Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedávno vyšla studie, že digitální verze jsou ekologicky náročnější než fyzické. když najdu odkaz, tak ho sem dám
  • Tak pouzivaj Steam v rezime offline a nelez do obchodu, ked ti to tak strasne prekaza,pan precitliveny *7*
    A nakupuje sa na Steame len v zlavach, hru mimo lepsej zlavy kupuju len blbci, ak chces hru, ktora akurat neni v zlave na Steame, kup ju na G2A za normalne ceny.
    Problem vyrieseny...a islo to aj bez tych zbytocnych kecov okolo.
  • spíš vycákat
  • Spravnou odpoved najdes v odpovedi pana cukra.
  • Těžko říct. Kus plastu vyjde dost možná levnějš než živit servery, obstarávat údržbu, starat se o zabezpečení, dálší vývoj Steamu atd. atd.
  • Bargud
    Co jsem slyšel a četl jsem, tak právě tohle je údajně docela pakatel - oproti přirážce za dovoz a distributora.
  • Jde o to, ze kdyz mas hru na Steamu co ma jeste treba sku.rvenej Uplay, tak se ti pres Steam nemuze aktualizovat (napr. Far Cry 3). Kdyz tu hru spustis ze Steamu, tak se ti teprve spusti ten Uplay shit, kterej si zacne tahat aktualizace teprve v te chvili. Takze to uplne zabiji vyhody Steamu (ze mas hry porad aktualni a pripraveny k hrani). Taky si myslim, ze by melo byt Valve tvrdsi a proste hry s timhle shitem na Steam nepustit a tim nutit vydavatele, at to tam necpou
  • taky bych rekl že když odečteš naklady na nosič a obal a tisk manuálu, mela by být hra o neco levnejší
  • Bargud
    unreall: Tak to by mě zajímalo, kde a jaké hry kupujete. Mé zkušenosti jsou, že na Steamu je hra dražší i během slev, než na webu vývojářů. Díky kurzu euro = dolar.
    Navíc dostanu jak DRM free verzi, tak klíč na Steam.
  • Bargud
    SW: Aspoň dokazuješ, že fakt vůbec nic nevíš o tom, co píšeš...indie hry běžně koupíš z jejich stránek, dostaneš DRM free verzi na Humble Store, a k tomu přidají Steam klíč. Kdybys takhle koupil aspoň jednu jedinou hru, tak pak víš, že ten Steam klíč, překvapivě, na Steamu aktivuješ.
    A jinak máš "určitě" pravdu...ve VALVe jsou takový lenivci, že dělají jen a pouze jednu hru ročně (a zřejmě jim závidíš). A ty rozsáhlé updaty se asi dělají samy co? Např. TF2
    Za to hlavně, že BF nebo CoD vychází taky jednou ročně, a ejhle, pořád to samé. S hromadou placených DLCček.
  • Bargud
    Díky za rozesmátí *1*
  • Bargud
    V základě souhlasím, ale já jako platící hráč se stejně musím mnohdy patlat s různými opravami daných her. Nepříjemná věc, ale člověk si po x hrách, které si musel nějak zprovoznit už zvykl *7*
  • Kdepak, nyní je možné na to kouzelné tlačítko poklepat pravým myšítkem, načež vám vyjede obdobná kontextová nabídka, jako byla v klasickém start menu (včetně vypnutí pc!). Hlavní problém metra je to, co jsi již zmínil. Je fullscreen. To pro rychlou navigaci rozhodně není.
  • Ale jako spokojenej člověk.
  • conflig
    tak si nastav automatické aktualizace...
  • A nejen to, stejne tak by mohli zaridit, aby se vsechny hry pres steam aktualizovaly. Jinak to jaksi postrada smysl, kdyz po 1/2 roce neco spustis a musis hodinu cekat, nez se to opatchuje.
  • Ze by proto, ze vetsina normalnich lidi tu pi*ovinu jmenem Steam spousti jen proto, ze jim ji nacpali proti jejich vuli? Ze by proto, ze vetsinu lidi Curators, karticky, achievementy a jine debility opravdu nezajimaji a chteji si jen v klidu a bez opruzovani zahrat hry? Ze by proto, ze gog.com jasne ukazuje, ze to jde i bez toho?
  • Knihovnu ma i gog, servery jsou mi ukradene, MP nehraju a ted si predstav, ze hry z gogu muzes hrat i tam, kde net neni. Pane jo, to je pokrok, co? Zatimco s tim tvym uzasnym Steamem jsi po dvou tydnech v pr*eli, protoze prestane fachat offline mod.
  • Super, ted mi jeste bude Steam cpat nabidky her podle sve uchylne logiky. Nemel jsem cas to studovat, kde se to da vypnout, ale nabizelo mi to uplne kraviny, ktere mne opravdu nezajimaji. No dalsi duvod se tou zhuverilosti nezabyvat a jen ji proste spustit, jelikoz bez ni mi 99% her bohuzel nepujde.
    Nakupy tam ma stejne cenu resit jen 2x do roka pri slevach, jinak je to tak predrazene, ze nechapu, za tam nekdo nakupuje. Muze mi nekdo vysvetlit, proc ta sama vec stoji na Steamu 49.99 EUR, tedy +-1400 CZK a v normalnim kamennem obchode 499 CZK? O hovadine 1 USD = 1 EUR snad nema ani cenu se zminovat.
  • palver
    ... když už je Steam tak silný, mohl by konečně prosadit zákaz vazby prodávaných her na vlastní malware typu Rockstar Social Club, nebo UPlay.

Když už jsem přihlášen do jedné služby, která funguje (Steam), nemám zájem se logovat ještě někam, kde to nepřináší nic jiného, než lagy a problémy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit