Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STEAM hry můžeš hráít v ofline modu
    Hry který si "koupíš" nikdy nejsou tvoje, je to vždycky jen licence pro uživání softwaru
    95% her má v licenčním ujednání že její obsah nebudeš nijak měnit (módovat)

Ono je to vlastně úplně prostý buďto na to přistoupíš a nebo si najdeš alternativu (hru koupit a pak si vymodovat torrentovou verzi), nebo budeš blbě žvatlat na diskusi o tom, že si nečteš EULA a že je nespravedlivé když tě ta služba omezuje v rámci EULA kterou si předtím odsouhlasil
  • Ono by v prvni rade pomohlo, kdyby Valve udelalo poradny a prehledny shop s kvalitnimi metadaty a bohatymi moznostmi filtrovani. Jen tak hraci naleznou co hledaji. Nejake socialni zebricky jsou k nicemu, to je dobre tak akorat pro ovce, ktere se chteji zaradit do stada.
  • Overwatch
    Co je SweetFX nevím, ale ve spoustě EULA máš vysloveně napsané, že hry nesmíš NIJAK modovat, upravovat, měnit soubory apod. Jednoduše řečeno máš tu hru používat jen tak, jak ti ji nabízí vývojáři a nerýpat se v ní. A s tímto souhlasíš, když EULA odklikáváš. Pokud to, s čím jsi souhlasil pak porušíš, tak může přijít postih, například ten ban. Takhle jednoduché to celé je.
  • DRM v praxi= Steam. Nějaké kecy mě absolutně nezajímají, co se kde píše. Že nemůžu použít ani ENB či SweetFX je buzerace nejvyššího kalibru... Zlatý Game for Windows - tam se mohlo krásně modovat. Hlavně Steam nezapoměnte do krve bránit, jak je to čestná služba. Oni po vás chtějí peníze a za ty peníze dostanete hru, která 1. není ani vaše, 2. nemůžu ji ani modovat či vylepšovat. Tak. kde to jsme?
  • To nejsem ja. Ale jsem rad, ze si pamatujes, ze nemam rad online drm, region locky a podobne prasarny, ktere valve zatahlo na pc platformu.
  • A to,že ta a ta hra,zmizela z krámu,se nedovím.To se musím dočíst z fora.
  • jak tu podemno nekdo napsal: "příliš mnoho her"

Her... ktere nikdo nehraje?

A to je klicove zadne hodnoceni podle laiku,ale hezky podle hratelnosti! byla hra dohrana ok "+", lidi to vzdali po porvnim levlu "-" dokonce to nekdo ani nehral ikdyz si to koupil "----" a jeto, pekne zprumerovat pocet dohrani/pocet kopii (at to vypovida jen o hratelnsti a ne jestli to ma 1000 fanosku nebo 1000000) a hnedle se nam nahoru dostanou jen ty nejlepsi hry co je vetsina po vyzkouseni i dohrala, protoze byly zabavne od zacatku do konce...
  • Běží ti SweetFX na pozadí společně se hrou a má na její obsah/vlastnost/součást vliv (jakoukoliv vlastnost)?
  • No nechat třídění obsahu dle kvality na mnohdy tupém stádu může vyhovovat jen těm lidem z toho tupého stáda... *14* Busíkness.. *11*
  • Nikde jsem tam nečetl, že bych nemohl použít SweetFX... Ano i za SweetFX VAC banuje :) Otevři oči pane moudrý.
  • Overwatch
    Přečti si někdy podmínky použití hry/služby, otevře ti to oči.
  • To že je někdo hloupej, to chápu...ale že se tim ještě chlubí to mi hlava fakt nebere
  • To ale přece není problém Valve.
  • Steam jediné drm, kteří tu všichni hlupci neustále brání a proč? Proč nemůžu při hraní DS použít mody aniž bych se bál banu? Proč mě vlastně někdo něco přikazuje, abych měl zaplé nebo ne, když jsem si hru koupil? Fu*k steam, Fu*k Valve, Fu*k Big Fate Gabe.
  • Todle jako problém nevidím, já jdu za hrama cíleně. Když je hra originální a zaujme, dozvím se o ní z magazínů. Méně originální a nekvalitní tituly se zkrátka utopí ve stínu lepších her. Nehledě na to... Kdo hledá hry na steamu?

Na steamu mám dost her, prakticky je to jediný místo, kde mám hry. A to jsem dost aktivní PC hráč. Zajímám se o gaming industry, takže čtu plno magazínů etc. Svou hru si vždy najdu. Na Steamu jí jen koupím a případně hraju s kamarády.
  • Mart9
    To je samá indie amatéřina za přemrštěnou cenu a najednou je problém.
  • Kedaro
    Redesign by to chtělo jako sůl, procházení obchodu moc pohodlné není, naskočí pár her pod sebou a jen scrollujete, je to takové zdlouhavé.
  • Keyz
    Možná by to chtělo změnu třídění jako mají obchody s velkým objemem zboží. Amazon, czc apod.
    Tam na hlavní stránce nejsou věci které se nejvíce prodávají ale akce anebo reklama. Pak si lze přesně vytřídit co kdo chce.
    Na Steamu sice jde dát si pouze RPG ale již nejde dát RPG+česky+nejvíce prodávané apod. Sice tam lze hledat podle vydavatele ale to je málo. Herní doba, a další věci tam nejde třídit.
    Také, by bylo dobré vybrat si dané kombinace podmínek a podle her které to splňují by uživatel dostal email s informacemi o novinkách na základě jeho podmínky.
    Minimálně by to dalo šanci najít to co chci a najít nové hry, které spadají do podrobných požadavků.
  • prudislav
    First world problems *7*
  • ty tagy ke CoD nahodou sedej,jeste bych k tomu dodal "garbage","crap", "pile of shit" a par dalsich,konecne by to prebylo ty marketingovy kecy o nadcasovosti,next genu a podobny blbosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit