Přejít na výpis diskuzí
Staronový Kratos vás už nebude tolik štvát a znechucovat
25.7.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
A co Kratose tak rozzuřilo, že vyvraždil plný chrám lidí, včetně své rodiny?
-
Jako osobně se mi líbil snad ve všech dílech. Dokonce i v Ghost of Sparta. Jen Chains of Olympus mi příjde jako slabší odvar
-
Level design byl nejlepší v jedničce ... ale také tam byli nejvíc frustrující puzzly na čas :D
-
prave ze ne ked uz freeman zacne vypravat uz to nebude half life
tak ako sa mi nepacilo na tom e3 deme tohto gowa ze kratos tam zachranil toho zmrda co utekal to tam absolutne nepatri -
nevinnych
-
haha...Kratos zabija brutalnym sposobom co mu pride pod ruku - vratane vlastnej rodiny, nevynnych ludi a polky greckeho panteonu a tebe pride znepokojive ze ho niekto nazve idiotom :)
-
Jednoznacne ber hd remake oboch dielov z PS2, hlavne dvojka vyzera na PS3 nadherne a je to najlepsi diel celej serie!
-
eno když bude freeman v half life dělat jo ne eeeeee a podobně v mežích tak se to neposere prostě z něho udělají normalního člověka
-
Nic proti GoW ale zdá se mi že už jim někdy dochází nápady a přehání to.. Třeba by mě zajímalo kde v řecký mytologii vyhrabali toho jejich Elefantotaura :-//
http://games.tiscali.cz/god-of-war-ascension-14891/galerie/219878 -
Endy: S homofobem se těžko vtipkuje na úrovni.
-
Joey: Bavím se dobře! :-DDD
Teo: Ale no taaak.. Co ten poslední příspěvek? Ani to nebylo vtipný, hele... Na to se radši vyser, když nevíš, jak zareagovat... -
Joey: Haha, tak nejen kluci před zrcadlem tě dostávj, ale i gamepady v anusu.
-
Teo: Drž piču, Teo. Z toho gamepadu v anusu jsi celej nesvůj, co?
-
Joey: Každopádně tě ta fotka před zrcadlem rozrajcovala...
-
God of War má hlavně narozdíl od ostatních rubaček skvělej level design. Mají skvěle namíchané boje, plaforming a puzzly, takže se člověk nestíhá nudit. Místama je ale dost frustrující, obzvlášť některý puzzly na čas.
-
Jo, gamepad je pro spoustu lidí problém.
-
hral jsem jen trojku a dalsi dil si nenecham ujit.nejdriv jsem si myslel ze to je pitoma mlaticka,pak jsem si zahral demo a uz jsem mazal do kramu.paradni sceny,vsechno megalomansky a souboje na jednicku,fakt poklona.dal jsem i platinu a to byla drina.trojku vrele doporucuju
-
Tak pokud bychom se měli hrát na poctivce, tak není problém zajít do kterýhokoli bazaru a z těch hromad originálních PS2 her, co se jim tam válí, vybrat God of War a doslova za pár šupů koupit. Jde taky o to, že emulátor dokáže grafiku PS2 her docela pěkně vylepšit.
-
Bacha, místní vidí rudě v případě slova "gamepad". A nebo tě někdo nemá rád. :D
-
Pravdepodobne si nemysli, ze do PC vkladas sve originalni PS2 medium a pak hrajes pres emulator.