Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sranda se ohánět statistikami z aplikace, která beztak u půlky lidí jen běží na pozadí a neví o ní a tudíž ji nevyužívají...
    • Co to blabolis?
  • nic proti tomu kdyby šlo jen o prodej her, ale kvúli tomu se mi přece tahle hlopá aplikace nemusí zpouštět při startu a pak skrytě běžet na pozadí kde si na své nic nedělání vymezí nemalou část mé operační paměti, když k tomu připočtu otravné aktualizace je pro mě Steam nežádoucím parazitickým programem
    • Robotron3
      Nemusí se ti spouštět při startu. Máš to tam normálně jako volbu v nastavení.
      • Jack1947
        Ma pravdu, treba kdyz necham Steam bezet hraju hru, nebo cumim na film tak cpu na 100%. Chapu ze to je narocne jenze, to je trochu moc ne. *7*
        • Mně běží CPU na 100% pokaždé, když čtu jakýkoli z tvých příspěvků. To ti rodiče dali zaracha do konce roku nebo co, že nemáš nic jiného na práci a zbyla ti už jen potřeba vyjadřovat se tady úplně ke všemu a to ještě jako ho*ado. *7*
          • Jack1947
            Jasny, jsem tu porad 24/7 a vyjadruji se ke vsemu a vetsinou "uplne blbosti" je to ma psychicka porucha. Zaracha mi nikdo davat nemuze , uz jsem par let dospely, bez urazky. No, Poirote asi si to konecne rozlouskl. *3*
        • Ja myslim, ze v tvem pripade bude spis problem mezi klavesnici a zidli. *3*
          • Jack1947
            OOooo... tos mi to teda vysvetlil, o virech neco vim a uz sem mel prilezitost si s nimi uzit. *3*
            MMm, navic tezko vir kdyz to delava jen se zaplym Steamem, jeste tu nekdo "nechape psany text". *4* Argumenty mohou byt leda zadne. *4*
            • "Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol."

Jack je totiž nadčlověk. #freejack1947
            • A ano, problem bude u tebe, protoze takhle se Steam normalne nechova. Kdyby jo, tak je to nepouzitelny SW a stezovali by si na to vsichni, coz se (svete div se) nedeje. *3*
            • Robotron3
              Vir nevim, ale evidentně se Steam musí s nečim prát, co máš nainstalovaný v počítači, ať o tom víš nebo nevíš, protože aby program vytěžoval CPU na 100%, tak by musel obsahovat nějakou závažnou chybu a to by dělalo víc lidem a nebo tam musí být s něčím konflikt. Zkusil bych reinstal OS *3*
            • Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol. *3*
        • Robotron3
          To nemůže běžet na 100%, to je nějaká chyba. Dyť by ti to zpomalovalo i ty hry.
          • Jack1947
            Jasny, ja pujdu Reinstallovat Win jen kvuli Steamu, z visne si spadl ne ? *7*
            Navic, nechapu proc se tu resi, to ze mam problem se Steamem, ja nic takoveho nepsal ja jen psal ze to muze vytizit a ha jen ja jo ? http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2117753 Mimochodem jsem podsten tim , ze tu mam ac nevim jak jeto mozne. Sve fanousky. *4* Dekuji za vasi prizen.( minuskovy i ostatni ) *5* http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2133571 ... A co vubec , proc to resit. Me to je fuk, na steamu hraji jen obcas ale nemuzu ho mit zaplej porad (24/7). Prestante to tu resit, ja s tim problem nemam. *4*
            • Nemá někdo odkaz na devypatlátor? Já tomu klukovi nerozumím ani slovo.
            • Robotron3
              Ten problém co odkazuješ je jendak jiný, než jsi popisoval a za druhé i nesmyslný. On tam píše, že mu vytěžuje 100% při startu a to je uplně normální, když program nabíhá. Tys psal, že ti to dělá, když už aplikace běží.
          • Jack1947
            Prave se to stava, po delsi dobe az. Kdyz ho nevypnes. Ne po kazde ale obcas jo a to mne celkem stvalo. Kdyz na nem nehraju tak ho mam odted vyplej. A je klid. *4*
            • Problém bude spíše v zabordeleném počítači.
          • Jack1947
            Obcas jo, pekne neprijemne ( ne steam hry).
            • tak mas spis vir v kompu kamo, nebo tam mas nasazenejch kravin jak svin
            • Robotron3
              S tim sem se nesetkal, ale já prostě Steam zapnu s hrou a pak když nehraju hned vypnu. Kdyby někdo chtěl uplně se Steamu zbavit, tak by musel ještě killnout service steam ve Win. Ale s timhle sem se fakt nesetkal. Spíš mi Steam někdy padá, jako ta aplikace sama o sobě, ale na Macu. Tam je to nějaký divně napsaný.
  • Mart9
    Bohužel jsem tam také započítán, a to kvůli tomu, že si člověk koupí předraženou Mafii 2 a pak zjistí, že ke spuštění je potřeba ještě Steam *16*
    • Tak ty ses tezkej bezmozek.
    • davidBray
      nebylo to jen tak náhodou napsáno na krabici?
      • Pokud to kupujes pres net, tak spousta obchodu to tam stale neuvadi.
      • Mart9
        To nikdo nečte. Důležité je, že je na krabici napsáno Mafia 2 a nahoře vlevo PC DVD-ROM.
        • Chlubit se veřejně svou debilitou a leností přečíst si, co hra vyžaduje, to chce notnou dávku odvahy nebo IQ Zmrzlé vody.
          • Mart9
            Alespoň se nesnižuji k tomu, abych někoho urážel. Mafii jsem si objednal přes internet, takže bych si to stejně mohl přečíst až doma.
            • Jack1947
              To mi nestaci dostat "nedodelek" na kterej sem cekal bezmala, 8-10let. Vzdyt jo to je dobre, ja ti to neberu... ja jen se snazim na ni zapomenout. (Konec, hlavne) Doufam ze Mafie3 nebude... pac by musela uz bejt uplne neco jineho, nez byla2.
            • Mart9
              Užil jsem si to, protože jsem dvojku absolutně neporovnával s Mafií 1. Jsou to dvě odlišné hry, na které je potřeba i odlišně hledět.
            • Jack1947
              Coze, to si musel bejt hrozne zoufalej ja doparil jednou a secky datadisky, bylo mi spise do place.
              Jak mohli zmrvit tak paradni tema, uz dost nechci otevirat stare rany Ja chci zpatky Mafia1 nejaky Remake. *13* *4*
            • Jj to se nedělá takhle urážet IQ zmrzlé vody! Prober se *11*
        • Ale to je pak tvoje blbost. *3*
          • Jack1947
            Souhlas, koupe Mafie2 je velkáá blbost. Lituji penez teh lidi a lidi jak byli zklamani ted si to ponesou v sobe dokonce zivota hnev, vztek a pocit bolesti i tu bolest a zast. *13* Mir s nimi, a duch svaty .Amen.
            • Mmch. Mafia 2 nebyla tak zlá hra, to byl jen přehnanej antihype stejně třeba jako u Microsfotích Wist. Z těch se taky dělalo ztělesnění zla a přitom to byl fajn operační systém.
            • Možná tak u dětí, co nikdy neměly partnerku, práci, koníčky, nic, jen pořád dokola do noci paření.
            • Mart9
              Koupě Mafie2 neni žádná blbost, je to vynikající hra a za poslední 3 roky jediná, kterou jsem 3x dohrál. Jen byla zbytečně drahá....
            • Už nic nepiš:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif
    • Menorri
      Úplně stejnej příběh *1* *1* *1*
  • Není náhodou povinnost mít Live a PSN účet, aby šla konzole vůbec používat?
    • Robotron3
      PS3 se měl vždycky připojenou na net, ale myslim si, že tam neni nutnost používat PSN, když chceš jen hrát hry z disku.
      • Tak to jo, dík.
      • Jack1947
        To je prece blbost ne, ubyli by kvuli tomu prodeje a melo to byt az v Nextgen... jesteze ze ses zeptal jinak by to vyznelo tak ze... Ja jsem proti tomu a zasadne. Abych mohl hrat a mit net pff jesteze to bude/je tak jak je.
        • Neni to blbosť, pretože ľudia sú ovce, čo si ochotne nechajú sr*ť na hlavu a pár výnimiek čísla nezmení. Mať ťa pod dohľadom sa im proste oplatí a v budúcnosti to bude len horšie...
          • Jo, já slyšel, že v gamepadech next gen konzolí bude schovanej injector kterej ti, aniž bys vo tom věděl, implantuje chip, aby tě mohli sledovat.
        • Robotron3
          Tak na to bych potřeboval nějakej výklad. Nic ve zlym *3*
          • Jack1947
            Proste na konzoly, only online je padle na hlavu. *3*
    • Jack1947
      Online mozna. Offline nikoliv. *4* Aspon Current gen.
  • No to je oprvadu uspech, vnutit neco lidem proti sve vuli a pak se chvastat, jak jsem dobry. To je asi takova logika, jako kdyby se CEZ zacal chvastat, kolik ma odberatelu elektriny a kolik jich ji odebira naraz. Fakt logika.
    • Jsi s tim trapnej jak zaseklá deska. Nemáš něco lepšího na práci ?
    • Ten příklad je trochu mimo mísu. On se totiž ČEZ klidně chlubit počtem klientů může. Vždyť není jediný distributor na trhu. Navíc kdo Vás nutí používat elektřinu? To samé se Steamem. Respektive s Originem. Ten ze začátku taky nikdo nechtěl. Skoro bych řekl, že se proti němu vedla Svatá válka :D Dnes je stále fungující a taky má právo se chlubit kolik uživatelů přesvědčil, že je obstojným rivalem a umí něco nabídnout.
      • Stejne jako Steam neni jediny distributor na trhu, ze? A kdo nas nuti hrat ty hry ze? Nejaky jiny argument by nebyl?
        • Nazdárek a kdo tě nutí žít ????
  • michaliuz18
    steam ma svoje plusy a minusy samozrejme, co sa mi nepaci ten system kupovania a stahovania hier cez net, myslim ze je krajsi pocit mat na policke do zbierky peknu krabičku s hrou nez stiahnutu na steame, vyhoda je ze mozem to instalovat kde chcem aj na cudzom PC staci sa prihlasit ,takze nemusim ist kamosovi s krabicou , OK vyhoda
    ale do prkinka nech nieco spravia s cskom a inymi hrami, napriklad red ochestra, neviem cim to je ale csko mi kedysi vobec neblblo, teraz to musim mat vsetko na LOW lebo to vkuse pada zasekava a sem tam zalaguje
    nemozem normalne hravat vzdy mi to padle, ale hlavne ze ostatnym s tym problem nemaju len ja
    • Až si najdeš holku, tak ta tě vyléčí z vystavování krabic s obludama na poličce.
      • ta me z niceho neleci, ja lecim ji z nejakejch zkreslenejch a dementnich spolecenskejch predstav o zivote, ktery zahrnujou to ze je vystavovani her na policce a nebo rovnou hrani divny.
      • x_ander
        Moje holka s tím třeba nemá problém. A to spolu už dva roky bydlíme.
    • Zober si ze ides na pol roka, rok... do zahranicia.
      A chces si zahrat niektoru so svojich hier, ale tie lezia doma na policke.
      Takto nastartujes steam a stiahnes si svoju hru a hraas.

Hovorim s vlasnej skusenosti, nemal som v zahranici vlasne PC.
      Ale nevadi na Steam sa nalogujem aj na ine pc a mozem sa hrat.
      • Predstav si, ze jedes na tyden na sluzebku, do zahranici a chces si po vecerech zahrat na laptopu. Wifi na hotelu je draha jak prase a pomala jak snek. Ale hlavne, ze mas vsechny svoje hry na Steamu, ze?
      • C-BEAM
        od toho ja osobne mám externý disk kde mám cca 100 hier kedykolvek k dispozícii, bez netu, sťahovania, aktivácie a hlavne bez steamu. Rýchlosť kopírovania na iný PC je samozrejem rádovo vyššia ako bežné pripojenie takže nemusíš čakať neviemkolko hodín na stiahnutie xx GB hry ale mám ju tam za pár minút.

steamisti klikajte na minuská !
    • Krajší pocit? To si nad tými obrázkami na krabičkách honíš?
      • Pilgrim66
        Hele, na jeho obranu mam taky krabky rád. Ta vůně DVD a dřív i manuály (na to už dneska serou). Pamatuju si tu mega krabici Age of Mythology, co jsem dostal k narozkam. Hezky casy, ale je pravda, ze uz to fakt neni kam davat...
    • to ja si neviem predstavit kde by som vsetky tie krabicky skladoval
    • ucho
      když máš ten problém jen ty, nenapadlo tě, že podstata toho problému nemusí být u nich, ale u tebe?
  • Nesnáším steam ale jsem nucen ho používat chci zpátky doby kdy stačlo pouze nainstalovat krabicovou verzi
    • A co ti udelal, ze ho nesnasis?
      • Nesnáším protože je to další špehovací naprosto zbytečný program a neustále mám s ním problémy s patchi které nechci.
      • Zkus si na Steamu zadat o vraceni penez za nefunkcni produkt, nebo produkt, co nefunguje jak bylo inzerovano. Zkus si na Steamu hrat hru ve verzi, jakou chces a jaka ti krasne slape, aniz by ti to tam nas*alo nejaky patch ktery nechces. Zkus si na Steamu dat offline mod, aniz by te to po dvou tydnech zacalo nutit se opet pripojit. Zkus si na Steamu najit novinku, co neni drazsi nez kdekoliv jince. Mam pokracovat?
        • proc bych mel chtit hrat neco v jiny verzi nez ktera je aktualni, LOL. Ja chci kazdy patch
          • Protoze treba patch 1.2.2 na EU4 tak zmenil mechaniky boju, ze to bylo nehratelene? Nebo treba proto, ze mas rozehranou hru s modem, ktery ti po patchi nejde? A nebo treba proto, ze vetsina neni nesvepravna jako ty a nepotrebuje dalsi program k tomu, aby si hru opatchovala, pokud bude chtit?
        • Pokud je mi známo, tak když prokážeš, že je produkt vadný a není chyba na tvé straně (=> nejspíše se budou ozývat i další lidé), Steam bude problém řešit (jako třeba s warz).
          Automatické aktualizace lze vypnout. Třeba u GTA 4 je downgrade na starší verzi určitě možný, ale nevlastním všechny hry na světě, tudíž tady máš možná pravdu. Ale vyšší verze her obecně běží lépe, takže... S offline módem jsem nikdy problém neměl. Otázka je, proč vůbec hrát offline, pokud můj účet nepoužívá někdo jiný. Navíc, pokud máš na steamu alespoň jednu hru, tak šance jsou, že přístup k internetu máš. Vyšší cena her/novinek není chyba steamu, ale vydavatelů. Ti si stanoví cenu. Spoustu kousků, které mám ve své knihovničce jsem získal mnohdy za zlomek ceny, kterou nabízejí eshopy/kamenné obchody, často pár týdnů po vydání (posledně nový Tomb Raider).
          • Opravdu nechapu, proc Steam fanboys museji porad dokola opakovat ten nesmysl. Ano, lze vypnout automaticke aktualizace, ale ten patch se stejne stahne v momente, kdy tu hru spustis. Takze mne ho to proste vnuti at chci nebo ne. A zrovna ten tvuj zminovany Tomb Raider mel u kazdeho patche jeste beta patch, ktery to revertoval zpatky, protoze sami autori uznali, ze jejich patch to muze roze*at. Neni tedy vyhodnejsi nedelat z lidi debily a nechat je samotne rozhodnout, zda chteji patch nebo nechteji?
            Zajimave, ja resil Legends of Pegasus, totalni nedodelek ktery nemel vubec vyjit a Steam/Valve se rozhoupal az po tom, co vyvojari zkrachovali a to jeste tak, ze mi prachy vratil na Steam penezenku. Kamarad zkousel refundovat Rome Total War 2 a byl pekne vyfuckovan s tim, ze hru stale patchuji, tak co si stezuje. Ukaz mi jakykoliv jiny obor podnikani, kde s tebou mohou takto vyjebavat a kdyz se nastves a reklamujes platbu u banky, tak ti zabanuji ucet. Opravdu nechapu a nikdy nepochopim, jak muze nekdo takovouto "sluzbu" obhajovat.
            Hmm, co treba kdyz si ty hry chci vzit s sebou na cesty? Muj laptop neni nic extra, ale nektere jeste rozjede. Diky bohu za gog.com, kde si muzu s tim, co jsem si koupil delat co chci.
            Ale mne, jako zakaznika, nezajima kdo za to muze nebo nemuze. Mne zajima, ze jsou tam hry o dost drazsi nez kdekoliv jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit