Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi s tim trapnej jak zaseklá deska. Nemáš něco lepšího na práci ?
  • S tím můžu jen souhlasit!
  • Mmch. Mafia 2 nebyla tak zlá hra, to byl jen přehnanej antihype stejně třeba jako u Microsfotích Wist. Z těch se taky dělalo ztělesnění zla a přitom to byl fajn operační systém.
  • Možná tak u dětí, co nikdy neměly partnerku, práci, koníčky, nic, jen pořád dokola do noci paření.
  • Co je na tom k nepochopení? Přes konzoli se ti zase tvými slovy sejří operační systém Sony či Mrkvosoftu...
  • Prvni, co delam po stazeni hry je, ze instalace techle veci mazu. Opravdu nechapu, proc bych mel porad dokola instalovat to same. Nejsem nesvepravne h o v a d o.
  • Steam je vynikajici co se komunitnich sluzeb tyce. Pak diky cloudu a moznosti hrat jednu hru legalne na vice strojich. Co me ale na nem sralo odjakziva je to prvni spusteni...Nekdo tu rikal neco o mentalne postizenych veverkach....co by bylo teprv tohle? :D Kdyby to aspon sikovne zakamuflovali do download procesu,nebo kdyby se to delalo automaticky okamzite po stazeni...ne....Ono to keca,az prijdete z obeda,chcete si to zahrat a pak vas to dalsi minuty sere tim,ze to zjistuje,ze mate vlastni spravnou verzi DirectX a C# Redistributables nebo co to je...hruza des.
  • Nesnáším protože je to další špehovací naprosto zbytečný program a neustále mám s ním problémy s patchi které nechci.
  • Kozy
    A kde se praví že je musí hrát hned, mě toho taky čeká spousta, zrovna ted se chystám na system shock 2.
  • k tomu region locku :D co takto si natukat do googlu UK steam :D a tak kupit tu hru ?
  • Hmm, vsimol som si podivnu vec, co sa tyka Steamu. Ludia v mojom okoli nakupia na Steame hry za par supov, ale potom ich nehraju. Proste maju na ucte po ko**t hier za 2, 10, 15 €, lebo je to vyhodne a postupne odkladaju ich hranie na neurcito, preto ze casovo sa to neda zvladat.
    Potom sa takeho "hraca" spytam, ze co hovori na tu a taku hru a on mi povie:
    "Hej, mám ju kupenu, ale este som ju nehral, takze ti o nej nic nepoviem" *7*
  • Nazdárek a kdo tě nutí žít ????
  • Tady to je věc jednotlivých vývojářů a vydavatelů. Každý, kdo jde na Steam má možnost volby. Valve nikoho nenutí vedle Steam verze neudělat i DRM-free verzi. Jako příklad se dá použít například Slender, CitiesXL a spousty a spousty dalších her, které jsou třeba i zároveň na GOG bez Steamu, případně i přímu u výrobce ke koupi. Valve opravdu nikoho nenutí, pravdou ale je, že Steamu vývojář asi těžko odolá, protože nabízí dost udělátek.
  • Co to? nejak nechapu co myslis. když si koupim konzoli tak se mi tam s.re nejakej program jako steam abych mohl hrat? myslim ze ne...nebo panbuvi jak jsi to myslel..zejo
  • Kdyby nebyl Steam pirátím hry dodnes...Slevy, aktualizace, achiviementy, počítadlo času, screenshoty, přátelé, to všechno je pro mě dostatečná motivace koupit každou jednu hru kterou chci, a je na Steamu...
    Hlavně nebýt všech těch Left 4 Deadů, Doty 2, Counter-Striků, nikdy bych nepotkal ty skvělí lidi se kterýma hraju do dneška...
  • fulscreenem myslím maximalizaci okna na celou obrazovku. ja tyhle ikonky vpravo nahoře používat umím... ale od obrazovky sedím dál a když se mi celej steam zobrazí ve vertikálm pruhu uprostřed obrazovky, tak se to z dálky čte dost blbě. wevobé stránky taky nejsou všechny dělané na rozlišení 1920*1200, ale tam si je můžu zvětšit ctrl+kolečko myši.
  • ucho
    takže jestli to chápu dobře, jsi vlastníkem všech konzolí, protože chceš hrát hry a oni tě nutí je kupovat.
  • Myslim, ze by ses mozna divil, kolik lidi pouziva steam dobrovolne. *3*
  • tohle vypada docela duveryhodne

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3121139
  • je to teda uz davno, ale pamatuju, ze uz tenkrat lidi tweakovali fonty (velikost i druh pisma), tak zkus strejdu gugla, obcas dobre poradi *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit