Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuším, že jsi tu hru ani nehrál, ty mamlase
  • Bohužel žijeme v době kdy se anonymní nevzdělanci realizují skrze internetové diskuze a respekt k názorům je jim cizí.
  • Lidi jako ty by raději neměli mluvit vůbec...
  • Chlapci a chlapi, předem bych se chtěl zmínit o Vašich narážkách na pohlaví recenzenta. V 9 z 10 případů byste nejspíš ani nepoznali zda hru recenzoval muž či žena. Hlavně ta skutečnost, že se v současné populaci najde i hráč opačného pohlaví, co má blízko k hrám by měla být dobrou zprávou. Dále k recenzi: ano také jsem tu četl několik lepších recenzí, ale pravdou je, že v téhle recenzi asi vidím víc než většina tady. Celé mi to totiž přišlo jako by to psal jeden z Vás. Hrubé pocity z hraní, nadšenost nad vlastním počinem ve hře, které bude mít každý hráč úplně jiný. I přes jinou stylizaci recenze dávam palec nahoru. Těším se na PC verzi *12*
  • 5irp373
    Tady máš "kyblík", "lopatičku" a "písek" a dělej si s tím co chceš. Sem tam ti něco přihodíme, ale zabavit se nějak musíš sám :).
  • Jste fakt Mag*ri ! Metru LL date 7/10 a tehle ultrakarovine 9 ? wtf ? a o tom ze tu recenzi psala holka co zrovna vysla zakladku ani nemluvim !
  • smejki
    sandbox a open world jsou dvě různý věci. vylez na Milešovku a rozhlídni se - to je open world. Koukni z okna na dětský hřiště - to je sandbox.
  • A to ti trvalo 15 let, než jsi tuhle myšlenku vypotil?
  • Jenže sandbox je odjakživa termín označující běh aplikace uzavřeně uvnitř nějakýho systému. Takže mi nějak nevyhovuje, že se ten pojem zneužil pro tenhle účel jen proto, aby to znělo honosněji než "hra s otevřenym světem"...
  • sandbox je v překladu pískoviště, takže význam je doufam jasnej ;)
  • sandbox znamená že si můžeš dělat skoro co chceš, jsi jen minimalně omezený, ale většina těch her co to má mají slabší příběh, nebo skoro žádný Je to prostě opak lineárních her typu call of duty
  • Může mi někdo, prosím, vysvělit, co je to sandboxová hra?
  • Nic proti ale s recenze jsem se dozvěděl jen, že je to něco o zombie :/
  • Shaker
    Protoze diky tomu to ziska na atmosfere, kdyz jde do tuhyho, tak nepustis ovladani a nejdes si dolejt caj, ale snazis se svoji oblibenou postavu zachranit, co to jen jde. Hold ne vzdycky to jde, ale je to tak fakt lepsi nez quicksave a quickload.
  • ty si fakt pako
  • Tohle je poradna zombie hra a ne last of us, ten je totalne prehodnocen a pritom je to jen linearni blbost, stereotyp, s obtiznosti pro mimina a samej quicktime event.
  • Deever
    Recenze na Games kritizuji jen velmi málo, ale tady mi to nedá:

Jsem po dlouhé době zklamán. Nechť slečna (?) Jiříková recenzuje tituly, ke kterým má zjevně blíž, třeba adventury nebo RPG. Líbily se mi třeba recenze na O orcích a lidech (haha!) nebo Deponii. Žánrově a zároveň stylově vyhraněné tituly by asi měl hodnotit někdo, kdo už má v oboru něco načteno/nakoukáno/nahráno (zdravíme recenzi na Metro: Last Light Lukáše Grygara). Protože u takto specificky žánrových a stylových her se vám u recenze vyrojí především čtenáři, kteří do problematiky trochu vidí a zajímají se o ni.

Vím, že každý nemůže být profík na všechno, taky nejsem. Ale o zombících něco málo vím a proto na mě z téhle recenze dýchl jen nezájem. Škoda.
  • Tak si kup poriadne PC , ty kapitalisto *12*
  • Až vyjde DayZ, tak vás všechny sežeru
  • frag.ment
    Až vyjde DayZ, tak už to asi nepostřehnem, protože sami budem zombíci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit