Přejít na výpis diskuzí
Steam má 65 milionů účtů, naráz službu užívá 6 milionů lidí
30.10.2013 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Tak to jo, dík.
-
Souhlas, koupe Mafie2 je velkáá blbost. Lituji penez teh lidi a lidi jak byli zklamani ted si to ponesou v sobe dokonce zivota hnev, vztek a pocit bolesti i tu bolest a zast. *13* Mir s nimi, a duch svaty .Amen.
-
Ale to je pak tvoje blbost. *3*
-
Dobře, dejme tomu, i když bych čekal, že se v betě aspoň dostanu do hry a neskončim v nefunkčnim menu. Každopádně ten Larry je final a nefunguje.
-
To těžko. S Linuxem pracuju už řadu let a jsem programátor. S chybně napsanou aplikací a s chatrnými ovladači grafické karty ale nic neudělám.
-
a je vubec ten shadowrun final?
October 15, 2013 29 Comments
Patch 1.1 and Linux now in Beta!
Greetings!
We thought we’d pop our heads up for just a bit and let you guys know about the latest developments for Shadowrun Returns. The big news today is about Patch 1.1, which has two major parts: early access to the code improvements that we are putting in Berlin and the initial release of the Linux version of both the game and editor! -
To nikdo nečte. Důležité je, že je na krabici napsáno Mafia 2 a nahoře vlevo PC DVD-ROM.
-
Na Steam třeba nedám dopustit. Steam u mě splnil ten úkol, že nejenom že ho mám, ale ho i rád používám. Tzn, když si můžu vybrat verzi hry tak preferuju Steam třeba před no DRM apod.
-
Neni to blbosť, pretože ľudia sú ovce, čo si ochotne nechajú sr*ť na hlavu a pár výnimiek čísla nezmení. Mať ťa pod dohľadom sa im proste oplatí a v budúcnosti to bude len horšie...
-
To bude spíš chyba v tom bobku na židli *15*
-
taky si tim marne lamu hlavu, ze nechavaj svuj potencialni zisk radsi kolegum z rapidshare apd.
-
Proste na konzoly, only online je padle na hlavu. *3*
-
Ten problém co odkazuješ je jendak jiný, než jsi popisoval a za druhé i nesmyslný. On tam píše, že mu vytěžuje 100% při startu a to je uplně normální, když program nabíhá. Tys psal, že ti to dělá, když už aplikace běží.
-
Jasny, ja pujdu Reinstallovat Win jen kvuli Steamu, z visne si spadl ne ? *7*
Navic, nechapu proc se tu resi, to ze mam problem se Steamem, ja nic takoveho nepsal ja jen psal ze to muze vytizit a ha jen ja jo ? http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2117753 Mimochodem jsem podsten tim , ze tu mam ac nevim jak jeto mozne. Sve fanousky. *4* Dekuji za vasi prizen.( minuskovy i ostatni ) *5* http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2133571 ... A co vubec , proc to resit. Me to je fuk, na steamu hraji jen obcas ale nemuzu ho mit zaplej porad (24/7). Prestante to tu resit, ja s tim problem nemam. *4* -
Tak na to bych potřeboval nějakej výklad. Nic ve zlym *3*
-
A ano, problem bude u tebe, protoze takhle se Steam normalne nechova. Kdyby jo, tak je to nepouzitelny SW a stezovali by si na to vsichni, coz se (svete div se) nedeje. *3*
-
Vir nevim, ale evidentně se Steam musí s nečim prát, co máš nainstalovaný v počítači, ať o tom víš nebo nevíš, protože aby program vytěžoval CPU na 100%, tak by musel obsahovat nějakou závažnou chybu a to by dělalo víc lidem a nebo tam musí být s něčím konflikt. Zkusil bych reinstal OS *3*
-
Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol. *3*
-
To je prece blbost ne, ubyli by kvuli tomu prodeje a melo to byt az v Nextgen... jesteze ze ses zeptal jinak by to vyznelo tak ze... Ja jsem proti tomu a zasadne. Abych mohl hrat a mit net pff jesteze to bude/je tak jak je.
-
OOooo... tos mi to teda vysvetlil, o virech neco vim a uz sem mel prilezitost si s nimi uzit. *3*
MMm, navic tezko vir kdyz to delava jen se zaplym Steamem, jeste tu nekdo "nechape psany text". *4* Argumenty mohou byt leda zadne. *4*