Přejít na výpis diskuzí
Steam má 65 milionů účtů, naráz službu užívá 6 milionů lidí
30.10.2013 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Tak ty ses tezkej bezmozek.
-
Zober si ze ides na pol roka, rok... do zahranicia.
A chces si zahrat niektoru so svojich hier, ale tie lezia doma na policke.
Takto nastartujes steam a stiahnes si svoju hru a hraas.
Hovorim s vlasnej skusenosti, nemal som v zahranici vlasne PC.
Ale nevadi na Steam sa nalogujem aj na ine pc a mozem sa hrat. -
Krajší pocit? To si nad tými obrázkami na krabičkách honíš?
-
Mne sa koncept achievementov páči, ale nepáči sa mi ich podoba. Väčšinou sú smiešne jednoduché, alebo je ich obtiažnosť vytvorená len tým, že musí hráč nejakú činnosť dlhšiu dobu opakovať.
Zaujímavejšie by bolo, keby predstavovali skutočnú výzvu, napr. namiesto "zabi 100 ľudí" by bolo "zabi 100 ľudí zásahom do oka vo výskoku", takýto achievement by mal podstatne väčšiu hodnotu a vypovedal by niečo o schopnostiach hráča...
Súčasný stav je taký, že sa ani nemusím snažiť a značnú časť achievementov splním nevedomky počas hrania... -
to ja si neviem predstavit kde by som vsetky tie krabicky skladoval
-
Nemá někdo odkaz na devypatlátor? Já tomu klukovi nerozumím ani slovo.
-
Steam ma jasne zadefinovanu podnikatelsku cinnost ako digitalna distribúcia hier takze tvoja sťažnosť je bezpredmetna.. Navyse ho nemusis pouzivat
-
Steam je to najlepsie co mohlo pc hranie postretnut
-
Mně běží CPU na 100% pokaždé, když čtu jakýkoli z tvých příspěvků. To ti rodiče dali zaracha do konce roku nebo co, že nemáš nic jiného na práci a zbyla ti už jen potřeba vyjadřovat se tady úplně ke všemu a to ještě jako ho*ado. *7*
-
S koncem roku planuji napravit herni resty ktere sem za posledni dobu nasbiral a dam krk na to ze minimalne jeden z nich bude Steam vyzadovat. Tudiz bych letos mohl svuj ucet i vyuzit ne se k nemu co tri mesice jen preventivne prihlasovat.
-
Nesnáším steam ale jsem nucen ho používat chci zpátky doby kdy stačlo pouze nainstalovat krabicovou verzi
-
když máš ten problém jen ty, nenapadlo tě, že podstata toho problému nemusí být u nich, ale u tebe?
-
steam ma svoje plusy a minusy samozrejme, co sa mi nepaci ten system kupovania a stahovania hier cez net, myslim ze je krajsi pocit mat na policke do zbierky peknu krabičku s hrou nez stiahnutu na steame, vyhoda je ze mozem to instalovat kde chcem aj na cudzom PC staci sa prihlasit ,takze nemusim ist kamosovi s krabicou , OK vyhoda
ale do prkinka nech nieco spravia s cskom a inymi hrami, napriklad red ochestra, neviem cim to je ale csko mi kedysi vobec neblblo, teraz to musim mat vsetko na LOW lebo to vkuse pada zasekava a sem tam zalaguje
nemozem normalne hravat vzdy mi to padle, ale hlavne ze ostatnym s tym problem nemaju len ja -
Tohle ale už bylo u her od pradávna. Je to obdoba jako když jsme chodili do maringotek hrát na arcade automatech a předháněli jsme se kdo bude mít v top10 lepší score. Pro někoho může být právě to zábava. Sorry. Reakce na bvfgbb.
-
Ajchy sou obcas zajimavy, pak aspon ma clovek nejakou motivaci aby stale hral a hra mu vydrzela dele. *3*
-
Občas mě baví udělat si achievementy u nějaký hry (napadá mě Dishonored), ale tak hraní je snad privátní záležitost. Nikdo tě do ničeho nenutí.
-
Má to svoje plusy na druhou stranu spousta lidí nezná hranice a nahání achievementy a běda jak má někdo v profilu u Minecraftu nahráno vice hodin, z obyčejné zábavy se dnes dělá téměř zábavní kult, možná i to je důvod, proč mě to hraní nebaví jak kdysi
-
larry me zas tak nezajima, abych vedel, ze jeho linux verze byla slibena az v ramci stretch goals *5* (neboli, ze bych se divil, ze uz je hotova)
nicmene je to faux pas, ze z tech malo her na linux jeste dve nejdou ani spustit -
Chlubit se veřejně svou debilitou a leností přečíst si, co hra vyžaduje, to chce notnou dávku odvahy nebo IQ Zmrzlé vody.
-
Už nic nepiš:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif