Přejít na výpis diskuzí
Staronový Kratos vás už nebude tolik štvát a znechucovat
25.7.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
nebude štvát a znechucovat? tak toho se fakt nebojím, to je tak ultimátní zmrdd a navíc v tak ultimátně debilní hře, že je to opravdu donebevolající, dostal sem tuhle sračku k PS3, napřed sem si říkal, že to třeba aspoň dohraju, ale obávám se, že fakt ne, protože takovou sračku s hrdinou vymaštěným kreténským zmrdem připomínajícím Kalouska dokážu vydržet jen dost omezenou dobu, která k dohrání nestačí.
-
-
Mám takový pocit, že jsi nepochpil ani ovládání, natož tu hru dohrát.
-
-
Tak ono např. některé ty scénky... Já jsem třeba otrlý a hra mně ničím (ani tou hlavní postavou) nějak nepohoršovala. Pak jsem tu hru ale půjčil kámoškám a uvědomil si, že to asi pro ně vlastně nebude to pravé ořechové ;o)
-
-
Roztomilá hra pro dívky to určitě není.
-
-
-
Tak tehle kok@t to zabil..:-DDD Ty jsi zmrd, že ti není rovno..:-D LOL
-
-
No napsat o Kratosovi že byl ve trojce i*iot je velice znepokojivé.. Kdo tohle může ku*va říct? Prostě byl nas*anej a dával to najevo. Kratos rullz!
-
-
haha...Kratos zabija brutalnym sposobom co mu pride pod ruku - vratane vlastnej rodiny, nevynnych ludi a polky greckeho panteonu a tebe pride znepokojive ze ho niekto nazve idiotom :)
-
-
God of War je jedna z mála sérií, která nejde do háje.
-
-
Což se ale může klidně rychle změnit, pokud udělaj z Kratose nějakou vyměklou buzničku. Nejradši na týhle postavě mám právě tu jeho nenávistnou nesmiřitelnost, je to příjemná změna od všech těch gerojů se zlatým srdcem, bílým koněm a hnědým pruhem ve spoďárech. Kdyby v tomhle dílu zas urval pár hlav, zatlačil pár očí a vyvrhnul pár kentaurů, tak by se vůbec nic nestalo :)
-
-
No, s timto musim suhlasit, Kratosove pocity ma moc netrapia, to ze mu je luto ze si zakilleroval zenu a decko nam ajtak hadzali pred oci cele tri casti, Kratos ma byt kruty hajzel doteraz taky rozhodne bol a ked to chcu menit tak to uz nebude pravy god of war. To je ako keby v half-life 3ke zacal gordon freeman zrazu rozpravat, a to nikto nechce!!
-
-
eno když bude freeman v half life dělat jo ne eeeeee a podobně v mežích tak se to neposere prostě z něho udělají normalního člověka
-
-
prave ze ne ked uz freeman zacne vypravat uz to nebude half life
tak ako sa mi nepacilo na tom e3 deme tohto gowa ze kratos tam zachranil toho zmrda co utekal to tam absolutne nepatri
-
-
-
Sorry, kamo, ale ta tvoje fotka z mobilem pred zrdcadlem... Prijde mi, ze jsi tady jedina buznicka siroko daleko..
-
-
*s
-
-
Endy: S homofobem se těžko vtipkuje na úrovni.
-
aneb není nad osobní urážky v diskuzi o hrách. Copa se ti nelíbí? nemam tam ani duckface, ani růžový svetřík, ani si tam nenadívam anus šiškou vysočiny. Takže si myslim, že je to naprosto ok.
-
-
Joey: Bavím se dobře! :-DDD
Teo: Ale no taaak.. Co ten poslední příspěvek? Ani to nebylo vtipný, hele... Na to se radši vyser, když nevíš, jak zareagovat... -
Joey: Haha, tak nejen kluci před zrcadlem tě dostávj, ale i gamepady v anusu.
-
Teo: Drž piču, Teo. Z toho gamepadu v anusu jsi celej nesvůj, co?
-
Joey: Každopádně tě ta fotka před zrcadlem rozrajcovala...
-
-
-
-
Však podle mě na zatlečný oči a vyvrhlý bestie určitě dojde.
-
-