Steam Deck je zázračné herní zařízení, které ale vůbec nepoužívám
-
Trololol
Stačí jenom kliknout na odkaz článků s věkem uživatelů Switche od Andrew23 a všem jasné, jak se tady urputně snažíš trollovat.
-
Éh, je ucházející at best. Lepší než poslední Predátor, ale to je asi tak vše.
-
Za me je SteamDeck super. Jen z pohledu software je to zazrak co kluci dokazi vse v Linuxu emulovat.
Ja hraju na gauci kdy deti okupuji televizi a zaroven nechci jit do jineho pokoje k PC.
Dohral jsem vsechny Playstation hry a kopec dalsich her na ktere bych normalne nemel nikdy cas. Vlastne az s timto zarizenim se mi plne otevreli moznosti me Steam knihovny.
Ne tohle neni zarizeni do MHD ale do vlaku na par hodin se zasuvkou, nebo na doma ci hotel. Idealni na dovolenou.
-
Koupil jsem si Deck na cesty, ale nakonec cestuju mnohem míň, než jsem předpokládal. Už jsem si myslel, že na něj bude padat prach, protože v systému mobil-tablet-PC-konzole nebude mít žádnou funkci, ale pak jsem zjistil, jak se na tom báječně hrajou staré hry. Momentálně sjíždím celou sérii Tomb Raider a parádně se bavím. Na PC to vypadá fakt příšerně po těch letech, ale na Decku naprostá pohoda.
-
Steam Deck má optimalizované ovladače ve vlastním OS. pokud tam narveš Windows a stěžuješ si, že má ovladače na houby, tak je to podobné jako narvat Android do iPadu a stěžovat si na špatnou podporu. OK, Valve výměnu OS nezakazuje a tvrdí, že je možná, ale taky nemá důvod nějak extra podporovat konkurenci. Z FIFA z EA obchodu nemá nic, z FIFA ze Steamu má procenta. Dělat si s tím můžeš co chceš, ale na vlastní riziko.
A ohledně konkurenčních handheld PC. Ty jsou o dost dražší, takže se nemůžeš divit tomu, že Steam Deck není tak výkonný.
-
Já jsem majitelem Steam Decku a žáhná pecka to není, ale předražený nekvalitní krám. A jen tak mimochodem, vůbec netuším, co je to ten redit.
-
Jaký je rozdíl jestli si koupím FIFUpřímo od EA ne od Steamu? Hra má pořád stejná data, jen Valve do Decku narve naprosto neschopný ovladač (tedy jen se tak softwarově tváří) jen z toho důvodu aby nebyl kompatibilní s ostatními launchery. A to nemluvím o ostatních argumentech o kterých jsem psal - samovolné restarty, příšerný hluk a taky ty o kterých jsem nepsal - poměrně slabý výkon. Když notebooková APU dokáží mít v konkurenčních handhaldech vyšší výkon než čistě na hraní vyvinuté APU tak je něco špatně. Plasty taky nestojí za moc a v kombinaci s tím šíleným přehříváním nebudou mít dlouhou životnost. Za mě je Steam DECK předražený krám.
-
Už dost nebo se roztrham smíchem. Ty popularito 😀 Tak jako určitě. Užívej si popularitu zařízení na redditu. Jsem osobně rád, že někoho takového na Switchi nepotkám.
-
Ty nebudeš nejostřejší tužka v penále, viď?
-
Pro boomery fajn. Představa, že po celým dni v práci budu večer ještě vysedávat u PC se mi kroutí prsty u nohou.
Switch pro mě byl novou renzancí hraní. Člověk s rodinou je rád, když si utrhne tu pět, tu dvě minutky volného času, kde se dá. Ale Dark Souls 1 už mám dohraný pětkrát. Teď přišel čas dojet Elden Ring a Sekiro. Těším se, až můj Deck dorazí.
Ale vyboďneme se na diskuze chlapi, čas vystřídat děcka u Disney+, je novej Predátor a je dobrej!
-
To je fakt, vetsina uzivatelu switche jsou deti a ty na reddit nesmi.. neco na tvem prispevku urcite bude😆😆
-
No ja myslim, ze je to jediny ukazatel popularity, lidi to zarizeni maji radi a tak o nem diskutuji na redditu a mnohem ve vetsi mire nez o Switchi.. to je jasny ukazatel😉
Plus Steam Survey, podle OS lze odvodit jeho uspesnost, jsem linej to hledat, ale posledni co jsem videl na redditu, tak deck je nejpouzivanejsi zarizeni pod linuxem😉
-
Sorry, ale tvůj argument má zásadní chybu. Počet uživatelů Redditu není zrovna nějakým ukazatelem úspěšnosti.
-
vsak, japonsko ma 125m obyvatel, kdyz poberou temer ctvrtinu prodeju, tak celosvetove je to marginalni kus hw
-
Prosím o odkaz na tvé tvrzení. Pokud jej máš podložené. Btw. Switch prodal v Japonsku cca. 26mil. kusů. Celosvětové číslo prodejů je pak kolem 111mil. Takže mi to Tvé tvrzení nesedí. Aha, Tys chtěl být jen vtipný a teď jsi vlastně uboze trapný. Je mi Tě líto.
-
v japonsku dostavaj deti konzoli od nintenda driv nez prvni dupacky, takze popularni mozna v zemi vychazejiciho slunce
-
Jestli to nebude tím, že drtivá většina uživatelů Nintenda Switch ti dlabe na nějaký reddit. Tohle je naprosto retardované odvození toho co “je populární” tvl. Popularitu můžeš objektivně posoudit maximálně prodanými kusy a ne nějakým fórem na internetu.
-
Jen pro srovnani, Deck je pecka... trochu cisel z redditu:
R/Switch 163T uzivatelu za x let od launche
R/SteamDeck 164T uzivatelu za par mesicu
Deck je maximalne popularni, me treba Switch nema co nabidnout, HW spatnej uz v dobe vydani a tech par exkluzivit, tak z toho by si clovek vybral tak 2 az 3. Switch bych koupil a koupim, ale jen pro deti.. pro dospeleho hrace to nema smysl..
-
no pozná se to tak, že o to bude malý zájem. Tak zatím to jen předpokládám....