Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    ... když už je Steam tak silný, mohl by konečně prosadit zákaz vazby prodávaných her na vlastní malware typu Rockstar Social Club, nebo UPlay.

Když už jsem přihlášen do jedné služby, která funguje (Steam), nemám zájem se logovat ještě někam, kde to nepřináší nic jiného, než lagy a problémy...
    • A nejen to, stejne tak by mohli zaridit, aby se vsechny hry pres steam aktualizovaly. Jinak to jaksi postrada smysl, kdyz po 1/2 roce neco spustis a musis hodinu cekat, nez se to opatchuje.
      • conflig
        tak si nastav automatické aktualizace...
        • Jde o to, ze kdyz mas hru na Steamu co ma jeste treba sku.rvenej Uplay, tak se ti pres Steam nemuze aktualizovat (napr. Far Cry 3). Kdyz tu hru spustis ze Steamu, tak se ti teprve spusti ten Uplay shit, kterej si zacne tahat aktualizace teprve v te chvili. Takze to uplne zabiji vyhody Steamu (ze mas hry porad aktualni a pripraveny k hrani). Taky si myslim, ze by melo byt Valve tvrdsi a proste hry s timhle shitem na Steam nepustit a tim nutit vydavatele, at to tam necpou
  • species
    Nechapu ten hate vuci steamu, ano je to DRM ale tak krasne skryta ze mi ani nevadi. Tim chci rict ze mi vadi spis DRM jako byl games for windows nebo rockstar social club, ktery omezuje platiciho uzivatele, coz je od zakladu spatne.

Pro me steam umoznil kupovat si hry, hrozne me predtim stvalo ze musim mit doma zbytecnou krabici se zbytecnym CD navic, navic na to musim cekat tri dny nez to posta doruci, takhle se v 1 rano v sobotu rozhodnu ze chci neco hrat a staci dvakrat kliknout.
  • Steam je veleúspěšný, ale stejně "jsou PC hráči jen piráti, co si zásadně hry nekupují". *1*

Hráči si hry kupují, ve velkém a moc rádi. Jen jim někdo ty hry musí rozumným způsobem prodávat. Tohle se Steamu daří.

I PC hráč je líný a nebaví ho se patlat s cracky a různými záludnostmi okolo warezu. Věřím, že PC hráč, co už vydělává peníze, si ty hry prostě mnohdy koupí a nevydělávající hráč by si ty hry stejně nekoupil, neboť by na ně neměl. *3*
    • Bargud
      V základě souhlasím, ale já jako platící hráč se stejně musím mnohdy patlat s různými opravami daných her. Nepříjemná věc, ale člověk si po x hrách, které si musel nějak zprovoznit už zvykl *7*
  • vonTossis
    Steam mám opravdu rád. Je to z mého pohledu příklad moderní digitální služby.
    • MInuska jsou od torrentních žárlivců, co nemaj vlastní kreditku ;-)
  • Morraw
    Z těch všech trollů tady ještě nikdo nedal žádný argument, proč je Steam špatný. Čekám.
    • Od nich argument nečekejte, oni mají v hlavě vymeteno dle toho jak to tu vypadá.
    • Neni v icom vylozene spatny, ja som s tymi novinkami celkom nadseny, vyzera to dost dobre a ma to aj svoju funkcnost, blbci budu frflat stale, inteligentny ludia si v tom najdu svoje vyhody ;)
    • celoush
      protože oni to vědí
  • Mato1987
    Výborný krok, steam store potreboval toto sprehľadnenie a celkové zrevidovanie, páči sa mi aj "storefront" a iné novinky, ale najmä tá veľmi šikovná novinka, ktorou sú tzv. steam správcovia teda kurátori, to len a len schvalujem, hneď som si dal follow na sterlinga, pc gamer a just good pc games a aby som sa pár krát aj zasmial tak som si zvolil aj broteam :)
  • klidni se Veskoslave nebo zabanují i tebe a bude klid...
  • a vraj je PC mŕtva platforma, toto je dôkaz o opaku
    • Kto to tvrdí? Dáky miestny zatrpknutý konzolák? *6*
      • 80 milionu chudaku konzolaku, ale treba tu 100vku taky jednou daji
        • o tebe píšem, šmudlo *3*
  • Jako, jedna věc se musí Valve nechat. Dokázali udělat největší herní DRM na světě a hráči je za to ještě milujou a chválí.
    • Nebo to spíš svědčí o tom, jak je pc-komunita hloupá a nechá si sraát na hlavu a oni si ty sračkyy po sobě ještě mažou...
      • Své sexuální praktiky, co děláš se svým bratrem si piš někde jinde. člověk by z tebe zvracel *11*
        • species
          on si fact udelal pet accountu :D sakra ten se musi nudit :D
    • Veskoslav
      Lepší jsou ty DRM co má například Call of Pripyat, Anno 2070 atd. Mimochodem i hry, co nemají DRM tak jsou na Steamu viz Rayman.
      • species
        a nebo witcher a nebo to detinsky divinity jak tady hodny kolega pripomina :)
  • 100 milionů? Škoda, že neexistuje statistika počtu účtů na jednoho skutečnýho uživatele. Tipuju, že těch je sotva desetina. Steamové účty vytvořené jen a pouze na obchodování, spamování, phishing nebo cheatování nejsou nic neobvyklýho, ba naopak je jich jak sraček.
    • Horste, vraťte se prosím do svůj teleshopingů, tak se vyznáte líp. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit