Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15k3
    Další hra se zombíkama, nechápu proč, když témat je tolik, to už nemůže být ani zábava... *16*
    • Bo jsou zhniláci pořád ještě v kurzu;-) A až konečně vyjde DayZ, to bude teprv mánie.
      • 15k3
        až vyjde dayz tak se ukáže jak se všichni pletou
        • frag.ment
          Až vyjde DayZ, tak už to asi nepostřehnem, protože sami budem zombíci.
          • Až vyjde DayZ, tak vás všechny sežeru
  • Těžká arkáda a podle toho to vypadá. Prakticky se jedná o pobíhání a mávání klackem kolem sebe. Zbraně nemají žádnou hodnotu damage, takže je téměř jedno, jestli máte klacek z lesa nebo mačetu a když dostanete auto, stačí mrtváky přejíždět. Plusem je prohledávání budov v noci s baterkou, ale pouze na k tomu označených místech - zapomeňte na to, že budete šacovat mrtvoly nebo někde prolézat regály - prostě co se dá prohledat "svítí" a nic jiného tam není. Graficky to na PC i na ultra detaily vypadá otřesně, nejlépe to pustit v malém okně, protože mít to na 24" monitoru přes celou obrazovku je na zvracení. Kamera se od zad pobíhajícího "klacekmama" nedá nijak oddálit (otáčet kolečkem myši k tomu přímo svádí), parťáci jsou na škodu, protože mají tendenci odvést sami všechnu práci a můžete koukat, jak skáčou s klackem po mrtvole (jsem si připadal jak někde na planetě opic) a dát si při tom kávičku. Mrtvoly až na bosy do sebe nechají bez obrany mlátit klackem, jediné riziko pro vás je, když na vás vybafnou zezadu a nejlépe ve více kusech. Pro mě zklamání, jeví se mi to jako nedodělek, při tom to má šanci na mnohem víc - stačilo přidat RPG, zbraně rozdělit podle účinku a ubrat arkády, bohužel fakt, že hra vznikla původně na konzole to dostatečně vysvětluje - co očekává průměrný konzolový fakan? Přiblblé pobíhání a vedení za ručičku po celou hru, aby snad nemusel u mačkání gamepadu myslet.
    • Doplňuji: s nějakými 3 grafickými mody, co zlepšují textury, přidávají trávu a bůhvícoještě a s modem Survival je to jakž takž hratelné a dokonce to má i trochu té zombiee atmosféry. *1* I přesto je 9 z 10 dost přehnané hodnocení. Tak 6/10 s modama je poctivé.
  • Vypraveci recenze? Od dob co Andrew soulozil vrbu to chce panecku jinaci skillz, nez jake nam byly predvedeny zde. Nastesti vsechno zachranuje cislo, kterym se dokonce podarilo presne ohodnotit kvalitu tohoto titulu. Takze asi dobry
  • Jak se muzu stat Adminem v te hre ?
    • mno az bude PC verze, tak si to muzes pustit jako spravce *3*
  • Proč sakra alespoň v tý recenzi neni, že to ještě na PC neni ?
    • Už je. Mrkni na Steam.
    • to tam je, na konci :D
  • at uz soucasna generace deti vyroste a skonci diky tomu ta zombimanie, dekuji, odejdete (ulehnete zpet do hrobu) *6*
    • Blue.Shark
      Rejp, rejp. Mně se současný zombie trend zamlouvá mnohem více, než předchozí světové války. A po zombie přijde zase něco jiného, tak se s tím smiř.

State of Decay každopádně vypadá moc zajímavě, i když mi trošku nesedí grafické zpracování. Jelikož mě ale hodně bavil seriál The Walking Dead a říkal jsem si, jak bych se choval v podobné situaci, jsem velice vděčný Undead Labs za příslib zajímavých situací a přes grafiku se mile rád přenesu.
      • Pokud vim tak zombie se tahnou hrama uz od dob Resident Evil 1 a to uz je hezkejch par let..takze atdy nejde o trend..ale o posedlost a nudu k uzoufani..
        • no tenkrat to byla spis vyjimka, ta moda prisla az nekde s left4dead...
          • Každá lopata s mozkem si může všimnout, že zcela všechno má "svou módu". A tyhle tvoje nářky a reakce podobných gum jsou práve jen oním "módním" zbytečným zvracením, páč vám to ve vašem malém mozečku zrovna dovolují vaše už přece jen nevyvinuté instinkty se vyjadřovat bez toho, aby vám to seplo.

Ale má to cenu vysvětlovat nějakým anonymním magorům zas a znova jak se to vlastně má? Ne, nemá.
            • Radioaktivni_surikata
              >>n: napsal to jako totální hulvát, ale pointu má dobrou *3*
            • za to ty budes mit mozek minimalne velikosti prumernyhio angrestu *5*
        • To už je podle chuti, někomu se to líbí někomu ne.
  • Viděl jsem nějakej gameplay a přišlo mi to jako úplně průměrná nic-moc hra a tady najednou devítka, zajímavý :D
    • Mart9
      Ovšem na rozdíl od všech přehnaných hodnocení béčkových her mě tato recenze celkem přesvědčila, že by to mohla být dobrá hra. Tedy alespoň začátek recenze, protože mi to připadalo jako vyprávění příběhu, který nechci vědět, takže jsem dál nečetl.
      • neboj se, je to sandbox, takže ten příběh byl jenom to co si vytvořil ve hře z rozhodnutích autor :) už se těšim až to vyjde na PC , na tohle a dayz se hodně těšim :)
  • spatny to neni ale chyb je tam mraky takze zas tak dobra hra to teda neni a 9/10?se proberte s tim hodnocenim a obsahem recenzi taky.nastesti to nebylo drahy ale i tak vyhozeny prachy
  • TheGGG
    lol co to je, vypadá to jak mise dělaná v editoru warcraftu 3
    • Pete.palis
      lol, co to je nademnou? *16*
      • TheGGG je dobry ogar, ale jinak je to uplný kok*t.
      • celoush
        místní troll *3*
  • Výborná recenze, bylo by fajn mít tam více detailů o světě, ale i tak - výborné! Už se nemůžu dočkat až hra vyjde pro PC :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit