Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15k3
    až vyjde dayz tak se ukáže jak se všichni pletou
  • Bo jsou zhniláci pořád ještě v kurzu;-) A až konečně vyjde DayZ, to bude teprv mánie.
  • to tam je, na konci :D
  • Proč sakra alespoň v tý recenzi neni, že to ještě na PC neni ?
  • 15k3
    Další hra se zombíkama, nechápu proč, když témat je tolik, to už nemůže být ani zábava... *16*
  • Lucie napsala skvělé recenze, například předposlední the Night of the Rabbit; popsala ji naprosto přesně a jediné, co tam bylo k vytknutí, je absence zmínky o hudbě. Ale tato recenze mi taky moc nesedla, respektive moc neřekla, nicméně navnadila a dala do povědomí :)
  • Se divim, že to editor pustil na web. Nic proti slečně recenzentce, ale tohle není RECENZE. To je jak zadání slohový práce v 6. třídě na téma Moje bláznivé léto se spolužačkou Sabinkou. "tak děti, vezměte si pera, rozsah minimálně 1x A4, odevzdáváme za 45min". Sice snaha o originální pojetí, ale slečno :) spletla jste si zadání, to by bylo i na preview hodně málo.
  • Caincz
    Nehraju hry kvůli grafice a animacím, ale i jednoduchý vizuál může být hezký. Tuhle hru jsem zapnul a můj okamžitej první vjem byl "to vypadá hnusně". Pak jsem měl nějakým klackem nebo co to bylo umlátit zombii a to byl další skličující zážitek. Skutečně nejsem fanoušek CoD, hraju hry, jako jsou Demon's/Dark Souls, z komerčních blockbusterů se vojenským střílečkám poslední dva roky obloukem vyhýbám. Rozhodně tady nepolemizuju nad hodnocením autorky recenze ani nad tím, jak se ta hra může někomu líbit. Spíš mi asi něco uniklo a možná jsem to vypnul až moc brzo. Bohužel mám teď na stole tolik pro mě atraktivnějších titulů (např. The Last of Us), že nemám moc důvod se k tomu vracet.
  • GlaDOS
    Pc verze ještě není.
  • RECENZE O NIČEM.Nevim jak se hraje.Nevim u PC jaký stroj to zvládne.Vim jen že hra je.
  • frag.ment
    Jestli takhle hry recenzují ženský, tak se nedivím, že jich v herním prumyslu moc není a doufám, že jich bude ještě míň (nákop pro janchora *3* )
  • Viktor_H
    Tohlre má řešit nadcházející update... A upřímně, raději tento "ústupek", než neproniknutelná NPC, která tak ve výsledku překáží, blokují a celkově lezou na nervy...
  • koukám, že tu asi nejsem jedinej, co o tomhle počinu nikdy předtím neslyšel.. o to větší radost z toho mám... doufám, že PC verze mi brzo zaklepe na dveře *14*
  • ne je ne
  • frag.ment
    O této hře sem neměl žádne informace a po přečtení rencenze jsem na tom stejně, takže vím prd *3*
  • bobsh
    Vizuál mi nevadí, pro účely podobnýho arkádovýho sandboxu mi přijde fajn, ale ten boj je fakt příšernej, dva chlapi mlátí do jednoho zombíka, jejich zbraně procházej tělem toho druhýho, navzájem se jim překrejvaj modely, tohle fakt naprosto ničí jakejkoliv zážitek ze hry. Nebo situace, kdy vidim zombíka u plotu, připlížim se k němu, chci ho zabít, ale nejde to, protože pak zjistim, že on je vlastně z druhý strany toho plotu a tohle je jenom část jeho modelu, která nějak omylem prolezla pevnym plotem bez mezer. Vážně? (demo jsem ani nedohrál, může to bejt super hra, ale tyhle chyby mi jí fakt neskutečně ničí)
  • mno az bude PC verze, tak si to muzes pustit jako spravce *3*
  • Jak se muzu stat Adminem v te hre ?
  • Jak někdo může hrát/nehrát hru jen kvůli grafice/animacím? Tady je někdo rozmazlený =) Neber to osobně. Třeba to má vážný smysl "proč nehrát hru kvůli špatné grafice", třeba ti to vadí tak jako mě zase tupá AI, popřípadě de*ilní "zjednodušenost her", taky aby ti stačilo na celé CoD jen znak "W" a "Left Mouse Button" =D... Pěknej den ;)
  • Vypraveci recenze? Od dob co Andrew soulozil vrbu to chce panecku jinaci skillz, nez jake nam byly predvedeny zde. Nastesti vsechno zachranuje cislo, kterym se dokonce podarilo presne ohodnotit kvalitu tohoto titulu. Takze asi dobry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit