Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm vyjde v březnu - UPDATE
13.11.2012 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
je to normalni cena, ono taky k cemu to prirovnat, dnes uz se datadisky s kampani stejne delky jako puvodni hra nedelaji.
-
O nicem takovem nevim.
Hlavni duvod koupe byl,ze jsem v te dobe nemel co hrat a podlehl jsem davove hysterii. Klidne to priznam. Ale o zadnem demu v dobe vydani nevim. Nepletes si to? Bylo to spusteno az cca mesic po vydani -
Akorát, že délkou je kampaň v Sc I za všechny rasy rovna kampani v HoL;)
-
Proboha a proč sis to Diablo III kupoval, když do levelu 13. jsi to měl zadarmo, což je cca 2 hodiny hraní? To sis to před koupí nemohl vyzkoušet?
-
Tisíckrát převařená voda.
-
To je argument jako prase. Drive to vydali jako jednu hru,ted to vydaji jako hry 3. Tzn platis trikrat za to,co jsi mel v jednom dilu. Trojceni je na miste
-
Nazvi to jak chces,vysledek je vzdy stejny. Totiz ze prodavaji jednu hru ve terch dilech. Dostudovat do priste....
Ale mate v podstate pravdu. Druhy dil (respektive prvni cast druheh dilu)Stracraftu me nebavil ani z poloviny tak jako dil prvni. Tudiz nejsem ochoten Blizz podporovat. Co oni vlastne udelali posledni dobou za dobrou hru? Diablo 3? Koupe jsem litoval uz po hodine hrani. Starcraft 2? Mozna je to mirny nadprumer,ale nic oslniveho. Datadisky k Wow?
Pro me mrtve studio -
Loool, by mě zajímalo, co bude ten bane ve WoWku dělat *1* *1*
Jinak sem měl pravdu hee *5* 800,- v Americe a 1000,- u nás. + jejich drahý store. -
No tohle neni ani tak datadisk jako další díl u epizodický hry. Obsahově bude možná ještě obsáhlejší než původní WoL a navíc to bude samostatně spustitelný.
Jistě základ bude v podstatě stejnej grafika a celkovej styl, ale přesto pro mě to je spíš pokračovaní než datadisk a proto si těch 40euro klidně zaplatim. *5* -
MoH warfighter,
CoD BO2
HALO4
To jsou hry které si zahraji když chci kvalitu.
Jediná kvalitní strategie je serie Total War -
argument not found
-
chybí tu kvalitní příspěvky Trola.diskuzního. cody, GGG i Hleba jsou dost ubozí, žádná úroven.
-
tuhle jsem si projížděl level z roku 98 a tam byl z JRC Starcraft za 1499 :-) Máme být rádi, že je to dneska tak levný
-
tadle korejska pitomost me nezajima, kde je datadisk pro Diablo3 ?
-
Jednou se někdo ptal trolla.diskusního na totéž, a vypadlo z něj, že série FIFA. *1*
-
a že se jich tenkrát prodávalo *1*
-
Ano a kdy jsi taky to Sc kupoval? Když šlo do prodeje v srpnu, tak na Blizzardu jsi to mohl koupit za 1299, jinde to bylo od 1050 do 1400. A jestli ti přijde 999 za kvalitní RTS, keré mi nabídne 20 hodin zábavy jenom v singlu a to nepočítám multiplayer, tak si dál mysli, že mě "vojebávají".....Já si na to vydělávám sám, neplatí mi hry rodiče.
-
ninja'd!
-
40 éček stávaly datadisky i kdysi, když jsme ještě měli poloviční platy, tak netrojči.
-
V pohodě, mě je to jedno, ale opravdu by mě to zajímalo. Trol Netrol, pesimisticky naladěný člověk to je tak proto.