Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to smutné keď ľudia ktorý vytvorili Krata prestanú chápať pojem Anti-hrdina :(
  • Neřeším mínusy, ale tentokrát by mě opravdu zajímalo za co.
  • No, s timto musim suhlasit, Kratosove pocity ma moc netrapia, to ze mu je luto ze si zakilleroval zenu a decko nam ajtak hadzali pred oci cele tri casti, Kratos ma byt kruty hajzel doteraz taky rozhodne bol a ked to chcu menit tak to uz nebude pravy god of war. To je ako keby v half-life 3ke zacal gordon freeman zrazu rozpravat, a to nikto nechce!!
  • Roztomilá hra pro dívky to určitě není.
  • Hanzales
    Tak ono např. některé ty scénky... Já jsem třeba otrlý a hra mně ničím (ani tou hlavní postavou) nějak nepohoršovala. Pak jsem tu hru ale půjčil kámoškám a uvědomil si, že to asi pro ně vlastně nebude to pravé ořechové ;o)
  • Malleth
    Všechny tři díly mě dost bavili, ale už by to chtělo změnu, ideálně úplně nový IP. Osobně se víc těšim na DMC i když předchozí díly sem moc nemusel
  • Jen podotýkám, že první a druhej God of War se dá krásně rozjet na PC pomocí PCSX emulátor. S xboxovým ovladačem luxusní záležitost.
  • Mám takový pocit, že jsi nepochpil ani ovládání, natož tu hru dohrát.
  • Omylem ani tak ne, protože dobrovolně upsal svou duši Áreovi, když umíral v bitvě.
  • dendyman
    kratos je jeste v poho, vetsi ptakopysk je tony montana *11*
  • Hanzales
    O, díky za tip! Teď na to koukám, jsem netušil, člověk někdy mine věci.... Třeba doplnit mezeru :)
  • Caincz
    V podstatě to udělal omylem v záchvatu krvežíznivýho rage, kdy povraždil x dalších nevinnejch lidí v jednom chrámu :))
  • Caincz
    Tak si dej jedničku a dvojku, potažmo dva spin-offy z PSP, jako HD remake na PS3. Rozhodně to za to stojí, pokud se ti trojka líbila.
  • plescher
    A proč on vlastně zabil svou manželku a dítě? Mám pouze xbox, takže si GOW asi nikdy nezahraji, ale docela by mě to zajímalo.
  • Hanzales
    GOWIII jsem si hodně oblíbil, na ten prequel jsem zvědavý taky hlavně proto, protože jsem jedničku a dvojku díky absenci PS2 nehrál. Každopádně doufám zase v "mačkací" výzvu :) Trojka mi během hraní asi 50x nabídla, jestli nechci snížit obtížnost a já 50x odpověděl, že ne! A vždycky se to nakonec dalo udolat :)
  • Tak tehle kok@t to zabil..:-DDD Ty jsi zmrd, že ti není rovno..:-D LOL
  • nebude štvát a znechucovat? tak toho se fakt nebojím, to je tak ultimátní zmrdd a navíc v tak ultimátně debilní hře, že je to opravdu donebevolající, dostal sem tuhle sračku k PS3, napřed sem si říkal, že to třeba aspoň dohraju, ale obávám se, že fakt ne, protože takovou sračku s hrdinou vymaštěným kreténským zmrdem připomínajícím Kalouska dokážu vydržet jen dost omezenou dobu, která k dohrání nestačí.
  • No napsat o Kratosovi že byl ve trojce i*iot je velice znepokojivé.. Kdo tohle může ku*va říct? Prostě byl nas*anej a dával to najevo. Kratos rullz!
  • Caincz
    aneb není nad osobní urážky v diskuzi o hrách. Copa se ti nelíbí? nemam tam ani duckface, ani růžový svetřík, ani si tam nenadívam anus šiškou vysočiny. Takže si myslim, že je to naprosto ok.
  • *s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit