Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    Kampan: 7/10 Nebyla nijak vyjimecna. Pribeh o zachraně sveta je proflakly a navic to hledani spojencu (stejne nalinkovane jako Mass efekt nebo Dragon Age). Pouzivani Spearu proflakle z CaC her a BftME. Obtiznost byla opet slaba. Vyber jednotek byl pestry a i napln misi. Chybeli me nejake mise s rozhodnutim na kterou stranu se pridat.

Epilog: 5/10 Slabota. Cekal jsem nejake velke finale a zaverecni film byl ubohy s otevrenym koncem. Aspon si clovek zahral za kazdou rasu ale i tak nemohl pouzit ty nove jednotky.

Multak: 9/10 Tady neni o cem debatovat. Stejne je to asi jedina progamingova strategie. Jen by mohli trochu poladit Matchmaking.

Novinky: 7/10 Mohli zprehlednit profil. Stale tam chybi spousta veci (napr skiny maji volne pole) a archiv mohli udelat u vsech kampani jako ve LotV. Velmi me potesil Coop, ze si toho blizzard vsimnul po 10 letech.

Nakup tohoto datacu se oplati jen pri hrani coop a kampane. Na MP je to sakra drahe. Cekal jsem nejakou slevu pro vlastniky predchozich datacu, ale vlastne blizzard. Celkove hodnoceni tedy 7/10 po 2x odehrani obou kampani, 3 coop misi a 10 MP bitev. WoL je nejlepsi cast, co se tyce obtiznosti, kampane a mp vzhledem k cene.
    • Chybeli me nejake mise s rozhodnutim na kterou stranu se pridat.

.....Jako že bys hral za Amona a pak šel kutnout Kerrigenku, Zeratula a Rainora ? :D
      • Veskoslav
        Ve WoL je například mise, kdy vyhladíš buď Tosse nebo Zergy podle toho, na kterou stranu se přidáš. Toto nejspíš myslel.
    • Veskoslav
      Pokud máš obtížnost slabou, tak si zapni něco jiného než normal/easy;) Mimoto, ty jsi někdy viděl slevu na nový datadisk pro vlastníky předchozí hry u nějaké společnosti? A nebavíme se o Director Cutech.
      • Kr.Pa
        Ah, blizzard vlezdoprdelka. Projel sem to na normal i hard. CD projekt takove slevy dava mimochodem.
        • Veskoslav
          Jo? Já jsem tedy neměl žádnou slevu na první "datadisk" jako majitel plné hry. Nebo jak jsi to myslel? A Blizzard vlezkoprdelka? Promiň, ale moc ti nežeru, že jsi to projel na hard a tvrdíš, že je to lehké;)
          • Veskoslav
            Mě řešíš s +-? Počkej 10 minut a budeš mít plusek 60:-D A kampaně jsou jenom 3;) Epilog a prolog u VoTL se počítají do kampaně za Tosse.

A pokud jsme u té obtížnosti, tak mám jak WoL, tak HoTS na Brutal a toto je zcela jiné kafe.
            • To si někdo spíš udělal bota na to hlasování. Jinak nepochopím vyplusovaný double post :D
            • Tady ma ovsem Veskoslav naprostou pravu. V kazdem slove. Ale samozrejme z principu je potreba ho vyminusovat, chapu:)
            • Veskoslav
              Urážky? Napsal jsem, že neumíš psát, protože už 4 krát máš doublepost....
            • Kr.Pa
              Jakakoliv diskuze je s tebou marna, vzdy se jen snizis k urazkam.
            • Kr.Pa
              Jakakoliv diskuze je s tebou marna, vzdy se jen snizis k urazkam.
            • Veskoslav
              Neumíš psát, že máš pokaždé double post? A medaili jsem dostal a k tomu i portréty, takže netřeba dalších:)
            • Kr.Pa
              Ok, proc tu nejde smazat clanek, kdyz to udela double post.
            • Kr.Pa
              No to ses uplne bozi ze je mas zahrane na brutal, za to dostanes medaily.
          • Kr.Pa
            .
            • Osviceny
              Ty sem asi nechodíš často co ?? Jinak by si se s někým jako Veskoslav vůbec nezahazoval.... to je totiž jako bavit se s hluchoslepým, pořád si bude mlet svoje nesmyslný blbosti a nic s tím nenaděláš
          • Kr.Pa
            Tak me never, mam na hard vsechny 4 kampane a ta WoL byla ze vsech nejtezsi. Hned prvni koment po tem mem byl tvuj a ty minuska a pluska u sebe. Jiny nez tvuj nazor je asi nepripustny co?
            • Nemohu souhlasit. Hral jsem to pravda uz davno, ale WOL i HOTS jsem dohral na jeden zatah na hard bez jakychkoli potizi. LOTV jsem cca v pulce a uz jsem musel nektere mise opakovat... troufam si tvrdit, ze na Brutal uz to bude vyzva i pro zkusenejsi... prinejmensim ziskat vsechny achievemnty urcite.
              Ale mozna je to i tim, ze jsem nejmin rok nehral ani MP, takze nejsem rozklikanej:)
          • u strategii uz tak bejva, ze prumernej hrac v mp si povodi jakoukoliv ai v sp s prstem v nose
  • Kr.Pa
    .
  • Starcraft 2 je dle mého názoru nejlepší RTS všech dob a zároveň poslední důstojný zástupce kdysi slavné éry tohoto krásného typu her.
    Legacy of the Void přináší kromě standardně vynikající kampaně hlavně skvělé změny do multiplayeru. Nemyslím jen nové jednotky, schopnosti či zrychlení možnosti útoku díky lepším macro podmínkám na startu, ale také turnaje, což je skvělá věc pro zlepšení technické i psychické úrovně každého hráče multiplayeru, který se snaží hrát více strategicky a má snahu se zlepšovat.
    Nejlepší na tom je, že si zahraje každý, zkušený i nezkušený a oběma se dostane pořádný kus zábavy.
    Přestal jsem před časem hrát kvůli karpálnímu tunelu, nicméně teď skoro po roce jsem změnil rasu a jedu znova, okamžitě mě to zatáhlo zpátky :)
    • Nejlepší RTS všech dob je první Supreme Commander s datadiskem... a nejde dost potrhnout to S v RTS aby bylo vystihnuto proč je SupCom o tolik lepší rtS než Starcraft.
  • Berte můj komentář jen jako subjektivní hodnocení.
    Hrál jsem všechny Starcrafty, musím přiznat, že nemám rád zergy a hraju hlavně kvůli kampani - zajímá mě příběh. Ten mě v LoTV docela potěšil, přestože by předvídatelný. Těšil jsem se na hru za protossy, o to víc mě zklamala poslední mise v epilogu (který mě zklamal celkově pro svou křečovitost a zbytečné protahování, o prapodivném zakončení ve filmečku na konci nemluvě), kdy jsem byl nucen hrát za zergy (už jsem zmínil, že je fakt nemusím? *16* ).
    Celkově ve mě LoTV hlavně epilogem zanechává spíš smíšené než vyloženě pozitivní dojmy a nejlepším dílem tak pro mě zůstává Wings of Liberty.
    Ale jak už jsem psal nahoře, je to jen můj subjektivní názor, přeju všem příjemnou pařbu *3* .
    • Někde jsem četl prohlášení, že výjdou příběhové DLC. *5*
  • blizzard prostě jede *2*
  • Nemôžem si pomôcť mne sa kampaň vo všetkých troch SC II hrách páčila rovnako :) možno hots sa mu kvôli zaujímavým postavám lúbila najviac, v multiplayeri som noob takže tam ma vypráši aj nejaký bronze hero :D
    • Veskoslav
      Tak při nejhorším jsi vždycky bronze:-D
  • NumberFiveAlive
    kampan super, dohrano na brutal, predtim jsem hral Grey Goo a vubec se to neda srovnat, pribeh trochu ujetej (hlavne epilog) ale jinak ruznorody mise a znovuhratelnost diky nastaveni lodi a jednotek, zadna revoluce, ale v tomhle RTS suchu je to jasna volba pro kazdeho stratega :)
    • Asharak
      Je to stejně "těžké" jako u WoL? lepší/horší? Díky, popř. ještě srovnad ke všem HotS, kampaňe na Brutal mě bavily ve WoL nejvíc.
      • Je to jeste tezsi nez WoL.
  • Kr.Pa záchrana světa je i ve Witcherovi 3 *3*
  • SPOILER ALERT
    Musím říct, že jakožto zanícený fanda Starcraftu jsem prottoskou kampaní poněkud rozladěn.
    Ano, dostal jsem to, co jsem čekal, že dostanu a mise jsou zábavné. O tom žádná. Ani by mě nevadilo, že namísto vymýšlení nových jednotek chlapci prostě otevřeli špajz s nápisem Brood War. Konec konců terorizovat soupeře pomocí hejna Arbiterem zneviditelněných Carrierů okolo nichž poletující houf Corssairů znemožňuje jakýkoliv pokus o obranu je celkem sranda.
    Co mi ovšem hodně hnulo žlučí je nemožnost vyrábět po celou kampaň tak ikonické jednotky jako jsou Observer a Warp Prism.
    Absenci Warp Prism bych ještě díky možnosti poslat si pylon z orbitu jakž takž překousl, ale Prottos bez Observeru? WTF? Jak já se těšil na pomalé hledání nejlepšího místa k nawarpování dvou High Templářů a následné vybouření se na nepřátelské těžbě....
    • Asharak
      O tom je bohužel kampaň, nemožnost dostat se snadno do nepřátelské těžby. Což je podle mě fajn pak bys ji ničil a bylo by po srandě probojovat se přes obranu *1*
      • no nevim v kampani mi prijde ze tezbu pocitac nepotrebuje bo ma resource plnej pytel proste vyrabi nebo spise spavnuje jednotky podle scenare takze znicit tezbu ... a co se stane NIC
  • Mně tady ta diskuze, zda je těžší datadisk WoL, LotV či HoS, přijde uplně k ničemu.. Hrál jsem trochu více MP za zergy, teď už na to nemám tolik čas (gold league, takže žádná extra úroveň, ale již jsem se SC2 nestrávil málo času, kdo hraje MP, pochopí :-))), takže pro mě bylo těžší se poprat s kampaní (hard, brutal) pro lidi a protosy, na druhou stranu za zergy to bylo samozřejmě relativně s prstem v nose (byť je v SP hodně věcí jinak). Zrovna tak to bude pro každého, kdo trochu víc přičichnul k MP. Kdo ne a kdo nezná mechanismy SC a nepoužívá hotkeys, vždy to pro něj bude mnohem (mnohem) těžší. To, že někdo dohraje SP na hard, samozřejmě zdaleka neznamená, že je borec ve SC2 (SP hard odpustí opravdu mnoho a mnoho chyb, v MP stačí často jedna blbá chyba a je konec hry, opět kdo hraje MP, pochopí :-) SP jsem hrál osobně jen a jen kvůli příběhu (líbil se mi) a myslím, že to samé udělá řada hráčů, kteří hrají MP a víc se k němu asi nevrátí.
    Obecně do MP je mnohem těžší proniknout než do řady jiných MP her (např. World of tanks), jednak je třeba ovládat trochu (někdy více) angličtinu (komunikace s jinými hráči, sledování videí, turnajů, komentovaných zápasů na internetu apod.) a proto asi SC2 komunita u nás není zdaleka tak široká, nikdo ve SC2 (v MP) nevede "lamu" za ručičku a úspěch není skryt do úspěchu týmu (když se nehraje ve více lidech).
    K penězům - cena za datadisk je u toho, kdo bude hrát jenom SP průměrná - t.č. 800 Kč, vždyť je to 5 lístků do kina nebo 2-3 večeře v hospodě (navíc je možno hrát i arcade hry apod., SC2 toho nabízí víc, než se zdá). U toho, kdo hraje MP, tak je cena samozřejmě malá, protože desítky a desítky hodin z ceny udělají směšnou částku za hodinu zábavy.
    K diskuzi, jaká strategie je nejlepší - zda SC2 či Supreme Commander, či AoE, či Warcraft apod.), přijde mi to upřímně trochu stupidní diskuze, pro každého je nejlepší něco jiného, ať každý hraje, co ho baví.. Pro mě to je svět SC (byť u AoE jsem proseděl opravdu hodně troufám si říct až stovek hodin), pro někoho War 3, pro někoho Supreme C...
    Pic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit