Přejít na výpis diskuzí
Steam má 65 milionů účtů, naráz službu užívá 6 milionů lidí
30.10.2013 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Dlouho jsem odolával, dlouho. Ale taky mě dostali. Ty jejich slevy jsou zabijácký.
-
To myslíš jako iTunes, který tu byl dávno před Steamem?
-
nic proti tomu kdyby šlo jen o prodej her, ale kvúli tomu se mi přece tahle hlopá aplikace nemusí zpouštět při startu a pak skrytě běžet na pozadí kde si na své nic nedělání vymezí nemalou část mé operační paměti, když k tomu připočtu otravné aktualizace je pro mě Steam nežádoucím parazitickým programem
-
Měli by se víc soustředit na kvalitu vydávaných her, zvlášť když chtějí prorazit s Linuxem. Je super, že slevy a tak, ale když si třeba koupim Shadowrun a Larryho remake, obě dvě mi splňují oficiální požadavky a ani jedna nefunguje, chybí půlka grafiky, nebo se nic nezobrazí, tak opravdu nevím, jak to tímhle stylem chtějí s Linuxem a SteamOS udělat. Jako já tomu rozhodně fandim, ale trochu mě dožírá, že si koupim hry co nefungujou. Maj to mít pořádně vyzkoušený, než je dají k prodeji na Linux.
-
jj to urcite, platit znova za ten isty obsah za ktory si platim na kabelovke... voyo heh
-
itunes LOL, to by pouzival len magor
-
U nás v ČR je na filmy voyo.cz.
-
hudobne mas napr itunes na filmi neviem ci nieco je....
-
Samozřejmě že se ví, jak Valve posuzuje aktivní účty. Aktivní účet je ten, který si aspoň jednou ročně koupí (nebo aktivuje) hru. Nějak takhle jsem to někde četl, ale už nevím kde.
-
Pomalu ale jistě ke cloudu. Zrovna včera jsem rozdal poslední zbytky her na fyzických nosičích, a to co mě bavilo, jsem zakoupil znovu na Steamu, za necelých 250 kč. Vždycky se musím smát, jak jsou hlupáci z hudebního, filmového či knižního průmyslu mimo a nedokáží vytvořit podobnou celosvětovou síť pro jejich obory.
-
Takhle se dela "Byznys" panove. Well done. *3*
-
To je sranda se ohánět statistikami z aplikace, která beztak u půlky lidí jen běží na pozadí a neví o ní a tudíž ji nevyužívají...