškař, plánuju od prvních třech jmenovaných kolektorku... Tomu říkám frontální útok na mojí peněženku. *8*
-
můj názor/tvůj názor
-
No a? Já si zas SC zahraju jenom kvůli kampani. Pro MP mám ze svého hlediska daleko lepší hry - wargame a sem tam men of war. Každý dle chuti.
Rozhodně heart of swarm neni zbytečnost -
no ale já se o kampani nebavil :) PS: kampaň u SC2 je celkem zábavná, ale stačí to dohrát jednou a pak jaksi nemám potřebu hrát znova. ( pokud nehoním archivmenty :) Ale nikdy by mě nenapadlo koupit SC2 kvůli kampani :)
-
udelat ze sebe v diskusi blbce a pak to svest na sarkasmus, to je nejstarsi trik v dejinach internetovych diskusi :D
-
"Vsichni mi tu porad predhazujete pocet misi,ktery me vubec nezajima."
"A ano,byl bych spokojeny,kdyby byly vsechny tri hratelne rasy v jedne hre."
tak si to vozkoušíme. Přeneseme se do alternativní reality, kde vyšel Starcraft 2, který má 3 mise, každou za jinou rasu, a celé to je obalené uzavřeným příběhem. Je huhi spokojený? *1*