Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to může i steam a sbíraní infantilních kartiček apod. chujoviny.
    • species
      Ja si osobne myslim ze lepsi jsou treba achievementy na Xbox Live, se steam kartickama se da obchodovat, vymenovat s kamosema a tak a to je na me moc slozity.
  • Kdybyste raději podpořili vývojáře a kupovali hry z jejich stránek. Ale vy místo toho cpete prachy tlusťochovi Gabovi který se svou tlupou 200 nejgeniálnějších herních mozků světa které Valve neustále a pravidelně sbírá po celém světě vytvoří každý rok jednu hru. Vím proč by každý vývojář rád pracoval ve Valve. Protože se tam nepracuje.
    • Bargud
      SW: Aspoň dokazuješ, že fakt vůbec nic nevíš o tom, co píšeš...indie hry běžně koupíš z jejich stránek, dostaneš DRM free verzi na Humble Store, a k tomu přidají Steam klíč. Kdybys takhle koupil aspoň jednu jedinou hru, tak pak víš, že ten Steam klíč, překvapivě, na Steamu aktivuješ.
      A jinak máš "určitě" pravdu...ve VALVe jsou takový lenivci, že dělají jen a pouze jednu hru ročně (a zřejmě jim závidíš). A ty rozsáhlé updaty se asi dělají samy co? Např. TF2
      Za to hlavně, že BF nebo CoD vychází taky jednou ročně, a ejhle, pořád to samé. S hromadou placených DLCček.
    • Ujišťuji tě, že ve Valve se pracuje a to dost tvrdě. Rozhodně to neni ráj, jak si všichni myslí. Navíc Valve již dávno neni firma, který dělá jen hry a Steam, ale maji další programy, například na vzdělávání atd., které nejsou veřejnosti úplně známy. A ano, Valve nevydává moc her, ale to proto, že prostě nemají problém rozpracované projekty rušit (třeba SOB). A když se koukneš, co všechno Valve představilo jen ohledně Steamu, HW, OS atd. tak zjistíš, že na to kolik maji zaměstnanců jsou ještě docela produktivní. Valve nikdy nebude jen herní vývojář, deal with it!
    • A platit asi 3 krat viac? si padnuty na hlavu ci co? zo stranok vyrobcu je tov zdy drahsie *7*
      • Bargud
        unreall: Tak to by mě zajímalo, kde a jaké hry kupujete. Mé zkušenosti jsou, že na Steamu je hra dražší i během slev, než na webu vývojářů. Díky kurzu euro = dolar.
        Navíc dostanu jak DRM free verzi, tak klíč na Steam.
    • celoush
      dík, ale už nechci být masochista...
    • Veskoslav
      A ty si myslíš, že vývojář z toho Steamu nic nemá? Bereš drogy nebo jenom něco slabšího? *7* Kolik her je nabízeno vývojáři na svých stránkách? 5%? A co že vytvoří jednu hru? Má jich dělat 500, aby lidé jako ty byli spokojeni? Nechceš se pustit taky do Blizzardu, že už dlouho nic nového nevydal? *7*
    • nie. radsej podporim valve. a neplač tolko :)
    • Myslíš, že vývojáři snad nic při zakoupení přes Steam nedostanou? Navíc je nikdo nenutí hry přes Steam prodávat.
    • Foxtrot_cz
      Osobně radši vidím jednu hru za rok, než to co se stalo s Call of Duty nebo Battlefieldem.
      • species
        No a pak je tu taky fakt ze Valve se o svoje hry docela nadstandartne stara a podporuje je klidne i nekolik let po vydani, takze souhlasim, radsi taky jedno TF za nekolik let nez kazdy rok stejne CoD
    • species
      <--- deal with it
    • Přesně. Akorát "každý rok jednu hru"? Tolik? *1*

Steam je samozřejmě dobrá služba a Valve si zaslouží za to příslušné ohodnocení, ale také bych dal přednost přímo vývojářům a také bych rád viděl Valve pracovat, protože se mi zdá, že teď provádí jen údržbu a nic jiného.
  • Já jsem nadšenej, funguje to slušně a určitě to ještě budou vylepšovat, takže odhad mejch zájmů se bude jistě taky zdokonalovat. Za mě palec nahoru.
  • Ze Steamu se prichodem tisícu indie titulu stal podivny moloch.Driv si clovek vyjel treba strategicke hry a nasel pekne kousky dnes se musi proklikat hromadou bezvyznamnych strategickych hricek.Proste mi vic sedelo kdyz tam byli jen "velke hry"
    Indie mohlo byt nejak oddelene aby se jim clovek co ho nezajima nemusel zabyvat
    • Mart9
      To je bohužel všude. I na games si chceš vyhledat opravdu dobrou hru a vyběhne ti omyl jménem Hotline Miami.
  • Foxtrot_cz, Species, Morraw svatá trojice nerdů, která zaplavila diskuzi přišerným spamem a taková to byla fajn diskuze, než přišli fans tlustého Gabea...
    • Stále se ptám proč tohoto idiota už s 3. nickem tady v diskuzi nezabanujete *11* *11*
      • species
        ja se spis ptam proc na to reagujes? A proc na to reaguju ja? same otazky....
  • P1trs
    Kua nevim jak se mi to podarilo ze dodnes zadny Steam ucet nemam. *1* Jako bych zil v jinem svete.
    • Mart9
      V tom pirátském.
      • Ale jako spokojenej člověk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit