Přejít na výpis diskuzí
Steam má 65 milionů účtů, naráz službu užívá 6 milionů lidí
30.10.2013 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Ano, urcite 50 milionu lidi jasa, ze jim nekdo neco vnutil...
-
steam client nebezi ve fullscreenu .... leda zebys mel permanentne big picture
-
A ja si vzpominam, jak jsme vsichni hrali non-Steam verzi a smali tem troubum, co porad resili, proc jim to nejde...
-
Predstav si, ze jedes na tyden na sluzebku, do zahranici a chces si po vecerech zahrat na laptopu. Wifi na hotelu je draha jak prase a pomala jak snek. Ale hlavne, ze mas vsechny svoje hry na Steamu, ze?
-
Pokud to kupujes pres net, tak spousta obchodu to tam stale neuvadi.
-
Protoze treba patch 1.2.2 na EU4 tak zmenil mechaniky boju, ze to bylo nehratelene? Nebo treba proto, ze mas rozehranou hru s modem, ktery ti po patchi nejde? A nebo treba proto, ze vetsina neni nesvepravna jako ty a nepotrebuje dalsi program k tomu, aby si hru opatchovala, pokud bude chtit?
-
Opravdu nechapu, proc Steam fanboys museji porad dokola opakovat ten nesmysl. Ano, lze vypnout automaticke aktualizace, ale ten patch se stejne stahne v momente, kdy tu hru spustis. Takze mne ho to proste vnuti at chci nebo ne. A zrovna ten tvuj zminovany Tomb Raider mel u kazdeho patche jeste beta patch, ktery to revertoval zpatky, protoze sami autori uznali, ze jejich patch to muze roze*at. Neni tedy vyhodnejsi nedelat z lidi debily a nechat je samotne rozhodnout, zda chteji patch nebo nechteji?
Zajimave, ja resil Legends of Pegasus, totalni nedodelek ktery nemel vubec vyjit a Steam/Valve se rozhoupal az po tom, co vyvojari zkrachovali a to jeste tak, ze mi prachy vratil na Steam penezenku. Kamarad zkousel refundovat Rome Total War 2 a byl pekne vyfuckovan s tim, ze hru stale patchuji, tak co si stezuje. Ukaz mi jakykoliv jiny obor podnikani, kde s tebou mohou takto vyjebavat a kdyz se nastves a reklamujes platbu u banky, tak ti zabanuji ucet. Opravdu nechapu a nikdy nepochopim, jak muze nekdo takovouto "sluzbu" obhajovat.
Hmm, co treba kdyz si ty hry chci vzit s sebou na cesty? Muj laptop neni nic extra, ale nektere jeste rozjede. Diky bohu za gog.com, kde si muzu s tim, co jsem si koupil delat co chci.
Ale mne, jako zakaznika, nezajima kdo za to muze nebo nemuze. Mne zajima, ze jsou tam hry o dost drazsi nez kdekoliv jinde. -
Stejne jako Steam neni jediny distributor na trhu, ze? A kdo nas nuti hrat ty hry ze? Nejaky jiny argument by nebyl?
-
Jo , nesvary v podobe "Steam Early Access" pfuj to uz je lepsi rovnou Beta/Alpha upiratena z netu, neplati to pokazde ale taky se tim neda nic moc argumentovat. *4*
-
Ano a proto jsou Steam hry ke stazeni v den vydani, ne-li drive...
-
Vidis a to by tech, dejme tomu 40-50milionu s tebou vubec nesouhlasilo, Steam se pro vetsinu podobne jako Facebook stal uz tak nejak soucasti zivota a bez nej by byl zivot tezsi. *4* Jinak Souhlas kde sou ty doby krabicek, jesteze tu jsou ty konzole a ty krabicky budou mit jeste dlouhou dobu. *4* Fyzicke vlastnictvi nad to holt neni no.
-
Steam ma sve pro a proti. Osobne ho moc rad nemam. Vlastnictví her na nem je dost podobne vlastneni piratske verze, proste nejaka data na disku plus mail o tom ze jste si hru koupily. Krabicka, pekny barevny manual, pripadne mapa nebo další bonusovy materiál mi prijde daleko lepsi. Me osobne to dava pocit ze jsme si skutecne něco koupil. Ovšem slevy na steamu jsou kolikrat tak mocne ze se clovek chova jako ptak co mu někdo pravidelne sype krmeni do ptaci budky. Kazdopadne si je urcite dobře pamatovat ze steam je neco co lidem bylo povinne vnuceno(kecy typu nemusis to používat me nezajimaj, musim, hraju hry a pokud je enchci krast , neni vyhnuti) a nezapomínat na to. Nadseni z toho ze mam hry na steamu bohužel nikdy s nikym sdilet nebudu.
-
To mi nestaci dostat "nedodelek" na kterej sem cekal bezmala, 8-10let. Vzdyt jo to je dobre, ja ti to neberu... ja jen se snazim na ni zapomenout. (Konec, hlavne) Doufam ze Mafie3 nebude... pac by musela uz bejt uplne neco jineho, nez byla2.
-
pro upřesnění - steam client běží ve fullscreen režimu, ale samotnej obsah je zobrazenej jen v pruhu uprostřed monitoru. kolem dokola je šedé prázdno...ať dělám co dělám. pokud na je nějaká fičura, tak se rád nechám poučit.
-
Užil jsem si to, protože jsem dvojku absolutně neporovnával s Mafií 1. Jsou to dvě odlišné hry, na které je potřeba i odlišně hledět.
-
"Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol."
Jack je totiž nadčlověk. #freejack1947 -
Hele, na jeho obranu mam taky krabky rád. Ta vůně DVD a dřív i manuály (na to už dneska serou). Pamatuju si tu mega krabici Age of Mythology, co jsem dostal k narozkam. Hezky casy, ale je pravda, ze uz to fakt neni kam davat...
-
Jasny, jsem tu porad 24/7 a vyjadruji se ke vsemu a vetsinou "uplne blbosti" je to ma psychicka porucha. Zaracha mi nikdo davat nemuze , uz jsem par let dospely, bez urazky. No, Poirote asi si to konecne rozlouskl. *3*
-
Coze, to si musel bejt hrozne zoufalej ja doparil jednou a secky datadisky, bylo mi spise do place.
Jak mohli zmrvit tak paradni tema, uz dost nechci otevirat stare rany Ja chci zpatky Mafia1 nejaky Remake. *13* *4* -
uzkej pruh ? wtf ... co tak zkusit tlacitko maximalizovat nebo si to roztahnout do pozadovane velikosti pres kraj okna ...