Přejít na výpis diskuzí
Stasis - recenze hororové sci-fi adventury
3.10.2015 | Ladislav Loukota
41 příspěvků
-
-
Hororová hra viděná z ptačí perspektivy? Seriouslee? To mi zase zní jako nějaká kulišárna, radši počkám na nějaký pořádný horor.
-
To by bylo supr kks *4*
-
Kks jack ty mas fakt hodne napozerane a celkom kvalitne veci...asi si na teba upravim nazor
-
Tá prvá veta. Ja nemožem.*15* Áno kámo, si expert, veríme ti. *1*
-
Jestli máš rád konspirace a i když táhlejší scifi - Listening nebylo špatné.
Já viděl už spoustu sraček které jsem dokoukal do konce, amatéřin. Blbostí Scifi sice promárněné a odsouzené v recenzi bylo i camerový Area51... já tyhle ff filmy můžu no. Skyline (bude pokračování)...
POd... úúú divnoscifi moc nemusím ale budíž. Loněké Extraterrestrial bylo prý docela dobré... scifi se fakt až tak moc nenosí a to je škoda protože mám taky mimojiné tyhle mimozemské věci rád. -
Samozřejmě se mnou spousta lidí nebude souhlasit (hlavně s Evil Dead), ale tyhle doporučuju:
Cabin In The Woods, Evil Dead (2013), House of 1000 Corpses, Texas Chain Saw Massacre (oba), Hills Have Eyes (2006), Nightmare On Elm Street, Cell, Silent Hill, Sinister, Lords of Salem, House of the Devil, Cloverfield, Fourth Kind
+ hororový komedie: série Scream, Braindead a Piranha
edit: horory Jamese Wana rozhodně nedoporučuju, kromě prvního SAW, ale to je spíš taková kontemplační pohádka. -
Jacku: Zraju jako ten nejkavlitnejsi Olej *5*
EDIT: Vmesuj se - za kazdej typ sem rad. Ale fejbukovej horror me fakt nelaka hele *3*. Me spis zajimaj takovyty duchariny, demonoviny, (zomboviny kerejch je silene malo dobrejch), scifoviny ,ale normalni slashery moc nemusim. -
Největší komedie roku byl např Poltergeist doporučuji pro zasmání...
Fůůů ty si starej, jak Olejník. *1*
Jinak sry že se vměšuji do vaší debaty ale The witch určitě neseženeš a už vůbec ne v téhle kvalitě když to je horor tuším z festivalu, je třeba počkat. Nějakou dobu...
Jinak docela dobrá byla i ujetina Unfriended. Šak to byla duchařina...
Z posledních Hidden - no nákaza no, ten vychrtlík ale jo dalo se no..
Extinction - to je spíš taky taková zombíkárna...
Duchařina asejc Pay the ghost? S Cagem asi na to mrknu no... konečně jinak nevím. Slashery já můžu masíčko a uselké končetiny... ale s rozmyslem ne jak třeba Headless tohle fekální p-rno bylo trochu i na mne. -
Asijsky sem zkousel ale nikdy mi moc nesedly, proste sem se do toho nedoved vzit - napr francouzi meli zase vetsinou divnoslasher horrory co si pamatuju, spanelsky sou fajn Mama jeste nebyla zla - Los Ojos uz se mi moc nelibilo a u Kym spis sem se divil ze to ma takovej uspech. Tak dej tip na neco Asijskyho co kdyz nechytne tak sem ztracenej. Co mas proti starejm hororum ? Zas tak starej nejsem (1987), ale starsi horrory kde sou pouzity loutky a "skutecny" efekty mi dycky prijdou vic atmosferictejsi nez kdyz jetam polovina CGI efektu.
-
Vypadá to moc hezky, ale na to nenajdu čas. Takové hry bych si chtěl zahrát na iPadu na cestách, tak doufám, že udělají konverzi.
-
Menujes len prevarene zname filmy....treba sledovat i europsku azijsku a nezavislu scenu...to je gro hororu a vzdy bolo. Taku Vec a Votrelca pozna i kazdeho prababka
-
V poslednich letech je horor v nejlepsi forme ?!?! *8*
jedinej dobrej horor co byl v poslednich letech natocenej je mozna tak http://www.csfd.cz/film/298275-v-zajeti-demonu/prehled/ ostatni a potom druha Vec kera se ovsem musi poustet spolecne s tou prvni jinak tak dobre nevyzni.
Jinak Siniter a Deliver us from evil nebyl zelj, ale nebyl to zas takova hitparada Ocisty staly za prd, Insidious to samy a za Svetovou valku Z, kterou v knizni podobe miluju bych nejradsi autorum filmu uthal vsechny udy.
Jinak jeste dost dobry byly prvni REC (spanelskej samozrejme), Syrotcinec, Mlha (2007) a tim to tak nejak do roku 2007 hasne. Je mozny, ze sem neco minul, ale tohle mi kazdopadne vyvstalo na mysli.
EDIT: Sorry - diky zes mi pripomel As above so below a kdybys mi poradil kde sehnat The Witch 2015 v dobry kvalite (720/1080) tak budu rad *3* -
Conjuring, Sinister *15* a ok Insidious 1čka byla celkem slušná dvojka se taky jakžtakž dala Dead snow2 blbost (Dead snoe mnohem lepší)
Pandorum nebyl horor ale scifi už staré, spíš ty indie filmy jsou většinou hrozné amaterské braky aa sraččky... Deliver us from the devil snad ani se za horor považovat nedá. Rec1,2 možná i 3 docela dobré no.
It follows nechápu vysoké hodnocení, mně to přišlo docela pitomé zajímavý nápad utopený v nudné šedi a nesmyslností... spíše čekám na nějaké ten horor co by zase osvěžil žánr hmm marně ani to I spit on your grave3 nebylo bůhvíco a horor už ani moc ne.
Herní horor je téma absolutně mimo a moc to lidi ai nebaví, SOMA no scifi s prvky hororu. -
záleží od žánru, aký preferuješ, hororov je xy subžánrov a na každého funguje dačo iné...niekto má rád duchárske, iný gore, ďalší scifi horor, found footage atď....ale ok, tak len tak z hlavy, REC1 a 2, Symptomum Pandorum, Conjuring, Sinister, Insidious 1 a 2, Dead Snow 2, Čo robíme v temnotách, Zbav nás zlého, The Witch, Videl som diabla, Kým spíš - to je môj typ na úplný mindfuck, Los ojos de Julia, Stake Land, VHS, As above so below atď...potom je tam milión ázijských hororov a podivností a čisto experiment horory čokoľvek od Ti Westa. Čistý indie horor posledné mesiace: It Follows.
Hry sú úplne mimo...veď Found Footage, čo je už pár rokov jeden z naj žánrov hororu, točia sa desiatky filmov, kvalitky ako Evidence a podobne, tak v hrách bola prvá vlaštovka Outlast a i to tam pomiešali všetko dokopy a bolo to klišovité až strach. Síce dobré strašné, ale na filmy sa to nechytá. -
Tom ti akorat nastavil zrcadlo... Nebud stale takový zaujatý a afektovany hlupák a trošku se aspoň zamysli proč je dobře, že jsou tu nezávislá studia a možnost svobodné tvorby.
-
jmenuj kvalitni horor, jsem jedno ucho
-
si sa zbláznil? to vravíš mne, človeku čo založil najväčšiu hororovú komunitu v celej SR a ČR na facebooku? Filmový horor je v posledných rokoch v najlepšej forme....samozrejme nemyslím hollywoodske trapárni, ktoré poznáš ty a na ktoré narážaš....i keď taký Scott Derrickson, Wan a ďalší točia kvalitné a vysokorozpočtové horory (samozrejme v porovnaní s nezávislou scénou).
Jasné taká Žena v čiernom s Harry Potratom v hlavnej úlohe je etalón toho čo si napísal, ale to pre mňa nie je kvalitný horor, ale treťotriedna srajda -
filmovej horor je dneska uplne v hajzlu, jediny na cem stoji, jsou megatrapny jumpscary a hlasity zvuky, nic vic...
-
Dohráno cca před 2ma týdny, hra to není špatná, některé hádanky ovšem byly HARD, ale mohlo to být také tím že jsem špatný angličtinář - měl jsem místy problémy, neškodilo by hru počeštit - to by mě mohlo donutit si ji zahrátještě jednou