Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II nabídne podporu e-sportu skrze War Chest a rozšíří kooperativní režim
6.11.2016 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Maxíčku, co kdyby ses posadil tam u Vás v tom Horním Maďarsku za pec a tam už zůstal?
-
Ty brďo, tahle stupidní fráze mi připomína něco, co jsme na sebe pokřikovali v mateřské školce. Něco ve smyslu: "kdo to říká ten to je...".
-
tebe blizzard platí nebo si jeblý od prírody? *8*
-
Pustil jsem si ted na YT video z toho coopu. Musím uznat že nekteré jednotky vypadají fakt cool (na rozdíl od dob releasu prvního dílu trilogie, kdy to byla, co se týče grafiky vetšiny jednotek, fakt tragedie). Ale jak jsem pak videl to hejno Void Rayu (taková letající Protosska jednotka), jak se jim prolínají textury a letají mimo jakekoliv formace, hned mne prešla chut to hrát.
-
Maxíčku, chápu, že jsi se probudil, ale zeptal ses někdy sám sebe, jestli 99% času v diskuzích ti stojí být za totálního debila?
-
Hráči se bouří neustále, je to nejvíce pičující skupina na netu. Nic nového. Kdyby v době vydání Diabla II měli možnosti jako teď, nejspíš by psali doteď nenávistné příspěvky, jak dojebali Diablo II a jak bylo Diablo I skvělé a revoluční. To samé platí pro co-op. Jak jinak chceš financovat servry, údržbu, patche atd. než zaplacením komandérů, hra nemá jinou možnost si na sebe vydělat kromě koupě hry samotné. Spousta těch, co nadávají si myslí, že je to asi zadarmo. Nebo melou ho*na o tom, jak je Blizzard bohatý atd. Šlo to vidět na Nova pack. Celý zabere na normal cca 4-5 hodin to projet. 60% hráčů pičovalo, že to mělo být zadarmo. Mimoto si přečti reddit atd. ofiko je takový odvar a nadávat se tam nadávalo, když se zrušil například Titan a oznámil Overwatch a pak ti samí tečou u té hry dle jejich profilu.
Jako SC stejně hraji poslední dobou kvůli Arcade, samotné Sc už mě herně nebaví, proč taky, většinu taktik už znám a vím, že dál než v dia se nedostanu ani kdybych pozabíjel polovinu hráčské populace a měl domácího Korejce na výuku. -
Vim, že se dočkám zas nějakého rádobyvtipného komentáře, ale sledova dokonce i progamer match ve Voidu orpoti HoS doslova bolí, ani korejší nadlidé s 400 akcema za minutu totiž nedokážou ten rozbitej bordel uhrát a tak rozhoduje vyloženě náhoda mnohdy.
-
Kdyby raději místo těchhle nesmyslů opravili to co rozbili ve Voidu...
Ono neni normální, aby kromě lidí co to hrajou "casual" odcházeli i progameři, v Korei ruší pro ligu... to by asi nedělali když SC hrajou od mala a jsou z něj blázni doslova, ale když je hra podělaná kašlou na ní i korejci.
Bohužel asiaté mají náturu, nereptat, ale buď se zabít, nebo skončit. -
Hardcore hrac = ovce hrac
-
Misto toto, aby tu smrt oddalili, tak ji jeste priblizili. Skvely napad, co se tyce coop comanderu, tak se už hraci bouri i pod prispevky na ofiku webu a to je znacny pokrok od blizzard ovci.
-
Tomasku jdi hajat. Tady se bavi dospeli lide ;)
-
6 let stará hra s podporou jako nemá 90% her a hráčů (nepočítáme-li F2P hry jako LoL, TF2 atd.), které by si přála každá hra (momentálně ve hře 29850 hráčů). A to je RTS, okrajový žánr a pouze na pc. Takže pokud do roku 2020 "umře", tak splnila svůj účel prodala miliony a měla podporu větší jak 90% her od Ubisoftu v prvním roce.
-
Haters gonna hate *5*
-
Bohužel hardcore hráči jsou ochotni platit za jakékoliv prodloužení hratelnosti jejich oblíbené hry... a tak je vývojáři hamižně dojí.
jinak konečně přidali Zombie mod. Když nějaká hra dostane zombie mod, tak se velmi rychle stane jedním z nejoblíbenějších :D -
kdyz to domrvili tak, ze to nikdo nehraje nikdo ta ani uz nekupuje a tak podoji tech par hardcore hracu co to jeste hrajou... *11* njn Activision-Blizidzard company
-
No super, SC2 pomalu upada a co blizzard vymysli? Sami obsah za penize *1*