-
Tohle je poradna zombie hra a ne last of us, ten je totalne prehodnocen a pritom je to jen linearni blbost, stereotyp, s obtiznosti pro mimina a samej quicktime event.
-
-
Tuším že maš xbox a last of us jsi nehral. Na easy se to dá, ale na HARD se to NEDÁ.
-
Tuším, že jsi tu hru ani nehrál, ty mamlase
-
ty si fakt pako
-
-
Zombie jsou tak vdecnej namet do her az se mi z toho uz dela zle. Ale jinak to nevypada spatne..az na ty zombie..
-
-
No nejen do her :)
Ale je pravda, že zombie mají pro herní vývojáře celkem dost výhod.
Já už si na to pomalu zvyknul. Už bych se i divil, kdybych v nějaké hře začal masakrovat něco jiného než zombie :) -
U tohohle je to to samý jako říct je to dobrý hra až na to že je to hra :D
-
-
zrovna som si to stiahol na PC , dobra hra, lepsia nez dead island ci dead rising .. to su take detske traposiny bez rozumu len mlatit dokola, to sice robite aj v tejto hre ale ma to vacsi smrnc, potencial, a hlavne stale je to beta bohvie co sa casom este vylepsi, skor mi to pripada ako WD a dayZ ... a to su lepsie veci nez dead island 6 bodovy :D
moj nazor no :) -
Kluci a holky, na XBL je trial verze, neni nic jednodussiho nez si ji stahnout a vyzkouset...
9bodu je ale opravdu neadekvatni hodnoceni... Zvlaste pak kdyz jsou ve hre zminovany bugy, a "nasiraci" momenty. Ty by podle me v 9bodove hre byt nemuseli...
PCckari by mohli znat ceskou hru Numen... Asi tak kvalitni je to pocin... Takovy ten pokus o kvalitni hru... Co na tom ze muzes to a to, kdyz muzes jen to a to...a jeste to cely vypada jako spatnej vtip...
At to ta holcina napsala tak bo tak 9 je moc... Tak 6 mozna -
Jste fakt Mag*ri ! Metru LL date 7/10 a tehle ultrakarovine 9 ? wtf ? a o tom ze tu recenzi psala holka co zrovna vysla zakladku ani nemluvim !
-
-
Bože, ty jsi ale inteligent. Navíc ty jsi stopro ještě na základce. *5*
-
Lidi jako ty by raději neměli mluvit vůbec...
-
-
Prave proto ze jsi anonymni magor tak ti to dovoluje byt drzy a prechytraly, jinak bys sedel v koutku jak hodne stenatko a neotravoval kdyz se bavi dospeli *2*
-
-
patri na zacatek diskuze..
-
-
Proč tato hra nevyšla i na PS3-4?:( Zahrál bych si ji..
-
Ač vlastník PS3/4 jsem si prakticky i kvůli této hře pořídil XSX. Nyní na konci hra mě čeká těžké vystřízlivění a vědomí, že jako jednu z mála her už tuhle nedohraju. V závěrečné misi Wall (já vlastně nevěděl, že je poslední), mě nenapadlo narvat se střelivem po okraj a moje postava zahynula. No a každá další generovaná postava začínala hned tutéž misi s horšími a horšími podmínkami (navíc sama, protože všichni zbylí čekají u zdi) až už mě začalo iritovat vyvíjet novou postavu prakticky od nuly a v místech s vyčerpanými zdroji. Když k tomu přidám věci , které mi vadily od začátku - nemožnost uložit hru, respawn zombií, přejíždění zombií autem nepřináší žádný plus (naopak), ale je nezbytné atd... Tohle je prostě hra, kde snaha o reálnost těžce převážila zábavnost. Do 2. dílu už nejdu.
-
Upřímně těšim se na recenzi od doby co hra vyšla a pak to sepíše nějaký pako a tu sračku ještě vydá. Nejhorší recenze co jsem kdy četl. Takhle se už léta nepíše. Naprostý trapas.
-
-
Tvé řádky jsou naprostá žumpa bez špetky úcty k práci ostatních. *11*
-
Určitě to nebude jediná recenze na netu. Ale chápu, potřeboval ses někde vyblít.
-
-
nevim jestli by hre nejak zvlast uskodila mozost po zabiti vratit se treba o urcenej casovej usek zpet (proste loadnuti v case kterej bych si urcil). Kdo by nechtel pouzivat by to nemusel kdo ano ten by byl stastnejsi ze si s oblibenou postavou muze zahrat dyl.
-
-
Protoze diky tomu to ziska na atmosfere, kdyz jde do tuhyho, tak nepustis ovladani a nejdes si dolejt caj, ale snazis se svoji oblibenou postavu zachranit, co to jen jde. Hold ne vzdycky to jde, ale je to tak fakt lepsi nez quicksave a quickload.
-