Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Už vidím, jak mi Steam doporučuje přes rok Battlefield Bad Company 2, i když ho mám dávno koupený na Originu.
-
-
A jak to má asi steam vědět, co ho máš koupený od babičky na Originu? *7*
-
-
To je ten problém. Steam nemůže nic vědět. Dejme tomu, že hraji simulace (které jsou myšleny vážně) a Steam mi den poté doporučí Goat Simulator. Pokud to skutečně takhle nějak bude fungovat, tak mi to moc nepomůže.
-
-
Mluvíš tady o tom, jako by to bylo hrozně snadné naprogramovat. Víš vůbec jako všechny informace o těch hrách by se museli přidat a nějak uspořádat, aby to co říkáš fungovalo? A to už teď je Steam programátorské veledílo, které v sobě integruje spoustu různých prvků...
-
-
no mas pravdu, furt lepsi, nez kdyby to vedel, to by se pak mel bat...
-
-
A pointa?
-
-
Jen poukazuji na to, jak je nepříliš slibné doporučování her hráči na základě jeho historie a hodnocení. Ten systém si prostě neřekne: hraje Spintires, takže je to fetišista se slabostí pro vozy východního bloku, ale řekne má rád simulace. Ten systém se točí jen o kategoriích her. Moc tomu nevěřím.
-
-
Tak si u toho klikni, že na "nemám zájem" a je to vyřešeno...
-
-
-
tak si ho kup znova přes steam
-
-
Steam je dobry priklad jak se z oskliveho kacatka stala fantasticka sluzba pro vsechny. V jeho zacatcich to bylo peklo a jeden z nejhorsich softwaru na PC scene (nefungujici, spatne udelane, zbytecne) a o 10 let pozdeji je to vizionarsky leader na trhu.
-
Super, ted mi jeste bude Steam cpat nabidky her podle sve uchylne logiky. Nemel jsem cas to studovat, kde se to da vypnout, ale nabizelo mi to uplne kraviny, ktere mne opravdu nezajimaji. No dalsi duvod se tou zhuverilosti nezabyvat a jen ji proste spustit, jelikoz bez ni mi 99% her bohuzel nepujde.
Nakupy tam ma stejne cenu resit jen 2x do roka pri slevach, jinak je to tak predrazene, ze nechapu, za tam nekdo nakupuje. Muze mi nekdo vysvetlit, proc ta sama vec stoji na Steamu 49.99 EUR, tedy +-1400 CZK a v normalnim kamennem obchode 499 CZK? O hovadine 1 USD = 1 EUR snad nema ani cenu se zminovat. -
-
Tak pouzivaj Steam v rezime offline a nelez do obchodu, ked ti to tak strasne prekaza,pan precitliveny *7*
A nakupuje sa na Steame len v zlavach, hru mimo lepsej zlavy kupuju len blbci, ak chces hru, ktora akurat neni v zlave na Steame, kup ju na G2A za normalne ceny.
Problem vyrieseny...a islo to aj bez tych zbytocnych kecov okolo. -
taky bych rekl že když odečteš naklady na nosič a obal a tisk manuálu, mela by být hra o neco levnejší
-
-
Spravnou odpoved najdes v odpovedi pana cukra.
-
-
nedávno vyšla studie, že digitální verze jsou ekologicky náročnější než fyzické. když najdu odkaz, tak ho sem dám
-
-
Těžko říct. Kus plastu vyjde dost možná levnějš než živit servery, obstarávat údržbu, starat se o zabezpečení, dálší vývoj Steamu atd. atd.
-
Co jsem slyšel a četl jsem, tak právě tohle je údajně docela pakatel - oproti přirážce za dovoz a distributora.
-
-
-
Hmm, 100milionů učtů no to je sice hezké číslo ale nic moc nevypovídá o samotných uživatelých atp... by napsali u MMO hry nebo u Originu vyznělo by to stejně. Nevím Stým jsem zas déle nezapl, tak aspon ted vidím co "příjemného" mne čeká, jinak mi štým samo nikdy zvlášt nevadil až na to vytěžování ale to jsme vyřešily tak že nejspíše mám na stým zasviněnej komplík. *15*
-
Bože, dokonce se tady už vyskytuje láska ke Steamu. To už je docela velká forma nerdismu. Mucinky, mucinky DRM, já tě tak zbožnuji, nádherná modrá barva, a když mě škubeš o ori, peniss mi tvrdne.
-
-
Steam neprinasi jen DRM ochranu ale i vyborne funkce diky kterym je Steam super
treba Knihovna her, officialni servery, WorkShop (U Garry's Modu by to snad ani neslo), U nejakych her updaty, Steam hry muzes hrat kdekoliv kde mas internet + klienta Steam a nemusis hledat kde mas krabici s hrou ale pekne si tu hru spustis ;-) -
-
Knihovnu ma i gog, servery jsou mi ukradene, MP nehraju a ted si predstav, ze hry z gogu muzes hrat i tam, kde net neni. Pane jo, to je pokrok, co? Zatimco s tim tvym uzasnym Steamem jsi po dvou tydnech v pr*eli, protoze prestane fachat offline mod.
-
-
Vypada to, ze te neco rozciluje ve tvem zivote. Je cas si vzit prasky a jit na chvilku ven. Nebud porad doma!
-
-
kez by prodavali nejake prasky proti DMR. (nejlepe matkam jeste nez porodili ty zvracence co DMR do ruznych produktu nasadili)
-
-
Koukám, že neumíš ani správně napsat DRM. Smutné...
-
Kéž by tě matka raději polkla.
-
-
to by muj otec musel bejt d€ment jako ty a nevedet kam kterej konektor patri *3*
-
-
-
-
-
Dorazil sem klikač *11* Mohlo by s tím games už něco dělat? Onanistický příspěvek Lásku všem dokázal za minutku 10 hlasů a zbytku naflákat mínus.... *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
na tech minustech tady zalezi uplnes tejne jako na minusech na novinky.cz nebo na hodnoceni metacritic, tj. vubec
-
Veskoslav Detected...
-
-
Jsi už trapný. Píšeš to všude. Leč se *11*
-
-
-
tučko Gejb cucá číslička z prstu...nárast o 25 miliónov ľudí za pár mesiacov a o viac ako patinu počas celej existencie je úplny nonsens a nereálny tobôž v dobe keď idú konzoly ako teplé rožky...čo spustili na Ukrajine internet? i vtedy by to bol blábol..už mu asi tukom obrástol i mozog....Steam už nemá kam rást, tak sa cpe do konzolového trhu a vymýšla si z brucha číslička...
-
-
Ano, Gabe to cele posral a neuvedomil si ,ze niekde na Slovensku bude zasity clovek, ktory jeho vymysel odhali...a teraz bude cely Valve strapneny! no mali toto zapotreby???
-
-
^ 9/10 i lold :D
-
-
<----- deal with it!
-
Možná že ty mu jen závidíš, (tedy né tu váhu *15* ) ovšem ty penouze by sis nechal leeda zdát. Takže nadáváme s ostatními trollovia na Steam - štým je žlo". *5*
-
-
nie...je to zavádzanie a fejk...v dobe keď hromadne klesajú predaje klasických PC a skoro všetky veľké firmy odrezávajú svoje PC divízie, nemôže služba viazaná čisto na stolné PC tak nereálne narásť za pár mesiacov.....tie čísla sú na smiech i keď sa človek pozrie aké sú predaje na Steame...najväčšie sú pár stotisíc kusov....to iba 0,001% steamkarov kupuje normálne hry?
-
-
Co to meles? Jaky odrezavani PC divizi? Co to ma spolecnyho s tim jak moc lidi zakladaji ucet na Steamu?
-
-
Nech toho panice vklidu vykecat
-
-
spíš vycákat
-
-
-
-
-
-
Ta customizace je skvělá a je to přehledné. Co mi možná trochu vadí, že "Daily deals" jsou příliš dole. A jinak už vím co budu dělat v práci, proklikávat si hry co mám ve frontě. *1*
Co se týče barvy, tak mě se líbí, jen by to mohlo být i na profilu. Jestli chcete mít steam komplet modrý, tak použijte skin Blue Pulse. Osobně ale používám kompaktní Metro skin (Win8). -
-
Já mám dayly/weekly skoro nahoře. Hned vedle nabídky nových her a nad doporučeno pro mě.
-
-
Já myslím ty Specials co jsou vpravo pod Curators. Ale asi se přesunou nahoru. Ty weekly tam moc dlouho nevisí.
-
-
Jo ty. Ty mám taky přesunuté nahoru.
-
-
-
-
Steam moc rad nemam, ale musim verejne priznat ze poslední dobou si me trochu udobruje, vydani Elminage Gothic, a Final Fantasy XIII a dalších japonských rpg by nebyt steamu asi nebylo mozne. Samozrejme proti nemu mam porad plno vyhrad :)
-
PC warez sralovia su taki tupi ze im mozu natarat hocake rozpravky...vid Kickstarter odrbi. PC kiddos ziju vo svojej fantazii kedy pred davnymi vekmi bola este ich platforma primarnou a nevyvhadzal tam len neoptimalizovany hnojport z ptimarne konzolovych hier...rok a pol cakanie na GTA atd....
-
-
Díky za rozesmátí *1*
-
tohle je duvod proc vam rikame cobolove
-
-
Dôvodom je tento pomýlený konzolový troll - fanboy ?
-
-