Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Na Steam třeba nedám dopustit. Steam u mě splnil ten úkol, že nejenom že ho mám, ale ho i rád používám. Tzn, když si můžu vybrat verzi hry tak preferuju Steam třeba před no DRM apod.
    • Matně si vzpomínám, jak se nadávalo při vydání Half life 2, že si k tomu musíš instalovat steam.
      • A ja si vzpominam, jak jsme vsichni hrali non-Steam verzi a smali tem troubum, co porad resili, proc jim to nejde...
    • Má to svoje plusy na druhou stranu spousta lidí nezná hranice a nahání achievementy a běda jak má někdo v profilu u Minecraftu nahráno vice hodin, z obyčejné zábavy se dnes dělá téměř zábavní kult, možná i to je důvod, proč mě to hraní nebaví jak kdysi
      • Mne sa koncept achievementov páči, ale nepáči sa mi ich podoba. Väčšinou sú smiešne jednoduché, alebo je ich obtiažnosť vytvorená len tým, že musí hráč nejakú činnosť dlhšiu dobu opakovať.

Zaujímavejšie by bolo, keby predstavovali skutočnú výzvu, napr. namiesto "zabi 100 ľudí" by bolo "zabi 100 ľudí zásahom do oka vo výskoku", takýto achievement by mal podstatne väčšiu hodnotu a vypovedal by niečo o schopnostiach hráča...

Súčasný stav je taký, že sa ani nemusím snažiť a značnú časť achievementov splním nevedomky počas hrania...
        • trefit oko ve výskoku je maximálně tak luck a ne skill....skill je celkové chování hráče a ne jen to jak umí střílet.ale jak se umí pohybovat, jk umí spolupracovat a jak je užitečenje teamu...on třeba sniper kterej leží v nějakým glitchu a střílí tě do oka nemusí být opravdu skiller ale třeba jen trotl kterej našel návod na interentu jak na to.....
        • ve fearu no brob
      • Jack1947
        Ajchy sou obcas zajimavy, pak aspon ma clovek nejakou motivaci aby stale hral a hra mu vydrzela dele. *3*
      • Pilgrim66
        Občas mě baví udělat si achievementy u nějaký hry (napadá mě Dishonored), ale tak hraní je snad privátní záležitost. Nikdo tě do ničeho nenutí.
        • Robotron3
          Tohle ale už bylo u her od pradávna. Je to obdoba jako když jsme chodili do maringotek hrát na arcade automatech a předháněli jsme se kdo bude mít v top10 lepší score. Pro někoho může být právě to zábava. Sorry. Reakce na bvfgbb.
  • maros.goc
    Steam je to najlepsie co mohlo pc hranie postretnut
  • A to jen kvůli tomuhle: https://www.google.com/search?q=why+steam&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=j2txUomvO4qr4ASB9IHYAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979#facrc=_&imgrc=5E_5-pyq0PBQ7M%3A%3BUtHgNkfqEL_ksM%3Bhttp%253A%252F%252Fr3dux.org%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F08%252Fwhy-gabe-newell-invented-steam.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fr3dux.org%252F2011%252F08%252Fwhy-gabe-newell-invented-steam%252F%3B470%3B549
  • Taky si jeste vzpominate na dobu, kdy se vam Steam poprve vnutil s nejakou hrou? A jak vas to prudilo? A dnes? Dnes ho miluju. *14* Cesta od nenavisti k lasce je nekdy prekvapive rychla *3*
    • Můj první kontakt se Steamem byl tuším kvůli Half-Life. Tenkrát jsme Steam fakt nesnášel. Pak jsem ale dlouhou dobu měl to štěstí, že jsem hrál hry, které Steam nevyžadovaly. Toto období přeřízl Skyrim, který Steam vyžadoval. Ze začátku mě to štvalo, ale rychle jsem si zvykl a většinu her od té doby jsem už koupil právě zde. Myslim, že tak 90%. Problém trochu může být, že jsme celkem malý trh a na Steamu je lecjaká důležitá pařba bez češtiny. Větší Polsko má trochu výhodu, jejich jazyk je na Steam hrách zabudovaný často. Ale pokud se dá čeština stáhnout, tak mi zatím v pohodě fungovala i na Steam hrách, viz Oblivion a LOTR: War in the north.
    • me je a byl dycky steam ukradenej. Je to služba v kompu a zadny city k nemu nechovam. Jak někdo muze citit lasku k programu nechapu. Asi ses citove vyprazdnenej.
      • Spíš tady někdo nechápe nadsázku.
    • Můj první "nucený" kontakt se Steamem byl v únoru 2009. Moje první a mám dojem i poslední krabička se hrou na Steam. Nevybavuji si, že bych z toho měl trauma nebo mě to nějak obtěžovalo. Trauma z toho měla akorát moje peněženka, když jsem objevil kouzlo Vánočních výprodejů :D
    • Ano vzpominam a ne, stale ho beru jako neco, co mi bylo vnuceno a bez ceho se klidne obejdu a pokud to jde, koupim hru jinde (gog.com napriklad).
  • Thorar
    Dlouho jsem odolával, dlouho. Ale taky mě dostali. Ty jejich slevy jsou zabijácký.
    • Některé weby klíče ke hrám dávají taky levně.
      • Thorar
        Jo jo, třeba Humble bundle mi pravidelně dělá radost a občas gamefly, ale převážně pořídím přímo na steamu.
  • Takhle se dela "Byznys" panove. Well done. *3*
  • Kdyby nebyl Steam pirátím hry dodnes...Slevy, aktualizace, achiviementy, počítadlo času, screenshoty, přátelé, to všechno je pro mě dostatečná motivace koupit každou jednu hru kterou chci, a je na Steamu...
    Hlavně nebýt všech těch Left 4 Deadů, Doty 2, Counter-Striků, nikdy bych nepotkal ty skvělí lidi se kterýma hraju do dneška...
    • S tím můžu jen souhlasit!
  • Kdepak mame Jejdaska, aby nam opet vysvetlil, jake je Steam zlo a jak je na PC 90% piratstvi? *1*
  • Pro mě je Steam super, protože když se podívám jak vypadají pár let stará DVD..... *1*
    Navíc mám rád když je vše pod jednou střechou. Nedávno jsem měnil HDD a to člověk ocení když jenom nakliká co chce stáhnout a jde spát *4*
    Je pravda že jsem ještě nezažil nějakou chybu na Steamu, takže ten pozitivní pocit může být způsoben i tím.
  • Samozřejmě že se ví, jak Valve posuzuje aktivní účty. Aktivní účet je ten, který si aspoň jednou ročně koupí (nebo aktivuje) hru. Nějak takhle jsem to někde četl, ale už nevím kde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit