Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
To je bohužel všude. I na games si chceš vyhledat opravdu dobrou hru a vyběhne ti omyl jménem Hotline Miami.
-
Tak je proto mnoho důvodů a nevím, proč to neumožnit když je to možné a nabízí to zas možnost volby a zároveň to utře hubu všem haterům Steamu, který to považují za DRM a nic víc.
Jestli mě napadá nějaká zásadní věc, který by se timhle změnila, tak je to updatování her. Automatický updaty jsou sice pěkné, ale stává se, že se nějaký nepovede a pak stim prostě nenaděláš. Bylo by v těhle případech dobrý si updaty dělat sám a nainstalovat si jen update, který víš, že funguje. úplně nejvíce bych to snad uvítal třeba u HL2. Bohužel, port na novou verzi enginu se nepodařil podle představ a osobně bych preferoval starší verzi. Nemůžu si ovšem zvolit, tuhle možnost bych ale měl, kdyby to nebylo vázané na klienta. A jsou tu nepochybně další argumenty, které by podpořily tuhle cestu.
A btw, moudrý člověk, který si chce jen checknout slevy na Steamu to může inteligentně udělat například přes vynález, kterému se říká webový prohlížeč.Steam opravdu nezapínám a neloguju se tam jen proto, abych se kouk na slevy... Ale jsem rád že je ti jasné, že mám Steam mi Steam pořád běží a že zejména kontroluju slevy.... -
Dá se tam nějak zakázat zobrazování Explore Your Queue a Curators?
-
Ze Steamu se prichodem tisícu indie titulu stal podivny moloch.Driv si clovek vyjel treba strategicke hry a nasel pekne kousky dnes se musi proklikat hromadou bezvyznamnych strategickych hricek.Proste mi vic sedelo kdyz tam byli jen "velke hry"
Indie mohlo byt nejak oddelene aby se jim clovek co ho nezajima nemusel zabyvat -
Start menu ve Windows 8 byl nutností. Díky bohu za Win 8.1, kde se dá za minutku nastavování docílit něčeho podobného. Anebo se skutečně najde někdo, kdo na desktopu užívá ty fullscreen aplikace a metro?
-
Výborný krok, steam store potreboval toto sprehľadnenie a celkové zrevidovanie, páči sa mi aj "storefront" a iné novinky, ale najmä tá veľmi šikovná novinka, ktorou sú tzv. steam správcovia teda kurátori, to len a len schvalujem, hneď som si dal follow na sterlinga, pc gamer a just good pc games a aby som sa pár krát aj zasmial tak som si zvolil aj broteam :)
-
Diky moc, sam bych to nasel tak za tyden *1*
-
http://i.imgur.com/BnxObHP.jpg
-
pridavny vir v cracku? Nejsi nahodou dalsi happy uzivatel esetu a podobnejch balastu? To te nikdo nenaucil ze crack sam o sobe je vir?
-
Zajimalo by me co v lidech vytvari pocit, ze tu hru nevlastni. To ze ji mas v knihovne na steamu, ti nijak neublizuje. To ze musis pustit steam, ti nijak neublizuje, protoze ten poustis stejne, jelikoz te zajima jestli neni nejaka nova akce. Myslis si ze kdyz steam zacne krachovat tak se nepostara o to aby posledni co udela bylo ze ty hry prestanou bejt vazany na steam? To by byl hodne velkej pru*er (WHAT? P r u s e r je zakazane slovo? No games, timhle ste si zaslouzili ze budu do konce zivota lezt na vasi stranku s adblockem a naucim se programovat tyhle addony se specialnim zamerenim na potlaceni vasich obrannych mechanizmu proti adblocku, to vam slibuju) ze, kterej si nikdo nedovoli. Stejne jako si napr. Blizzard nedovoli jen tak odecitat z kreditek, cehoz se spousta lidi boji, a proto nechteji platit u mmo her kartou.
-
Nech toho panice vklidu vykecat
-
Na tom hlavním obrázku stačí najet na pravý horní roh a objeví se ti customize.
-
tohle je duvod proc vam rikame cobolove
-
Je moznost zmenit nejak nastaveni zpatky na to co bylo pred updatem? Tim myslim hlavne to, aby mi to na hlavni strance v tom velkem okne nenabizelo nejaky blbosti o kterych si Steam mysli ze jsou "podobne hram co hrajete". Furt mi tam skace GTA 3 jen kvuli tomu, ze mam GTA SA v knihovne spolu s dalsima 80 hrama :D To me sere nejvic.. *7*
-
PC warez sralovia su taki tupi ze im mozu natarat hocake rozpravky...vid Kickstarter odrbi. PC kiddos ziju vo svojej fantazii kedy pred davnymi vekmi bola este ich platforma primarnou a nevyvhadzal tam len neoptimalizovany hnojport z ptimarne konzolovych hier...rok a pol cakanie na GTA atd....
-
Sám sis odpověděl. Jen řeknu hru - FIFA.
Co se týče cracknutí hry, abych se vyhnul Uplay, to si jí můžu rovnou stáhnout, když mám ten případný vir v cracku stejně riskovat. -
Co to meles? Jaky odrezavani PC divizi? Co to ma spolecnyho s tim jak moc lidi zakladaji ucet na Steamu?
-
^ 9/10 i lold :D
-
Na co origin? Mam koupeny jak hry od EA (dragon age, mass effect) tak hry od ubisoftu (far cry 3, Watchdogs, AC4).
Ale to rozhodne neznamena ze bych si instaloval origin nebo udontplay, mas prece crack :)
Toto samozrejme neplati pokud chces hrat online no :p -
nie...je to zavádzanie a fejk...v dobe keď hromadne klesajú predaje klasických PC a skoro všetky veľké firmy odrezávajú svoje PC divízie, nemôže služba viazaná čisto na stolné PC tak nereálne narásť za pár mesiacov.....tie čísla sú na smiech i keď sa človek pozrie aké sú predaje na Steame...najväčšie sú pár stotisíc kusov....to iba 0,001% steamkarov kupuje normálne hry?